Lista completă a site-urilor de loterie 10 GiroPay 2024

GiroPay este o metodă germană de plată online bazată pe internet. Funcționează din februarie 2006. Clienții pot face plăți sigure la loterie online utilizând transferuri online directe prin conturile lor bancare folosind această metodă de plată. Metoda de plată este printre cei mai importanți furnizori de plăți online. Oferă servicii de tranzacții financiare interne și internaționale.

Peste 1.500 de bănci germane participă la program, care ajunge la 17 milioane de clienți de plată online. Aceasta reprezintă mai mult de 85% din piața bancară germană.
Clienții confirmă plățile GiroPay cu a doua metodă de verificare sau cu un PIN, în funcție de banca lor.

Lista completă a site-urilor de loterie 10 GiroPay 2024
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Despre GiroPay

Această metodă de plată reprezintă 10% din toate tranzacțiile online. Când îl folosesc pe un site de loterie online, clienții sunt redirecționați către site-ul web Giropay pentru a autentifica o plată, iar succesul sau eșecul plății este imediat comunicat. Rămâne una dintre cele mai populare metode de depunere folosite de jucătorii de loterie online din Germania și Austria.

Siguranță și țări acceptate

Deoarece clientul trebuie să valideze plata la banca sa, pericolul de fraudă sau plăți nerecunoscute este limitat. Drept urmare, pariorii nu vor avea nicio rambursare sau fonduri eliminate din conturile lor de loterie online din cauza unor dispute. În special, plățile efectuate cu GiroPay pot fi returnate până la 180 de zile după ce au fost efectuate.

În prezent, Germania și Austria sunt singurele ţări care acceptă GiroPay. În 2014, compania a cooperat cu sistemul EPS, care este utilizat de băncile austriece pentru a permite plățile transfrontaliere. Dacă banca nu îi permite să folosească GiroPay pentru a trimite bani, ei pot folosi o altă opțiune de plată disponibilă pentru diferite site-uri de loterie online.

Cum se face o depunere cu GiroPay

Când vine vorba de fuzionarea mărcilor proeminente de cazinouri online cu metode bancare accesibile, cazinourile GiroPay sunt o industrie în creștere. De obicei, acest furnizor de metode de depunere este conectat la un cont bancar. Utilizatorii trebuie doar să se ocupe de banca lor și de loteria online atunci când folosesc un site de loterie online GiroPay. Utilizatorii pot a face un depozit folosind telefoanele lor mobile. Tot ce au nevoie este un cont curent bancar german cu acces la facilitatea de banking online.

Pași de urmat

Pentru a efectua o depunere directă la furnizorul de servicii, utilizatorii vor merge la casierie, fie pe site, fie prin aplicația de loterie online de pe telefon. Ei vor selecta apoi „Mai multe metode de plată” din pagina „Depozit” pentru a vedea toate alternativele disponibile. Alegeți „GiroPay” din meniul derulant și apoi alegeți una dintre sumele de depunere sugerate sau introduceți o sumă personalizată în zona „Altele”.

Apoi, introdu codul bonus pentru prima depunere, dacă este disponibil. Conectați-vă la site-ul web GiroPay după ce ați fost redirecționat și finalizați procesul de depunere urmând instrucțiunile de pe ecran. După ce tranzacția a fost validată, fondurile sunt creditate în contul utilizatorului.

Majoritatea site-urilor de loterie nu percep nicio taxă pentru utilizarea acestei metode de depunere. Cu toate acestea, în plus față de 0,08 USD pe tranzacție a furnizorului, taxele bancare ale utilizatorului pot diferi. În acest moment, depozitul maxim GiroPay este de 5.000 USD per tranzacție. Această restricție poate fi mai mică în funcție de site-ul de loterie online ales de utilizatori, deoarece fiecare poate avea propriul set de parametri.

Dacă cineva trebuie să facă o depunere mai mare, aceasta va fi posibilă prin pași simpli. Ei vor trebui doar să facă mai multe tranzacții în trepte de 5.000 USD până când ajung la suma dorită a depozitului. Suma minimă de depunere cu GiroPay nu este specificată, dar un operator de loterie online poate configura una pentru utilizatori.

Cum se face o retragere cu GiroPay

Această tehnologie permite utilizatorilor să retragă bani de pe telefoane atâta timp cât au un cont curent în Germania cu acces la servicii bancare online. Utilizatorii trebuie mai întâi să configureze servicii bancare online cu banca lor pentru a utiliza această metodă de plată.

În plus, pot solicita un dispozitiv pentru a crea codul de securitate necesar pentru autorizarea tranzacției. Unele bănci își folosesc aplicațiile pentru a produce acest cod. Dacă utilizatorii preferă să se retragă prin GiroPay, vor urma pur și simplu instrucțiunile de pe ecran pentru a finaliza tranzacția. Procesul de retragere este aproape același cu depunerea cu această metodă de plată.

Etape de retragere

Primul pas va fi ca utilizatorul să confirme că cazinoul din care vrea să-și retragă câștigurile acceptă GiroPay. Ei vor merge apoi la secțiunea de retragere a site-ul de loterie online. Apoi, vor selecta GiroPay ca metodă de plată aleasă și vor introduce suma pe care doresc să o retragă.

Pentru a finaliza plățile la loterie, bifați declanșatorul casetei de confirmare care apare pe ecran și apoi faceți clic pe butonul de trimitere. Timpul necesar pentru ca fiecare retragere să fie procesată și comisioanele deduse sunt în mare parte determinate de bancă.

În general, furnizorul nu are o limită zilnică de retragere. Deoarece GiroPay este conectat la contul bancar, nu există restricții cu privire la câte tranzacții se pot face cu acesta. Cu toate acestea, timpul necesar pentru ca banii să apară în contul utilizatorului este determinat de banca pe care o folosește.

Această metodă de plată taxează consumatorii pentru fiecare tranzacție, ceea ce o face nepotrivită pentru jucătorii cu un buget limitat. Acest mod de retragere poate fi folosit în orice moment. Cu toate acestea, unele cazinouri de loterie online pot avea restricții de procesare a retragerii. În consecință, utilizatorii ar trebui să îi consulte înainte de a efectua orice retragere.

Siguranță și securitate la GiroPay

Procesatorul de plăți este bine cunoscut pentru măsurile de securitate stricte. Paritorii au garantat că vor face tranzacții bancare online complet sigure folosind GiroPay. Toate tranzacțiile și informațiile sensibile sunt protejate prin cele mai avansate metode de securitate disponibile. Această opțiune de plată este unică nu numai în ceea ce privește ușurința, ci și în ceea ce privește securitatea.

Pentru transmisie sigură, GiroPay folosește întotdeauna coduri criptate AES pe 256 de biți sub TLS 1.2. Codurile PIN și TAN (doi factori) sunt de asemenea utilizate în sistem. Acestea asigură că utilizatorii nu vor fi fraudați, pe lângă faptul că oferă securitate maximă atunci când accesează online banking. Deținătorii de cont pot folosi facilitatea de plată gratuit, dar comercianții trebuie să verifice cu banca sau brokerul lor pentru orice comisioane suplimentare pentru servicii. Brokerii pot percepe o taxă fixă sau o proporție din numărul de tranzacții.

Deoarece utilizatorii nu trebuie să se înregistreze pentru a face o depunere, fondurile sunt mutate instantaneu din contul lor bancar în contul lor de loterie online. Plățile sunt gestionate cu promptitudine, deoarece este o opțiune de plată în timp real. Cu toate acestea, utilizatorii ar trebui să fie atenți, deoarece timpul necesar pentru ca fondurile să fie procesate în contul de loterie online poate varia, așa că merită să verificați din timp cu ei.

Opțiuni de asistență pentru clienți GiroPay

Metoda de plată este destul de convenabilă, iar echipa de servicii pentru clienți este foarte receptivă. Utilizatorii pot contacta biroul de asistență într-o varietate de moduri. Cu toate acestea, există o diferență semnificativă în ceea ce privește timpul necesar pentru îndeplinirea diferitelor sarcini atunci când se utilizează abordări alternative. În cea mai mare parte, asistența pentru clienți este disponibilă între orele 8:00 și 22:00, de luni până vineri, și între orele 10:00 și 18:00, în weekend și sărbători.

În caz de urgență, acestea sunt disponibile 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână. În afara orelor de lucru, apelurile de asistență sunt trimise către linia telefonică de urgență 24/7 a serviciului lor de așteptare, care este contra cost. Deoarece sunt o firmă germană, limba lor principală este germana. Dar asistența pentru apeluri telefonice este oferită și în mai multe alte limbi.

De asemenea, utilizatorii pot contacta echipa de asistență trimițând un bilet prin secțiunea Despre a site-ului web, care se află în partea de jos a paginii lor. De asemenea, banca care gestionează contul poate oferi utilizatorilor mai multe informații. Unul va primi contactele băncii sale accesând paginile de rețele sociale.

Informații de contact

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu