Lista completă a site-urilor de loterie 10 Revolut 2024

Revolut este o firmă de tehnologie financiară cu sediul în Londra, Anglia. Nikolay Storonsky și Vlad Yatsenko au fondat metoda de plată în 2015. Oferă carduri de debit, carduri virtuale, criptomonede și alte servicii prin conturile sale. Compania s-a dezvoltat rapid și s-a impus printre jucătorii de top în plățile la loterie online. A adunat milioane de utilizatori care folosesc zilnic metoda de plată. Acest lucru ia adus o evaluare de 1,7 miliarde de dolari, plasându-l printre cei mai mari unicorni fintech din lume. În plus, în 2021, compania avea peste 2000 de angajați.

Lista completă a site-urilor de loterie 10 Revolut 2024
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
Fact CheckerSamuel OseiFact Checker

Despre Revolut

Printre cele mai populare caracteristici ale metodei de plată se numără abilitatea de a avea diverse monede în contul utilizatorului, ceea ce înseamnă că acesta poate alege dacă plătește în GBP, EUR, USD sau oricare dintre celelalte 28 de monede pe care serviciul le acceptă în prezent, inclusiv criptomoneda. Odată ce utilizatorii și-au verificat identitatea, este o procedură relativ ușoară.

Există peste 18 milioane de utilizatori personali în peste 30 de țări, inclusiv SUA, Japonia și Australia. Acest lucru se traduce în peste 30 de monede diferite în aplicație. Dispune de o aplicație mobilă pentru proiectarea și urmărirea cheltuielilor în funcție de categorie, comerciant și țară. De asemenea, utilizatorii pot folosi programul pentru a stabili restricții de cheltuieli.

Cum se face o depunere cu Revolut

The Modalitate de plată a colaborat cu unii dintre cei mai mari furnizori de loterie online, care au acceptat-o rapid ca opțiune de plată. Paritorii pot comanda un card Revolut pentru a-l folosi pentru diferite tranzacții online sau pot continua să folosească formularul digital al cardului lor imediat de pe telefon.

Procedura pentru efectuarea unei metode de depunere Revolut la un site de loterie online este simplă. Pentru început, ar trebui să căutați un cazinou care acceptă carduri de credit ca formă de plată. În funcție de pachetul premium pe care doriți să îl înscrieți, pot exista taxe asociate cu înregistrarea unui cont. Utilizatorii, pe de altă parte, au nevoie doar de pachetul de cont de bază pentru a face depuneri la orice operator de loterie online. Acest pachet este disponibil gratuit.

Depunerea prin aplicație

Pentru a se alătura Revolut, utilizatorul trebuie mai întâi să descarce aplicația. Apoi își vor introduce numărul de telefon, vor crea o parolă și apoi își vor valida identitatea folosind codul din șase cifre livrat pe telefonul lor. Dar utilizatorii trebuie să își verifice identitatea furnizând numele lor oficial, data nașterii, adresa de domiciliu și e-mail înainte de a încărca 10 USD sau mai mult.

Încărcarea contului se poate face prin conectarea la un alt cont bancar existent al aceluiași utilizator și introducerea informațiilor cardului de credit. În special, un utilizator poate opta între un cont obișnuit sau premium, atâta timp cât plătește taxa necesară. În plus, li se va cere să furnizeze o fotografie selfie și o copie clară a actului de identitate sau a pașaportului, din motive de dovadă a identității.

Compatibilitatea Revolut cu VISA și MasterCard este una dintre cele mai atractive caracteristici ale sale. Numarul site-uri de loterie online care acceptă Revolut ca metodă de plată crește în fiecare zi, oferind jucătorilor opțiuni suplimentare din care să aleagă. Pentru a face o depunere directă folosind Revolut, jucătorii merg la secțiunea de plată a site-ului lor și selectează cardul Revolut.

Plata cu VISA/MasterCard

În plus, aceștia pot selecta VISA sau MasterCard ca metodă de plată dacă este conectat la contul lor Revolut. Introduceți suma depozitului, numărul cardului de utilizator, numele și codul CVC. Înainte de a efectua orice transfer de bani, ar trebui să verificați dacă există o cerință minimă de depozit. După ce utilizatorul confirmă tranzacția, acesta va avea creditul Revolut pe care să-l folosească la cazinourile online. Utilizatorii își pot schimba monedele cu Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash sau XRP pe acest schimb de criptomonede.

Cum se face o retragere cu Revolut

În timp ce folosesc metoda de plată la majoritatea site-urilor de loterie online, utilizatorii trebuie să facă depuneri cu Revolut Payments pentru a putea accesa și retrage folosind același sistem. Astfel, utilizatorii care intenționează să folosească această metodă pentru plățile la loterie trebuie să respecte aceeași metodă de plată pentru depunere.

Timpul pentru plățile la loterie pe unele site-uri de loterie online nu este instantaneu. Dar utilizatorii pot găsi în continuare acele site-uri de loterie online care le permit să încaseze în aceeași zi. Mai multe site-uri efectuează verificări de securitate pentru a se asigura că fondurile sunt plătite în conturile potrivite.

Pentru a se retrage, utilizatorii găsesc secțiunea „Casiera” de pe site-ul loteriei online. Apoi selectează Revolut ca metodă de retragere. Și în final, introduceți detaliile cardului Revolut și finalizați tranzacția. Retragerea durează în general între trei și șase zile lucrătoare. Cu toate acestea, unele cazinouri permit retragerea instantanee a retragerilor cu Revolut. Au condiții suplimentare de îndeplinit. În plus, utilizatorii care se abonează la pachete premium au mai multe șanse să beneficieze de această opțiune.

Taxe de retragere

Când retrageți bani de pe site-urile de loterie online peste o anumită limită, există o taxă de 2%. Retragerile de până la 200 USD sunt gratuite, după care sunt percepute cu o taxă de 2%. Există și o taxă de 0,5 la sută pentru tranzacțiile care depășesc limita lunară de șase mii de euro în toate valutele. Folosind cardul Revolut, retragerile de la ATM-uri sunt gratuite în majoritatea regiunilor, astfel încât nu vor exista taxe excesive pentru utilizatori.

Siguranță și securitate la Revolut

Revolut este bine cunoscut pentru măsurile de siguranță pentru utilizatorii săi. Metoda de plată oferă utilizatorilor control deplin asupra finanțelor lor, astfel încât să poată vedea toate ieșirile și orice tranzacții suspecte. În plus, pentru utilizatorii conectați cu Visa și MasterCard, are toate măsurile de securitate suplimentare. Utilizatorii sunt, de asemenea, protejați de a fi înșelați în timp ce folosesc metoda de plată, deoarece își pot îngheța cardurile și pot contacta serviciul pentru clienți prin chat live sau prin linia telefonică automată de blocare a cardurilor. De asemenea, își pot îngheța cărțile.

Metoda de plată este populară deoarece folosește algoritmi pentru a detecta orice activitate care implică fraudă sau alte comportamente ilegale. Spre deosebire de alte sisteme bancare, algoritmii lor suspendă automat conturile până când unul dintre agenții lor de conformitate poate evalua situația.

Furnizorul are o licență bancară de la Banca Centrală Europeană și a solicitat o licență bancară din Regatul Unit. Este o bancă plină în alte câteva țări, dar nu și în Marea Britanie, iar asta înseamnă că modul în care numerarul utilizatorilor este protejat este diferit în comparație cu băncile de pe strada principale și alte bănci digitale. Însă utilizatorii ar trebui să știe că, în cazul insolvenței Revolut, își vor putea pretinde fondurile din acest cont separat la o altă bancă, unde fondurile clienților sunt protejate.

Opțiuni de asistență pentru clienți Revolut

Este ușor să intrați în contact cu Revolut, deoarece își prețuiesc foarte mult clienții. Asistența pentru clienți este disponibilă 24/7. Cu toate acestea, utilizatorii care au pachete premium beneficiază de asistență prioritară. Serviciul pentru clienți Revolut este disponibil în cadrul aplicației. Tot ce trebuie să faceți este să atingeți pictograma pentru ajutor și să faceți clic pe semnul uriaș de întrebare din interiorul balonului.

Acesta prezintă secțiunea Întrebări frecvente ajutor pentru probleme minore. Problemele majore pot impune ca aceștia să ia legătura cu asistența pentru clienți. De asemenea, se poate solicita o conversație de chat în timp real cu un reprezentant al serviciului pentru clienți pe site-ul lor sau îi poate suna.

De asemenea, utilizatorii își pot bloca cardurile apelând oricând linia telefonică automată sau în aplicație. Numărul îi ajută să-și blocheze temporar cardul în cazul în care este nevoie și oferă și informații înregistrate. Paginile lor de socializare vor fi, de asemenea, foarte utile utilizatorilor.

În plus, utilizatorii pot folosi o terță parte, Resolver. Este un serviciu gratuit de soluționare a reclamațiilor care leagă clienții britanici direct în contact cu orice furnizor de servicii pentru clienți care poate apoi să își rezolve problemele. Asistența este disponibilă pentru Revolut, unde oferă utilizatorilor toate informațiile necesare pentru a ridica și gestiona orice problemă.

Informații de contact

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu