Lista completă a site-urilor de loterie 10 Jeton 2024

Jeton este un brand fintech legitim, deși a fost lansat recent. Unul dintre obiectivele principale ale platformei este de a oferi tranzacții securizate într-un spațiu digital sinonim cu fraudă. După cum am menționat mai devreme, acest fintech este reglementat de Financial Conduct Authority (FCA), un organism independent care reglementează peste 51.000 de mărci de servicii financiare. Acestea fiind spuse, Jeton respectă toate regulile FCA. Acționează cu integritate, deschidere și efectuează diligența. Ce e mai mult? Se străduiește să trateze clienții în mod corect și respectă standardele pieței.

Lista completă a site-urilor de loterie 10 Jeton 2024
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Cum să faci un feposit cu Jeton

Unul dintre avantajele portofelului Jeton este utilizarea ușoară. Înregistrarea unui cont și efectuarea de depozite este destul de simplă.

Cum să înregistrezi un cont Jeton Wallet

 1. Faceți clic pe opțiunea ÎNREGISTRARE.
 2. Completați informațiile personale și setați o parolă.
 3. Faceți clic pe butonul ÎNREGISTRARE și verificați adresa de e-mail sau numărul de telefon.
 4. Începeți procesul de verificare încărcând documentele necesare (ID și factura de utilități sau extras de cont bancar).

Cum să faci o depunere cu Jeton Wallet

Pentru a depune la un site de loterie online folosind Jeton Wallet, primul lucru de făcut este să încărcați eWallet. Există două opțiuni aici; prin Instant Banking sau card de credit/debit. După ce ați terminat, urmați pașii de mai jos pentru a finanța un cont folosind această metodă de depunere.

 • Pasul 1: Conectați-vă la contul loto.
 • Pasul 2: Navigați la secțiunea BANCAR / CASIER și selectați DEPOZIT.
 • Pasul 3: Alegeți Jeton ca metodă de depunere preferată.
 • Pasul 4: Introduceți suma și accesați contul Jeton pentru a finaliza tranzacția.

Fondurile ar trebui să se reflecte instantaneu în loteria online.

Cum se face o depunere folosind cardul Jeton

 • Navigați la secțiunea DEPOZIT/CASTIER și selectați Jeton Card ca metodă de depunere
 • Introduceți suma și faceți clic pe CONTINUARE
 • Introduceți numărul voucherului, codul de securitate și data de expirare a cardului
 • Pentru a finaliza tranzacția, faceți clic pe butonul COMPLETE.

Fondurile ar trebui să fie în contul de loto în câteva minute.

Jeton Wallet acceptă peste 70 de metode de plată și peste 50 de valute. Limita minimă de depunere este de 10 USD, iar limita maximă de depunere este de 10.000 USD. Cu toate acestea, limitele pot varia de la un site de loto la altul. Depunerile pot fi efectuate prin aplicația web sau o aplicație mobilă nativă disponibilă pentru iOS și Android.

Cum să faci o retragere cu Jeton Wallet

Pe lângă depozitele rapide, oferă și portofelul Jeton retrageri rapide. Dar, apoi, timpul variază de la un site la altul pe baza verificării site-ului de loto, a proceselor KYC și, mai important, a perioadei în așteptare.

Cum să te retragi în Jeton

Plățile la loterie pot fi procesate de pe site-ul loto într-un cont Jeton. Acest lucru este atâta timp cât Jeton este acceptat ca opțiune de retragere și fondurile sunt canalizate către contul utilizat pentru a face depunerea.

Procesul de retragere

 1. Conectați-vă la contul site-ului și faceți clic pe opțiunea RETRAGERE. Va fi afișată lista opțiunilor de retragere disponibile.
 2. Alegeți Jeton ca opțiune de retragere preferată.
 3. Introduceți suma de retras și moneda preferată în pasul următor.
 4. Finalizați tranzacția.

Fondurile ar trebui să ajungă în 12 - 24 de ore pe majoritatea site-urilor de loto, atâta timp cât procesele de verificare și KYC sunt finalizate.

Retragerile, la fel ca și depozitele, au limite. Există o retragere minimă și o retragere maximă stabilite de operator. Acestea variază de la un site de loto la altul. În ceea ce privește Jeton, limita minimă de retragere este de 250 USD, în timp ce limita maximă de retragere este de 15 000 USD pentru conturile verificate.

O caracteristică excelentă a Jeton este retragerile mobile. Jucătorii pot retrage bani și de pe mobil, nu numai prin browserul mobil, ci și prin aplicații mobile atât pentru dispozitivele Android, cât și pentru iOS.

Siguranță și securitate la Jeton

Când vine vorba de securitate, toate platformele Jeton sunt foarte securizate folosind cea mai recentă criptare de nivel militar. Sistemul folosește tokenizarea, care înlocuiește toate datele cruciale ale cardului cu numere tokenizate, fără a expune niciuna dintre informațiile cruciale ale utilizatorilor.

Pe lângă criptare, Jeton are autentificare cu doi factori (2FA) care adaugă un alt nivel de securitate. Jeton este, de asemenea, compatibil cu industria cardurilor de plată (PCI).

În ceea ce privește confidențialitatea, Jeton Wallet are o politică de confidențialitate deschisă care stipulează datele pe care compania le colectează, cum sunt stocate și, mai important, cum sunt utilizate.

Opțiuni de asistență pentru clienți Jeton

Jeton înțelege că clientul este regele și de aceea platformele sale sunt ușor de utilizat. Procesul de înregistrare este destul de simplu, la fel și navigarea. Există, de asemenea, o secțiune detaliată de întrebări frecvente cu cele mai populare întrebări și răspunsuri.

Aflați ce întreabă clienții Jeton și răspunsurile. Pe lângă posibilitatea de utilizare a lui Jeton, compania oferă asistență clienților pe mai multe canale.

Primul este chatul live, disponibil 24/7. Aceasta este o caracteristică excelentă care oferă utilizatorilor ajutor în două moduri. În primul rând, există o IA care oferă utilizatorilor sugestii în funcție de ceea ce își doresc. Dacă niciuna dintre opțiuni nu este suficientă, există agenți de chat live care sunt întotdeauna gata să ajute utilizatorii. Utilizatorii trebuie să fie conectați pentru a primi ajutor de la un agent de chat live.

O altă opțiune plină de resurse este e-mailul. Utilizatorii pot contacta echipa Jeton Wallet prin e-mail. Singura problemă este că feedback-ul nu este instantaneu. Este nevoie de câteva ore pentru a primi un răspuns.

Pe lângă canalele de asistență pentru clienți de mai sus, utilizatorii Jeton pot păstra legătura cu brandul prin intermediul canalelor de socializare și blogului oficial Jeton.

Încheierea

Într-adevăr, Jeton este unul dintre cele mai bune metode de depunere la locurile de loterie. Furnizorul de plăți online oferă transferuri de bani rapide și sigure, indiferent dacă jucătorii depun sau retrag pe site-urile loto.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu