Lista completă a site-urilor de loterie 10 Trustly 2024

Trustly este una dintre cele mai bune metode de plată online care permite utilizatorilor să plătească pentru servicii fără un card bancar sau o aplicație mobilă. A fost fondată în 2008 la Stockholm de compania suedeză fintech, Trustly Group. Inițial, a fost denumit InstantBank. Astăzi, compania colaborează cu peste 6.300 de instituții financiare și are o bază de clienți de aproximativ 525 milioane. Sistemul bancar deschis facilitează transferul cu alți comercianți online precum PayPal, eToro, AliPay, eBay, Dell, GoFundMe și Wise. Trustly este folosit în mod obișnuit în Europa, America de Nord și regiunea Comunității Statelor Independente (CSI).

Lista completă a site-urilor de loterie 10 Trustly 2024
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
Fact CheckerSamuel OseiFact Checker

Cum să faci o depunere cu Trustly

Trustly a atins 1 miliard de consumatori în 2019 și și-a extins serviciile în Canada și Australia în 2020. Mecanismul Trustly are loc în timp real și instantaneu. Datorită ușurinței sale de utilizare pe dispozitive mobile, Trustly este perfect pentru tranzacții cu site-uri web de jocuri și loterie online. Plățile transfrontaliere sunt, de asemenea, posibile atunci când jucați pe un site de loto de peste mări.

Clienții nu trebuie să înregistreze un cont la Trustly pentru a-l utiliza la un site de loterie online sau la alt comerciant. Atâta timp cât apare printre metodele de depunere, pariorii pot transfera fonduri fără a părăsi site de loterie online. Pe unele platforme, poate apărea ca InstantBank, dar serviciul este același. Înainte de a utiliza Trustly, jucătorii la loto ar trebui să confirme dacă banca lor funcționează cu Trustly.

Toate băncile importante din Suedia, Finlanda, Danemarca și Spania acceptă tranzacțiile Trustly. Banii vin direct din contul bancar odată conectați la Trustly. Deci, nu trebuie confundat cu un cont bancar online. Serviciul oferă un plus de securitate la un transfer bancar direct.

Este bine să verificați la loteria online orice taxe care se pot aplica atunci când utilizați această metodă tranzacțională. Trustly nu percepe nimic pentru efectuarea plăților online. Un alt factor de luat în considerare este limita minimă de depozit. Odată ce totul este clar, jucătorii la loto ar trebui să urmeze acești pași pentru a finaliza o depunere Trustly.

 1. Alegeți un joc de loto și faceți clic pe Joacă
 2. Deschide fereastra de depozit la pagina casierie/plăți
 3. Completați suma de plasat ca depozit
 4. Alegeți Trustly ca furnizor de servicii bancare
 5. Va apărea o nouă fereastră de plată
 6. Conectați-vă la contul bancar online
 7. Confirmați suma care trebuie dedusă din contul bancar

După confirmare, fondurile vor intra imediat pe site-ul loto. Unul dintre beneficiile Trustly este reducerea la minimum a fraudelor online. Atât pariorii, cât și furnizorul de loto se bucură de securitate optimă.

Cum să faci o retragere cu Trustly

Plățile la loterie nu ar putea fi mai ușoare cu Trustly. Procesul este la fel de simplu ca și depunerea, atâta timp cât clientul și-a finalizat KYC pe site-ul loto. Iată pașii fundamentali pentru a încasa cu Trustly.

 1. Accesați secțiunea casierie și făcând clic pe retrageri/plăți
 2. Introducerea sumei de retras
 3. Făcând clic pe Trustly (va fi alegerea automată dacă a fost folosit la depunere)
 4. Alegerea unui furnizor bancar
 5. Va apărea o pagină nouă
 6. Conectare cu acreditările bancare
 7. Confirmarea tranzacției și așteptarea aprobării de la furnizorul de loterie online

Plățile la loterie solicitate prin Trustly sunt procesate în una sau două zile lucrătoare. Ocazional, fondurile pot dura mai mult pentru a ajunge în contul bancar al jucătorului, deoarece multe instituții financiare au o perioadă de deținere care ajută la reducerea fraudei online. Înainte de a încasa, jucătorii trebuie să îndeplinească toate cerințele de pariere.

Când este timpul să revendice un premiu la un site de loterie online, câștigătorul trebuie să folosească numele corect. Unele site-uri de loto necesită o identificare legală sau același nume pe biletul de loto. Site-urile de renume asigură că câștigurile sunt plătite proprietarilor de drept. Este de remarcat faptul că biletele câștigătoare sunt valabile pentru o anumită perioadă, așa că este crucial să citiți online termenii și condițiile site-ului de loterie.

Siguranță și securitate la Trustly

Sistemul Trustly este susținut cu aceleași standarde de securitate de vârf în tratarea datelor ca și băncile. Tehnicile lor de verificare sunt concepute pentru a atenua problemele comune de securitate cibernetică. În plus, Trustly este reglementat de Autoritatea de Supraveghere Financiară a Suediei; astfel, clienții pot avea încredere în serviciul lor pentru tranzacții securizate.

Când vă conectați cu acreditările bancare, Trustly oferă un Secure Socket Layer (SSL) pentru a proteja conexiunea cu browserul. Este mai ușor de spus dacă criptarea SSL este activă, deoarece apare la adresa web ca HTTPS.

Mulți pariori sunt îngrijorați de riscurile de fraudă atunci când joacă loto online. Dar cu Trustly, astfel de amenințări nu au nimic asupra jucătorilor. Deoarece sistemul nu salvează informațiile bancare, niciun hacker nu poate accesa datele sensibile ale jucătorului. Trustly solicită clientului să furnizeze un nume de utilizator, o parolă și un simbol de securitate trimis prin mesaj text.

Aceste acreditări sunt cunoscute doar de proprietarul contului, așa că este greu pentru un hacker să le ghicească. Pe lângă 3-D Secure (3DS) și criptarea robustă, fanii loto pot juca online în siguranță.

3D Secure presupune o autentificare în 2 pași pentru fiecare plată pe site-ul loto. 3D este un acronim pentru trei domenii - banca, comerciantul online și platforma 3DS. Plățile nu pot fi procesate fără aprobarea titularului contului. De aceea, clienții trebuie să introducă un cod PIN pentru a-și confirma transferul de fond.

Opțiuni de asistență pentru clienți de încredere

Trustly se angajează să ofere cel mai bun suport clienților pentru a-i menține fericiți. Acesta este un aspect vital al metode de plată online. Oricine are o problemă în procesarea plății poate contacta Trustly în două moduri:

 • Telefon
 • Formularul de contact de pe pagina „Contactați-ne”

Liniile telefonice Trustly funcționează între orele 9 și 12 CET. Există o linie unică pentru clienți din diferite țări, cum ar fi Marea Britanie și Suedia. Pentru asistență cu privire la tranzacții, cel mai bine este să notați detaliile pe formularul de contact. Ei vor solicita informații precum numele complet, adresa de e-mail, ID-ul de referință, subiectul și interogarea exactă.

Când întrebați despre o anumită tranzacție, este imperativ să trimiteți dovada plății în jpeg, pdf sau png. Astfel de detalii ajută la obținerea de soluții personalizate de la reprezentanții asistenței pentru clienți.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu