Totul despre Loteria Bonus la depunere în 2023

Platformele de jocuri de noroc online folosesc bonusuri de depunere pentru a atrage noi jucători să se alăture site-urilor lor și pentru a-i menține pe cei obișnuiți să joace mai mult timp. Are sens de afaceri perfect din perspectiva loteriei. Majoritatea oamenilor pierd banii pe care îi miză la loteriile online, astfel încât acești operatori câștigă mult mai mult de la jucători prin depozitele lor.

Evident, acest lucru nu înseamnă că bonusul de loterie are aspecte negative sau nu ar trebui luat în considerare. Secretul este să știi să folosești eficient cele mai bune loterie cu bonusuri de depunere. Acest lucru poate fi realizat doar prin înțelegerea modului în care funcționează bonusurile de depunere. Aici este esențială această pagină.

Totul despre Loteria Bonus la depunere în 2023
Tot ce trebuie să știți despre bonusurile de depunere la loterie

Tot ce trebuie să știți despre bonusurile de depunere la loterie

Site-urile de loto oferă atractive bonusuri de bun venit pentru a atrage clienții. Pentru a menține jucătorii interesați, aceștia pot oferi în mod regulat bonusuri de reîncărcare sau alte oferte speciale. Sunt multe promoții disponibile, dar cea mai comună este bonusul de depunere. Numele variază între site-uri, dar toate funcționează în același mod, cum ar fi bonusurile de înscriere sau bonusurile de bun venit.

O ofertă în care site-ul web al loteriei se potrivește cu o anumită parte din depozitul jucătorului se numește bonus de depunere. Multe loterii cu bonusuri de depunere oferă un bonus de meci de 100% de până la 500 USD.

Înseamnă că un jucător primește un bonus echivalent cu depunerea inițială, de exemplu, 300 USD în plus dacă cumpără bilete la loto în valoare de 300 USD. Dacă un alt jucător depune 600 USD, va primi 500 USD în bonus, deoarece este limitat la acea sumă maximă.

Tot ce trebuie să știți despre bonusurile de depunere la loterie
Cum să utilizați un bonus de depunere la loto

Cum să utilizați un bonus de depunere la loto

Deși poate părea imposibil, mulți jucători cu puțină experiență uită sau nu știu să-și revendice cadourile de bun venit, care sunt adesea însoțite de un bonus la depunere. În realitate, diferența dintre a câștiga un jackpot și a pleca cu mâinile goale poate fi doar câțiva dolari în plus în contul cuiva.

Jucătorii de loto online trebuie să apuce fiecare ofertă, oricât de mică, pentru a avea un avans înainte de a plasa un pariu. Bonusurile de potrivire sunt adesea în pachetul de bun venit și nimeni nu regretă vreodată că le-a luat.

Bonusul de depunere la loterie este un avantaj simplu și nu ar trebui să existe nicio problemă la revendicarea lui. Dar există pași cruciali pe care jucătorii de la loto trebuie să ia pentru a pune mâna pe acest bonus de loterie online.

 1. Deschideți un cont pe site-ul loteriei
 2. Accesați secțiunea „Cumpărați bilete la loto”
 3. Selectați „Depuneți bani” și metoda de plată preferată
 4. Dacă bonusul de depunere nu este automat, bifați butonul „înscrieți-vă”
 5. Completați suma de adăugat în cont plus codul bonus, dacă există
 6. Verificați tranzacția

În funcție de metoda de plată, banii ar trebui să apară în contul de loto în câteva minute. Asta este tot ce au nevoie jucătorii pentru a primi banii bonus din bankroll și pentru a începe să joace jocuri de loto.

Cum să utilizați un bonus de depunere la loto
Lucruri la care trebuie să țineți cont într-un bonus de depunere la loterie

Lucruri la care trebuie să țineți cont într-un bonus de depunere la loterie

Jucătorii de la loto ar trebui să înțeleagă asta loterie online nu sunt organizații de caritate. Termenii și condițiile speciale trebuie respectate la literă. Iubitorii de bonusuri de depunere trebuie să respecte perioada de transfer și valabilitate. Există cerințe de rulare sau de pariere pentru a-i determina pe jucători să cheltuiască banii bonus înainte de a-i încasa.

Jucătorii au ultimul cuvânt cu privire la ceea ce face atractiv un bonus de depunere la loterie. Majoritatea acestor oferte sunt valabile la primul depozit, dar unele site-uri de loto îl pot împărți în două sau trei depozite ulterioare.

Este esențial să știți că nimeni nu poate încasa direct un bonus de loterie online. Paritorii încasează câștigurile doar după ce pariază cu banii bonus și îndeplinesc toate condițiile. Aceste oferte sunt considerate bonusuri nelipicioase sau încasabile. Uneori, este posibil ca câștigurile bonus să nu fie încasate.

Acest lucru se aplică bonusurilor lipicioase/neîncasabile/numai pentru joc. Când jucătorul primește banii bonus, trebuie să joace cu ei până când îi pierde sau este gata să se retragă. Banii câștigați rămân pe site-ul loto doar în scopuri de jocuri de noroc. Majoritatea jucătorilor evită bonusurile lipicioase din acest motiv.

Lucruri la care trebuie să țineți cont într-un bonus de depunere la loterie
Sfaturi pentru bonusul de depunere la loterie

Sfaturi pentru bonusul de depunere la loterie

Unele bonusuri de depunere sunt oferte unice care ar putea schimba jocul jucătorului dacă este dornic să le profite. Unele oferte notabile ar trebui revendicate înainte de alți jucători. De asemenea, este important să utilizați bonusul corect la momentul potrivit. Momentul prost poate duce la descalificare. Bonusurile de loterie online trebuie utilizate în funcție de starea actuală a jucătorului.

Cei care tocmai se alătură site-ului de loto ar trebui să folosească ofertele de bun venit și nu bonusurile de reîncărcare. Unii pariori noi fac greșeala de a revendica premiile de reîncărcare pentru a acumula mai mulți bani. Cu toate acestea, aceste oferte sunt potrivite pentru zilele în care un jucător a avut o cursă proastă și trebuie să continue jocul depunând numerar.

Sfaturi pentru bonusul de depunere la loterie
Înțelegerea termenilor și condițiilor bonusului de depunere

Înțelegerea termenilor și condițiilor bonusului de depunere

Cerințele de pariere sau de joc sunt linii directoare fundamentale pe care fiecare jucător trebuie să le cunoască înainte de a juca la loterie cu un bonus de depunere. Acestea se referă la numărul de ori când trebuie să jucați bonusul pentru prima depunere înainte de a-l converti în numerar real. Aici intervin neînțelegerile, dar un exemplu poate ajuta la clarificarea conceptului.

De exemplu, un bonus de depunere egal cu 100% are o condiție de pariere de 30x. Acest lucru diferă de la site la site.

Jucătorul depune 50 USD și primește un bonus de 50 USD. Acest lucru îl face să fie de 100 USD, disponibil pentru pariuri. Un joc de 30 de ori înseamnă că jucătorul trebuie să parieze cei 100 USD de cel puțin 30 de ori înainte de a putea retrage orice câștig. Este echivalent cu pariuri în valoare de 3000 USD.

Unele site-uri de loterie solicită participanților să joace doar prin banii bonus de un anumit număr de ori. Folosind exemplul de mai sus, jucătorii trebuie să parieze 50$ de 30 de ori. Deci, ar trebui să parieze cel puțin 1.500 USD înainte de a încasa.

Celălalt aspect cheie al cerințelor de pariere se referă la jocurile permise. Multe loterie exclud anumite jocuri din bonusul de depozit. De asemenea, este obișnuit ca unele jocuri să aibă un joc mai mare decât altele. Importanța citirii termenilor și condițiilor de la fiecare site de loterie nu poate fi exagerată, deoarece există o mulțime de variații între ele.

Înțelegerea termenilor și condițiilor bonusului de depunere
Ce loterii oferă bonus de depozit?

Ce loterii oferă bonus de depozit?

Loteriile sunt unele dintre cele mai recente tendințe din scena jocurilor de noroc online. Unele site-uri oferă fanilor șansa de a participa direct loterii internaţionale, în timp ce altele permit jucătorilor să parieze pe rezultatele loteriei cu cote fixe. Pe lângă milioanele de dolari și cote mari, vor fi mai multe bonusuri de care să profitați. Iată cele mai bune loterie cu bonusuri de depunere.

Ce loterii oferă bonus de depozit?
EuroMillions

EuroMillions

Unul dintre Cele mai mari loterie europene sunt EuroMillions, a jucat în nouă țări, inclusiv Marea Britanie, Elveția, Franța, Spania, Portugalia, Austria, Luxemburg, Belgia și Irlanda. Cu toate acestea, jucătorii online nu trebuie să fie rezidenți ai acestor teritorii europene pentru a participa la loteria EuroMillions. Un exemplu de centru excelent pentru a cumpăra bilete de loto online este Eurolotto, un site de pariuri licențiat MGA.

Bonusurile de depunere EuroMillions sunt ofertele ideale pentru orice jucător de loto. Sunt disponibile pentru pariori noi și fideli, jucători ocazionali și jucători de mare rang. Pentru a debloca bonusul, trebuie să vă înregistrați și să introduceți codul promoțional EuroMillions. La oferta de bun venit se aplică câteva restricții. De exemplu, jucătorii trebuie să aibă 18 ani și peste.

Trebuie remarcat faptul că codurile promoționale EuroMillions sunt specifice timpului. În perioada ofertei, este generat un cod bonus pentru fiecare bilet la EuroMillions achiziționat. Deținătorul biletului intră în extrageri suplimentare și poate folosi verificatorul de bonusuri de pe site-ul EuroMillions pentru a vedea dacă a câștigat un premiu.

EuroMillions
MegaMilioane

MegaMilioane

A jucat în 45 de state, Insulele Virgine, Districtul Columbia și Washington Loteria MegaMillions este una dintre loteriile colosale ale Americii. Jucătorii aleg cinci numere și le potrivesc cu o Mega Minge. Bonusul pentru prima depunere este cea mai așteptată ofertă. Aici, concurenții își plasează depozitele inițiale și primesc 10 USD pentru a cumpăra bilete MegaMillions.

Bonusul este creditat automat fără introducerea unui cod bonus. Există, de asemenea, un bonus de depozit pentru fanii fideli, care este anunțat prin text și e-mail.

Loteria MegaMillions se potrivește cu un anumit procent din depozitul jucătorului până la, să zicem, 100 USD. Depunerile ulterioare primesc mai multe meciuri, adăugându-se la portofelul online al jucătorului. De obicei, bonusul de depunere MegaMillions este însoțit de jocuri gratuite pentru a permite pariorilor să încerce jocuri noi.

MegaMilioane
Powerball

Powerball

Powerball nu este doar popular în Michigan, dar și în întreaga lume. Este o loterie rollover, așa că atunci când nimeni nu câștigă jackpot-ul, Powerball transferă premiul în bani la următoarea extragere și continuă să se acumuleze. De obicei, prima depunere este între 10 și 200 USD. Se califică pentru un bonus cashback de 50%. De exemplu, 50 $ îi câștigă instantaneu jucătorului un plus de 25 $ cu care să parieze.

În 2022, fanii Powerball pot folosi câteva coduri bonus exclusive pentru a juca jocuri gratuite. Codurile promoționale pot fi modificate pe site-urile de vânzare cu amănuntul. Un cod promoțional recent a fost adăugat la mijlocul lunii ianuarie 2022. În general, jucătorii ar trebui să se aștepte la noi coduri bonus Powerball în fiecare săptămână.

