Top Loterie Jocuri

Loterie

O loterie este o formă de jocuri de noroc care este foarte afectată de întâmplare. Acest joc este foarte cunoscut în întreaga lume, deoarece jucătorii de la loterie au șansa de a câștiga o sumă imensă de bani. Cu toate acestea, șansa de a câștiga la loterie este extrem de mică, nu se poate decât să spere.

Afișează mai multe
Lozuri răzuibile

Un card răzuibil este așa cum sună – o bucată de carton, de obicei cu imprimare atractivă care descrie recompensa, pe care o parte a suprafeței poate fi zgâriată pentru a dezvălui ceea ce este dedesubt. Când întrebăm cum să joci la loterie online, trebuie să ne gândim la cărți răzuibile - sunt foarte populare. În trecerea de la offline la online, „zgârierea” se face folosind tastatura de pe laptop, tabletă sau smartphone. Premiul poate fi oriunde, de la o sumă mică sau chiar pur și simplu dreptul de a juca din nou, gratuit, până la milioane de dolari. Premiile pot include, de asemenea, vacanțe, mașini, electrocasnice și recompense similare.

Afișează mai multe
Keno

Keno este printre cele mai vechi jocuri găsite în cazinourile moderne. Este un tip de joc de noroc care este popular în multe părți ale lumii. Deși nu se numără printre cele mai bine plătite loterie, jocul se ține încă de la sine împotriva unor oameni precum MegaMillions și Powerball. Jocul există de aproape 2000 de ani, schimbându-se adesea în nume și formă. În joc, există de obicei numere de la 1 la 80. Jucătorii care cumpără bilete Keno încercuiesc numerele pe care se așteaptă să le apară la extragere.

Afișează mai multe
IGT extinde parteneriatul actual cu Loteria Kentucky până în 2036
2023-10-27

IGT extinde parteneriatul actual cu Loteria Kentucky până în 2036

Compania-mamă a IGT, International Game Technology Global Solutions Corporation, a prelungit două contracte cu Kentucky Lottery. Acordul va face ca operatorul de loterie să continue să primească actualizări de la IGT Global Solutions Corporation până în 2036.

Jocurile științifice lansează jocuri de loterie Punch N' Play în America de Nord
2023-10-23

Jocurile științifice lansează jocuri de loterie Punch N' Play în America de Nord

Scientific Games, un furnizor de top de soluții tehnologice iLottery, a anunțat că trei loterie nord-americane vor oferi noul său joc de răzuit instant, Punch N' Play. Loteria Louisiana, Loto-Quebec și Loteria Atlantic vor oferi noul joc de răzuit instant.

BetGames lansează primul său joc de loterie online Instant Lucky 7
2023-08-07

BetGames lansează primul său joc de loterie online Instant Lucky 7

BetGames, un furnizor de top de jocuri de noroc online, a anunțat încă o adăugare la lista sa de baloane, Instant Lucky 7. Este un joc de loterie instantanee care marchează intrarea BetGames pe piața loteriei. Compania a spus că jocul este conceput pentru a satisface nevoia tot mai mare a clienților pentru acest serviciu de jocuri.

Idei de strategie de loterie care ar putea funcționa pentru dvs
2023-02-21

Idei de strategie de loterie care ar putea funcționa pentru dvs

Este mai probabil să fii lovit de un meteorit sau să câștigi un premiu al Academiei decât să ai noroc la loterie. Cu toate acestea, milioane de oameni încă se grăbesc să cumpere bilete de loterie în fiecare an, sperând că numerele lor vor fi extrase drept marele câștigător.