Keno

December 11, 2023

Cum să joci Keno online cu încredere

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Keno este un joc tradițional chinezesc care a fost implementat în Occident și acum face parte din numeroase cazinouri din întreaga lume, inclusiv cazinouri online. Keno este un joc asemănător cu loterie sau bingo, în care șansa joacă un rol foarte important. Jucătorul trebuie să aleagă între 1 și 20 de numere pe o carte dintr-un total de 80 de numere. Cu cât mai multe meciuri, cu atât mai mulți bani poți câștiga. Aici, explicăm mai detaliat cum să joci keno online.

Cum să joci Keno online cu încredere

Strategie de utilizat în Keno online

Strategia în Keno online este să acceptăm că alegerea unor numere sau altele nu influențează desfășurarea jocului ci că șansele de câștig sunt aceleași. În ciuda acestei afirmații, trebuie avut în vedere că numărul de numere alese influențează foarte mult rezultatele, de aceea este indicat să existe o strategie adecvată în ceea ce privește numărul de numere de ales în fiecare rundă. 

Mulți oameni spun că nu ar trebui să alegeți numere la rând pentru că acestea nu vor ieși niciodată, dar această idee este greșită, deoarece șansele ca acestea să iasă sunt aceleași ca și cum ar fi numere fără nimic în comun. Șansele de a câștiga la Keno sunt practic sub probabilitate, ceea ce face imposibil ca rezultatul să fie afectat de tautologii ciudate. Citiți cu atenție informațiile relevante pentru Strategia Keno și nu vă lăsați păcăliți de cei care pretind că au descoperit o modalitate de a câștiga întotdeauna la acest joc.

Şanse de victorie în Keno online

În Keno online, nu este recomandat să alegeți numărul minim sau maxim de numere deoarece avantajul casei este de obicei mult mai mare din cauza sumelor mici oferite ca premiu. Sau dificultatea extremă de a avea toate numerele de pe bilet au ieșit câștigători.

Există și posibilitatea ca niciunul dintre cele 10 numere alese să nu aibă noroc. Cotele nu sunt foarte mari, așa că unele cazinouri oferă și un premiu celor care introduc 10 numere și nu se potrivesc cu niciunul.

Pentru a câștiga o sumă mică de bani în Keno, trebuie să ai puțin noroc. Cu toate acestea, dacă doriți să câștigați o sumă mare, trebuie să aveți un noroc excepțional, deoarece șansele de a obține un bilet câștigător sunt minime. Cea mai bună strategie Keno este să accepți dificultățile de a câștiga și să te bucuri de joc ca și cum ar fi o activitate de agrement. A juca Keno cu singura perspectiva de a face bani este o greșeală, deoarece asta va genera doar frustrare.

Cea mai importantă decizie pe care trebuie să o ia un jucător de Keno este numărul de numere pe care să le includă pe bilet, iar cea mai bună opțiune este de a evita numerele foarte limitate sau foarte mari.

Plăți Keno online

Avantajul casei în Keno online este de obicei mai mare decât cel al altor jocuri de cazino la site-uri de loterie online, așa că dacă vrei să câștigi bani, trebuie să-ți optimizezi strategia de joc.

Cazinourile terestre au sume de plată destul de mici, astfel încât câștigurile pentru cazinou sunt de obicei între 20% și 35%. Atât în ​​Video Keno, cât și în Online Keno, întrucât au mai puține cheltuieli, premiile care pot fi oferite câștigătorilor sunt mai mari, cu un avantaj casă de aproximativ 5%.

Secretele lui Keno

Pentru jucătorii care caută cele mai bune secrete pentru a juca keno, următoarele sunt cele mai bune sugestii despre cum să gestionați acest joc.

Exersează-te înainte de a începe să pariezi pe bune

Deoarece keno nu este un joc complicat, mulți jucători se scufundă și încep să parieze pe bani reali, care nu este cea mai bună opțiune. Pentru a te obișnui cu jocul ales, ideea este să exersezi de câteva ori în modul test, care nu implică bani și premii. Astfel, jucătorul poate înțelege dinamica jocului și se poate obișnui cu ea și abia apoi pune în practică cunoștințele dobândite.

Alegeți de la patru până la opt numere pe card

Când ai opțiunea de a alege până la 15 numere într-o singură carte, cea mai comună tendință în rândul începătorilor este să se gândească că cel mai bun lucru de făcut este să pariezi pe cât mai multe numere. Pe de o parte, acest lucru chiar are sens, deoarece cu cât sunt mai multe numere marcate, cu atât sunt mai mari șansele de a le obține corect. Totuși, trebuie să rețineți că și premiile se schimbă în funcție de câte numere a marcat jucătorul. Oricine poate obține cinci numere din cinci marcate poate câștiga cu o rată de returnare de 50:1. Aceeași rată poate scădea la 3:1 prin ghicirea a cinci numere din zece alese, reducând considerabil câștigurile potențiale.

Astfel, pentru a avea o alegere echilibrată între a concura pentru premii mari și a avea în continuare șanse moderate de câștig, matematica asigură că cel mai bine este să punctați între patru și opt numere pe card. Cu mai puțin de atât, șansele de câștig sunt foarte mici, în timp ce cu mai mult decât atât, recompensele nu sunt atât de bune.

Pariați pe numere consecutive

Jocul online keno funcționează dintr-un generator de numere aleatorii, care asigură că rezultatele sunt evenimente aleatoare și independente. Cu toate acestea, mulți jucători experimentați de keno cred că, în ciuda faptului că sunt aleatoriu, numerele consecutive au șanse mai mari de a fi extrase. Această strategie nu are garanții și poate funcționa sau nu, dar este, fără îndoială, una dintre cele mai populare printre jucători de astăzi.

Acordați preferință jocurilor care oferă cel mai mare rating RTP

Ca și în cazul aparatelor de slot, keno variază și în indicele de returnare a jucătorilor (RTP) în funcție de titlul ales. În general, cazinourile online oferă procente mai avantajoase pentru jucători decât cazinourile fizice, dar printre varietatea imensă de jocuri keno online se numără și cele considerate mai atractive. Pentru a beneficia în acest sens, cea mai bună sugestie este să căutați jocuri care au un RTP de cel puțin 94%.

Alegeți cazinouri de încredere

Pentru a vă asigura că jocurile keno sunt corecte, cu șanse reale de câștig și pentru a fi în continuare siguri că orice câștiguri vor fi plătite efectiv, este esențial să alegeți un cazinou online sigur și de încredere, care este auditat conform celor mai avansate reguli de protecție. a acelei industrii.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Simptomele ne pot afecta viața de zi cu zi, dar tratamentul este disponibil!
2024-05-20

Simptomele ne pot afecta viața de zi cu zi, dar tratamentul este disponibil!

Știri