Powerball
PA iLottery

PA iLottery

Loteria Pennsylvania sau PA iLottery oferă coduri bonus cu bonusuri de depunere și oferte de bun venit la o anumită sumă, cum ar fi 500 USD. Un exemplu de cod promoțional PA iLottery pentru 2022 este LOTTOPA care recompensează jucătorii noi 20 USD cu bani gratuit la înregistrare. De parcă nu ar fi suficient, promoțiile zilnice sunt disponibile pe site-ul oficial. Iată un proces simplu pentru a solicita bonusul de depunere.

 1. Urmați linkul PA iLottery pentru a vă înscrie
 2. Adăugați suma depozitului (cel puțin 10 USD) în contul nou deschis
 3. Utilizați codul promoțional, de exemplu, LOTOPPA, în caseta desemnată
 4. Contul este creditat cu 100% din depozit până la 500 USD plus depunerea inițială

PA iLottery cere pariorilor să parieze prima depunere + bonus de 10 ori înainte de a solicita o plată. Cu toate acestea, termenii și condițiile se modifică în timp, iar această pagină va actualiza constant aceste informații.

PA iLottery
Loto multiplu

Loto multiplu

Bonusul de depunere Multi Lotto este disponibil pentru jucătorii noi, dar în anumite țări. Momentan, depozitul minim pentru această ofertă este de 10 €. Înregistrarea este o procedură fără probleme. Trebuie să furnizați numele oficial, data nașterii, numărul de telefon, adresa de e-mail și țara de reședință.

După crearea unei parole pentru contul Multi Lotto, jucătorul poate introduce codul bonus în câmpul obligatoriu. Multi Lotto va trimite un mesaj de confirmare la numărul de telefon înregistrat pentru a verifica jucătorul.

După cum sugerează și numele, această platformă oferă diverse loterie, cum ar fi Eurojackpot. Le permite utilizatorilor să-și aleagă numerele norocoase și să verifice ultimele rezultate la loterie după desene. Codurile bonus Multi Lotto sunt accesibile pe mobil și pe computer, astfel încât oricine se poate înregistra cu codurile promoționale. Site-ul Multi Lotto poate avea coduri bonus pentru următoarele loterie, în funcție de disponibilitate.

 • Mega Milioane
 • Powerball
 • Loto 6
 • Thunderball
 • Mega-Sena
 • Loto austriac
 • Loteria Națională a Marii Britanii
 • Bonoloto
 • Loto Max
 • Megalot
 • California SuperLotto
 • Loto Viking
 • Loto Canada 6/49
 • New Jersey alege șase
 • La Primitiva
 • Turcia Loto 6/49
 • Loto dublu
 • Melate
Loto multiplu
Joc responsabil

Joc responsabil

Jucătorii de loto trebuie să știe că loteria nu este o modalitate de a-și câștiga existența. În schimb, este o formă de divertisment, dar ar trebui făcută cu limite prestabilite. Un jucător inteligent trebuie să aibă o strategie cu un buget de pariuri și un interval de timp pentru a evita dezvoltarea unei probleme legate de jocurile de noroc.

Jocul de noroc responsabil începe cu a ști că majoritatea biletelor de loterie nu câștigă. Indiferent cât de profitabilă pare oportunitatea, cineva este obligat să piardă dacă joacă suficient de mult. Nu are sens să urmărim pierderi.

Nu are rost să goliți un cont bancar pentru a cumpăra o grămadă de bilete la loto. Cea mai bună abordare este dezvoltarea unei strategii câștigătoare cu principii de autocontrol. Pe de altă parte, câștigurile ar trebui investite cu înțelepciune.

Furnizorii de loterie doresc ca jocurile lor să fie plăcute tot timpul. Din păcate, unii oameni dezvoltă o dependență de jocuri de noroc. Aceștia pot solicita ajutor profesional cu organizații precum National Problem Gambling, Florida Council on Compulsive Gambling și Gamblers Anonymous.

Aceste entități oferă jucătorilor numeroase resurse, inclusiv registre de recuperare prin auto-ajutorare, tratament cu consilieri calificați și întâlniri ale grupului de sprijin. De asemenea, lucrează cu membrii familiei jucătorului dependent pentru a vedea cea mai bună soluție.

Joc responsabil