Keno Jackpot: Joacă online și câștigă premii uriașe

Keno este printre cele mai vechi jocuri găsite în cazinourile moderne. Este un tip de joc de noroc care este popular în multe părți ale lumii. Deși nu se numără printre cele mai bine plătite loterie, jocul se ține încă de la sine împotriva unor oameni precum MegaMillions și Powerball. Jocul există de aproape 2000 de ani, schimbându-se adesea în nume și formă. În joc, există de obicei numere de la 1 la 80. Jucătorii care cumpără bilete Keno încercuiesc numerele pe care se așteaptă să le apară la extragere.

Apoi își plătesc miza în funcție de numărul de alegeri făcute. Urmează o tragere la sorți, timp în care numerele câștigătoare primesc plăți. Există mai multe forme de Keno, toate discutate mai târziu în acest articol. Apariția jocurilor de noroc online și a lotteriilor a dus la unele modificări aduse modului de joc keno.

Keno Jackpot: Joacă online și câștigă premii uriașe
Samuel O'Reilly
ExpertSamuel O'ReillyExpert
Fact CheckerSamuel OseiFact Checker

De unde să cumpărați bilete pentru Keno

Keno este oferit atât în loterie și cazinouri fizice, cât și online. Oferă și unele loterie de stat jocul. În SUA, de exemplu, jucătorii se pot bucura de Keno în 16 state (din 2017). Acestea includ Ohio, Maryland, Michigan, Georgia, Kansas și Washington, printre altele.

Jucătorii pot intra în sediul acestor furnizori și pot cumpăra bilete fizice Keno. Cu toate acestea, acest articol se concentrează mai mult pe cum să joci Keno. Cele mai multe dintre aceste loterie fizice și loterie de stat au versiuni online de unde jucătorii pot cumpăra bilete de pe site-urile lor. Un bilet de loterie online are la fel de multă putere ca și unul fizic. În Australia, există un site web care este dedicat doar Keno-ului.

Frumusețea unei loterie online este că cineva poate cumpăra un bilet de loterie online chiar și atunci când este departe de regiunea loteriei. Cu toate acestea, trebuie avut grijă cu loteriile de stat. Unii dintre ei au reglementări dure cu privire la câștigurile din afară. De exemplu, taxe punitive pe câștiguri.

Istoria Keno-ului

Keno este cadoul chinezilor pentru lumea jocurilor de noroc; unul dintre multi. Legenda spune că a fost jucat cu aproape 2000 de ani în urmă. Încasările sale au contribuit la construcția Marelui Zid Chinezesc. Jocul a fost atât de popular încât porumbeii albi au fost folosiți pentru a trimite rezultatele Keno în sate, rezultând referirea la joc ca pai-ko p'iao (bilet de porumbel alb). Jocul a fost denumit și baige piao.

Imigranții chinezi au luat jocul cu ei în Statele Unite, unde a prins rapid. Numele său a evoluat rapid după introducerea de la începutul secolului al XIX-lea. Până în 1886, era foarte comun în Texas. La acea vreme, celor 80 de personaje li s-au dat nume de cai pentru a evita încălcarea legilor de stat privind jocurile de noroc. Personajele au revenit la cifre după ce aceste legi au fost abrogate.

Cum să joci Keno

Simplitatea Keno-ului este probabil unul dintre motivele popularității sale. Are un stil de joc asemănător bingo și reguli destul de asemănătoare. Cu toate acestea, anumite loterii pot avea propriile lor variații ale unor reguli Keno, de exemplu, stabilirea avantajului casei.

Pentru a plasa un pariu, jucătorii Keno ridică până la 20 de numere din 80 de opțiuni disponibile. Loteriile individuale determină numărul maxim de alegeri pe care le poate face orice jucător. Fiecare jucător plătește apoi suma mizei pentru fiecare dintre numere.

În timpul extragerii, 20 de numere sunt alese aleatoriu din 80 de opțiuni. Acest lucru se poate face fizic (ca într-o loterie online live) sau folosind un generator de numere aleatorii (RNG). Jucătorii primesc apoi plăți pentru numerele care se potrivesc cu cele alese la extragere.

Fiecare loterie își stabilește propria tabelă de plăți care determină cât primesc jucătorii pentru numerele câștigătoare. Tabelul de plăți determină rata de bază a plăților. Plata este apoi calculată prin înmulțirea numerelor potrivite (lovită) și a pariului jucătorului cu rata de bază a casei. Din acest motiv, unele loterie pot plăti sume diferite pentru același număr de hit-uri. Unii plătesc de fapt mai mult pentru mai puține accesări.

Loteriile oferă, de asemenea, jackpot-uri bazate pe un număr selectat de hit-uri, de exemplu un jackpot de 7 hit-uri.

Care sunt șansele de a câștiga în Keno?

Există trei versiuni de Keno - Scratch Cards, Video Keno și Live Drawings. Fiecare dintre acestea are cote diferite. Mai mult, aceleași versiuni Keno pot avea cote diferite la diferite loterie. Acesta este rezultatul diferiților algoritmi RNG și al diferitelor tabele de plăți de la diferiți furnizori Keno.

În general, totuși, Keno este considerat un joc cu șanse proaste chiar și atunci când se obține un bilet de loterie online, datorită avantajului ridicat al casei în toate versiunile.

Pick-7 și Pick-8 sunt jocurile cele mai preferate printre jucătorii de Keno. Ei tind să câștige mai multe premii, dar sunt mai puțin probabil să ajungă la jackpot. Alegerile din gama medie au întotdeauna cele mai favorabile cote pentru jucători. Acestea sunt de obicei pick-4, 5 și 6. Datorită diferențelor de algoritm, este recomandabil să verificați tabelul de plăți și cotele la fiecare loterie online pe care un jucător o joacă.

Mulți jucători video keno preferă să joace jocuri Pick 7 sau Pick 8. Ei nu câștigă jackpot-uri, dar câștigă premii mai mici. De asemenea, șansele nu depind de dacă cineva alege să joace Keno online sau offline.

Opțiuni de plată dacă câștigi Keno

După cum am menționat mai devreme, optiuni de plata diferă de la furnizor la furnizor. Acest lucru rezultă din diferențele dintre regulile de plată de la fiecare loterie. În unele, mai multe accesări atrag plăți mai mici decât plăți mai puține. Contează și pariul pe care l-a plasat un jucător.

Libertatea pe care o au loteriile în stabilirea regulilor de loto face dificilă oferirea unei formule clare de plată. Cu toate acestea, este important ca fiecare lovitură să atragă o victorie, deși acest lucru ar putea avea ca rezultat ca jucătorii să câștige mai puțin decât au pariat. Secretul este să înțelegeți masa cazinoului înainte de a juca. Din fericire, tabelele de plăți sunt simple și ușor de înțeles.

Sfaturi și trucuri pentru a juca Keno

La fel cum este cu cotele, nu este ușor să găsești trucuri imbatabile despre cum să joci Keno, atât online, cât și offline. Un truc, însă, este să joci constant într-unul site-ul de loterie online. Acest lucru vă ajută să înțelegeți tabelul lor de plăți și cum să jucați în consecință.

Rezultatele lui Keno sunt independente, așa că găsirea unei secvențe este exclusă. Oricine vorbește despre o strategie Keno solidă doar suflă aer cald. A juca multe jocuri ar fi cea mai bună călătorie, dar aceasta nu este niciodată o strategie bună pentru poșeta de jocuri de noroc.

Jocul mai multor cărți în fiecare joc mărește riscul și crește șansele de a lovi. În acest fel, chiar dacă o loterie plătește pentru mai puține hit-uri, este posibil să joci multe numere fără a obține prea multe hit-uri. De asemenea, jocul regulat poate ajuta un jucător să înțeleagă mai bine tabelele de plăți, ceea ce înseamnă că poate lua decizii strategice mai bine.

About the author
Samuel O'Reilly
Samuel O'ReillyAreas of Expertise:
Jocuri
About

Samuel O'Reilly, originar din Australia, este creierul din spatele unora dintre cele mai perspicace ghiduri de cazinouri online. Cu un deceniu în industria jocurilor de noroc, experiența lui Samuel este inegalabilă, ceea ce face ca recenziile sale să fie preferate atât printre începători, cât și printre profesioniști. Nume avatar: CasinoKangaroo

Send email
More posts by Samuel O'Reilly
Ghid Keno pentru începători

Ghid Keno pentru începători

Keno este un joc în stil loterie care este adesea trecut cu vederea de către jucători. Este disponibil în multe cazinouri online și funcționează ca bingo. Jucătorii trebuie să selecteze de la unu la zece numere dintr-un tabel care conține numere cuprinse între unu și optzeci. Câștigurile sunt determinate de numărul de numere selectate care se potrivesc cu cele extrase. Echipa noastră de experți în jocuri de cazinou vă poate învăța cum să jucați keno. Cu practică, vă puteți îmbunătăți abilitățile de keno și vă puteți bucura de beneficiile câștigului.

Cele mai recente știri

Cum să joci Keno online cu încredere
2023-12-11

Cum să joci Keno online cu încredere

Keno este un joc tradițional chinezesc care a fost implementat în Occident și acum face parte din numeroase cazinouri din întreaga lume, inclusiv cazinouri online. Keno este un joc asemănător cu loterie sau bingo, în care șansa joacă un rol foarte important. Jucătorul trebuie să aleagă între 1 și 20 de numere pe o carte dintr-un total de 80 de numere. Cu cât mai multe meciuri, cu atât mai mulți bani poți câștiga. Aici, explicăm mai detaliat cum să joci keno online.