Ghiduri

March 28, 2023

Ghidul la îndemână al câștigătorilor EuroMillions

Clara Williams
WriterClara WilliamsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser

Loteria EuroMillions este un fenomen global și o bijuterie a coroanei industriei europene a jocurilor de noroc. Jucătorii de la această loterie la nivel european pot participa cu doar doi euro, premiul principal fiind în valoare de 190 de milioane de euro.

Ghidul la îndemână al câștigătorilor EuroMillions

Chiar dacă nu câștigi jackpot-ul, EuroMillions oferă niște recompense impresionante de consolare. Dacă doriți să aflați mai multe, citiți mai departe.

Acest ghid cuprinzător de loterie va răspunde la toate întrebările pe care le puteți avea cu privire la EuroMillions, precum și la SuperDraws, jocuri bonus, premii și multe altele.

Ce este EuroMillions?

De la înființarea sa în 2004, loteria transnațională cunoscută sub numele de EuroMillions a captivat jucători din întreaga lume. Această loterie este masivă, clasându-se în primele cinci ca mărime. Dacă te uiți la numărul de participanți și la banii de băut, este cel mai mare din Europa.

EuroMillions este condus de organizațiile naționale de loterie ale celor nouă țări participante. Jucătorii din aceste națiuni au toți aceeași șansă la premiul uriaș, nu cu unele schimbări subtile în prețul biletelor și jocurile bonus.

În sfârșit, lucrurile încep să se încingă.

EuroMillions are o plată de bază de 17 milioane EUR și o plată maximă de 190 milioane EUR. Acest premiu este oferit de două ori pe săptămână – valorând mult mai mult decât orice loterie națională din Europa.

Când are EuroMillions tragerea la sorți?

Extragerea EuroMillions are loc de două ori pe săptămână, marți și vineri, la ora 20:45, ora Parisului. Rezultatele loteriei EuroMillions sunt puse la dispoziție comercianților cu amănuntul și instituțiilor media în fiecare vineri și marți, la ora 23:00.

Toate site-urile principale ale loteriei va oferi cele mai recente rezultate EuroMillions și puteți utilizați un verificator dedicat pentru a verifica din nou acuratețea acelor numere. Verificarea va determina rapid și ușor dacă numerele selectate de dvs. se potrivesc cu combinația câștigătoare.

Publicul de televiziune nu mai este captivat de loterie așa cum era odinioară. Rezultatele loteriei EuroMillions nu vor mai fi împrăștiate în programele naționale de televiziune sau pe primele pagini ale ziarelor. Cu toate acestea, internetul le-a făcut mai accesibile decât oricând.

Când are loc SuperDraw-ul EuroMillions?

Dintre toate desenele EuroMillions, SuperDraw este cea pe care ați dori cel mai mult să o câștigați. Să fii un câștigător EuroMillions nu este doar o chestiune de alegere, desigur, deși dacă vei încerca mai mult, acum este momentul.

Deci, ce anume deosebește SuperDraw?

 • Un avantaj este că premiul este întotdeauna de cel puțin nouă cifre. Adică minim o sută de milioane de euro.
 • Există o cantitate extraordinară de atenție și zgomot în jurul EuroMillions SuperDraw. Determină o fugă pentru a cumpăra bilete de loterie și ridică premiul la un incredibil de 100 de milioane de euro.
 • Dacă jackpot-ul EuroMillions nu este câștigat, acesta revine și cursa nebună pentru bilete continuă. Odată ce va ajunge la 190.000.000 EUR, creșterile suplimentare vor înceta.
 • SuperDraw a produs unele dintre cele mai mari câștiguri din istoria EuroMillions și, pe măsură ce loteria crește în popularitate și distribuție, aceste extrageri au loc mai frecvent.

Fiți cu ochii pe ultimele povești EuroMillions pentru a determina când vor avea loc următoarele desene.

Cum funcționează EuroMillions?

Mulți oameni care nu au jucat niciodată la loterie găsesc EuroMillions, iar altora le place să fie puțin mister.

Ce fel de sprijin local se poate aștepta de la o loterie care operează în numeroase țări europene? De ce sunt anumite națiuni eligibil pentru jocuri bonus in timp ce altii nu? Dacă puteți cumpăra bilete doar de la vânzători autorizați, cum sunt acestea accesibile pe internet?

Citiți mai departe pentru răspunsurile la aceste întrebări și multe altele.

Accesibilitate

Nicio companie nu deține proprietatea asupra loteriei EuroMillions. În schimb, este un efort de colaborare condus de cei mai mari operatori naționali de loterie din țările participante, cum ar fi Camelot din Regatul Unit.

Loteria de stat relevantă a aprobat fiecare companie să furnizeze jocuri de loterie legitime. Pentru a forma EuroMillions, ei au fost doar de acord să-și pună resursele într-o singură loterie masivă.

Cumpărați un bilet EuroMillions în Regatul Unit. Camelot va primi o parte din venituri și le va folosi pentru a finanța proiecte în Regatul Unit, exact așa cum se întâmplă cu Loto din Marea Britanie. În același sens, indiferent dacă vă cumpărați biletul în Franța.

Acesta este și modul în care puteți debloca jocuri suplimentare. Camelot a jucat probabil un joc suplimentar pentru a crește vânzările, deoarece a calculat veniturile suplimentare mai mult decât a acoperi cheltuielile suplimentare.

Evenimente suplimentare EuroMillions în Regatul Unit

Irlanda, Franța, Spania, Portugalia, Austria, Belgia, Luxemburg și Elveția se numără printre celelalte țări care oferă loteria EuroMillions. Următoarele jocuri, însă, sunt exclusiv pentru Regatul Unit.

Marea Britanie Millionaire Maker

Când cumpărați un bilet EuroMillions în Regatul Unit, sunteți inclus și în extragerea Millionaire Maker din Marea Britanie. Tot ce trebuie să faci pentru a te înscrie este să plătești taxa mică de 2,50 GBP.

Fiecare linie de numere pe care o selectați are propriul cod special din nouă cifre. Puteți găsi acest cod în partea de jos a biletului dvs. la EuroMillions.

Este ușor să vă verificați rezultatele Millionaire Maker. Funcționarul magazinului sau verificatorul EuroMillions vă pot verifica biletul dacă îl aduceți. Dacă jucați online, veți primi un e-mail dacă câștigați. Pentru a vă revendica recompensa de 1.000.000 GBP, trebuie să introduceți corect cele nouă caractere în secvența specificată.

EuroMillions HotPicks

EuroMillions HotPicks este un joc de loterie independent. Cu toate acestea, rezultatele sale se bazează pe cele ale EuroMillions. Fiecare intrare costă 1,50 GBP și poți încerca să potriviți oriunde între unul și cinci numere primare. Toate numerele alese de dvs. trebuie să se potrivească cu numerele câștigătoare.

Dacă doriți să vă cumpărați biletele personal, trebuie să faceți acest lucru de la un vânzător autorizat dintr-una dintre țările eligibile. Din acest motiv, organizația greacă de loterie nu participă, nu poate beneficia și nu este interesată să vândă bilete în Grecia.

Unde se potrivesc magazinele de loterie online?

Specificul modului în care funcționează acești furnizori de servicii va varia în funcție de locație. Loteriile de stat dețin sau sunt responsabile pentru mai multe cazinouri pe internet. Pe de altă parte, unele site-uri vă permit să „pariți pe rezultatul” loteriei în același mod în care ați putea paria pe rezultatul unui meci de fotbal.

Pariurile funcționează la fel ca cumpărarea unui bilet la concert. În plus, oferă recompense care corespund cu premiile diviziei EuroMillions. Totul pare exact așa cum ar fi de la un vânzător legitim.

Regulile EuroMillions

Jucătorii aleg cinci numere majore de la 1 la 50 și două numere Lucky Star de la 1 la 12. Pentru a câștiga, trebuie să potriviți numerele norocoase alese de dvs. cu cele extrase. Dacă potriviți toate cele șapte numere, veți câștiga o parte din jackpot, care începe de la 17 milioane de euro (aproximativ 14 milioane de lire sterline) și se reportează dacă nu este revendicat.

În plus față de jackpot, există 12 niveluri de recompensă mai mici, așa că poți câștiga chiar dacă potriviți doar două dintre numerele principale.

Iată premiile și cotele la loterie EuroMillions.

Combinațiile posibile de numere rămân aceleași indiferent de numărul total de jucători. Când mai mult de o persoană alege numerele câștigătoare, potul este împărțit egal între ele.

Prin urmare, dacă jucați pentru jackpot, a strategia bazată pe selectarea mai puține numere comune vă poate crește șansele de câștig.

Ai putea de asemenea puneți computerul să vă aleagă numerele la întâmplare. EuroMillions se referă la această alegere ca Lucky Dip.

Revendicarea premiilor EuroMillion

Trebuie să prezentați biletul câștigător pentru a ridica premiul. Premiile câștigate în EuroMillions sunt revendicate în mai multe moduri, în funcție de țară. Acest tabel detaliază când câștigătorii trebuie să pretindă o recompensă și consecințele pentru nerespectarea acesteia până la data specificată.

Cum să-ți alegi strategia de loterie EuroMillions

La extragerea EuroMillions, fiecare combinație posibilă de numere are șanse egale de a fi selectată. Deși poate părea puțin probabil, un bilet cu șapte numere alese aleatoriu separate uniform are aceleași șanse de câștig ca și un bilet cu șapte numere consecutive.

Șansele de a câștiga EuroMillions sunt aceleași indiferent dacă folosiți un Lucky Dip sau un ghid online de loterie EuroMillions pentru a vă alege numerele.

Care sunt numerele desenate cel mai des?

EuroMillions și alte expresii de căutare de top la loterie se concentrează adesea pe numerele extrase cel mai des. Interogările obișnuite pe Google, Bing și celelalte motoare de căutare includ „cele mai bune numere EuroMillions” și „care sunt cele mai frecvente numere EuroMillions”.

Mai jos, vom analiza câteva EuroMillions numere calde și reci pentru a vă ajuta să determinați pe care să le jucați. Dar iată problema: puțin din asta ajută deloc.

Nu există nicio corelație între rezultatele anterioare ale EuroMillions și rezultatele viitoare. Faptul că un anumit bilet EuroMillions a fost extras de mai multe ori în trecut nu este o garanție că va fi ales din nou în curând.

Dacă vă întrebați de ce șansele dvs. sunt identice pentru fiecare set de numere, este pentru că, așa cum am arătat deja, este. Cu toate acestea, este o lectură bună și există câteva perspective fascinante de adunat cu privire la cele mai tari și mai reci cifre EuroMillions.

Numere calde și reci de euromilion

Este ușor de observat că cele mai frecvente și mai puțin comune numere EuroMillions sunt foarte diferite în primii șapte ani de extragere. 

 • În ciuda a peste 370 de desene, numărul „28” a apărut doar de 26 de ori, în timp ce numărul „50” a fost desenat de 54 de ori.
 • Cinci ani mai târziu, „28” și „50” au devenit alegeri populare, cu 67 și, respectiv, 60 de remize.
 • Între mai 2011 și septembrie 2016, cifra 10 a fost cea mai frecventă apariție - de 70 de ori! Numărul „41” a fost cel mai rar, apărând doar de 38 de ori.
 • La cea de-a 1.225-a extragere a EuroMillions în 2019, numărul „46” a fost cel mai puțin popular, apărând de mai puțin de 100 de ori, în timp ce numărul „50” a fost cel mai popular, apărând de 145 de ori.
 • Statisticile „toate timp” de mai sus arată că cel mai mic număr a avut loc în 7,8% din timp, în timp ce cel mai mare număr a avut loc în 11,8% din timp.
 • Cifrele oficiale au relevat că numărul „46” a fost cel mai puțin selectat în cea de-a 1.225-a extragere a EuroMillions, urmat de numărul „33”, al doilea cel mai rece număr. Acest lucru sugerează că jucătorii se uită la rezultatele anterioare ale EuroMillions pentru a determina ce numere să joace.

Numerele stele norocoase ale EuroMillions calde și reci

Există doar 12 stele norocoase. O privire înapoi la extragerile anterioare ale EuroMillions dezvăluie tipul de tendință la care se poate aștepta.

 • Deoarece nu a fost prezentat în EuroMillions până în septembrie 2016, numărul 12 a făcut cele mai puține apariții. 
 • Următoarele cele mai mici sunt 10 și 11, dar nu au apărut până în mai 2011. Prin urmare, nu sunt considerate numere „scăzute”.

În momentul scrierii acestui articol, Lucky Star extrasă cel mai des a fost doar de trei ori mai des decât a doua Lucky Star extrasă cel mai frecvent și de 47 de ori mai des decât Lucky Star extrasă cel mai puțin frecvent.

About the author
Aishwarya Nair
Aishwarya Nair

Aishwarya Nair, supranumită „Lotto Lorekeeper” la LottoRanker, își valorifică abilitățile meticuloase de cercetare și profunzimea culturală din Kerala, India, pentru a face lumină asupra fenomenelor loteriei globale. Dotată cu un simț acut al detaliilor și o înclinație pentru date, ea pătrunde adânc în lumea loteriei, dezvăluind pietre prețioase ascunse și modele în tendințe.

Send email
More posts by Aishwarya Nair

Cele mai recente știri

Cheltuieli la nivel mondial la loterie: tendințe și impact
2023-11-21

Cheltuieli la nivel mondial la loterie: tendințe și impact

Știri