Ghid Keno pentru începători

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
Fact CheckerSamuel OseiFact Checker

Keno este un joc în stil loterie care este adesea trecut cu vederea de către jucători. Este disponibil în multe cazinouri online și funcționează ca bingo. Jucătorii trebuie să selecteze de la unu la zece numere dintr-un tabel care conține numere cuprinse între unu și optzeci. Câștigurile sunt determinate de numărul de numere selectate care se potrivesc cu cele extrase. Echipa noastră de experți în jocuri de cazinou vă poate învăța cum să jucați keno. Cu practică, vă puteți îmbunătăți abilitățile de keno și vă puteți bucura de beneficiile câștigului.

Ghid Keno pentru începători

O istorie rapidă a Keno-ului

Keno este un joc de pariuri care a ajuns în diferite părți ale lumii, inclusiv în Asia, Africa de Sud, Australia și America. Originile sale pot fi urmărite din China, unde a fost inițial numit „baige piao” sau „pai-ko p’iao”, adică „bilet de porumbei albi”. Jocul a evoluat dintr-o competiție de pariere care a implicat porumbei călători. Când oamenii jucau keno chinezesc, selectau câteva personaje detaliate din „Cartea celor o mie de caractere” (sau „Qianziwen”), o carte mistică veche de peste 2.000 de ani.

Potrivit unor surse, generalul Cheung Leung a creat Keno în timpul bătăliilor dinastiei Han pentru a strânge fonduri pentru construirea Marelui Zid Chinezesc și pentru a sprijini soldații chinezi în lupta lor împotriva invadatorilor din nord. La acea vreme, loteriile erau ilegale, așa că participanții înlocuiau numerele titlurile de cai de curse.

Keno a câștigat popularitate în Statele Unite, în special în Reno, Nevada, unde a sosit în 1933 din China. Numele actual „keno” este derivat din cuvintele franceze și latine „quine” și, respectiv, „quini”, care se referă la cele cinci cifre norocoase ale fiecărui participant. Combinația acestor cifre a dus la numele american pentru joc.

În 1951, reglementările din Nevada au fost modificate pentru a permite keno-ul ca joc autorizat în stil loterie. Astăzi, keno este un joc de ghicire a numerelor câștigătoare și rămâne o formă populară de divertisment.

Elementele de bază ale jocului Keno

Keno este un joc popular de jocuri de noroc în stil loterie care se găsește adesea în cazinourile moderne și este oferit și ca joc în unele loterie de stat. Iată un ghid de bază despre cum să joci:

⭐️ Alege-ți numerele: În Keno, selectați numere dintr-un grup care, de obicei, variază de la 1 la 80. Numărul de alegeri pe care le puteți face variază, dar, de obicei, puteți alege oriunde de la 1 la 10 sau 20 de numere.

⭐️ Puneți pariul: După selectarea numerelor, plasați pariul. Suma pe care o poți paria are adesea o limită minimă și maximă stabilită de cazinou sau loterie.

⭐️ Extragerea: Jocul extrage apoi aleatoriu un anumit număr de numere câștigătoare. Acest număr variază, dar este adesea 20.

⭐️ Verificați pentru câștiguri: Câștigi dacă un anumit număr dintre numerele alese de tine se potrivește cu numerele câștigătoare. Cu cât se potrivesc mai multe numere, cu atât premiul este mai mare. Plățile variază în funcție de numărul de numere alese, de câte numere au fost lovite și de regulile de pariere ale jocului Keno pe care îl jucați.

⭐️ Frecvența jocurilor: În cazinouri, jocurile Keno sunt adesea rulate la fiecare câteva minute, în timp ce loteriile de stat pot avea extrageri zilnice sau săptămânale.

⭐️ Cote și strategii: șansele de a atinge toate numerele tale în Keno sunt destul de mari, așa că în general este văzut ca un joc de noroc. Nu există o strategie reală care să-ți crească semnificativ șansele de câștig, deoarece numerele sunt extrase aleatoriu.

Amintiți-vă, ca toate formele de jocuri de noroc, Keno ar trebui să fie jucat în mod responsabil și este important să fiți conștienți de șansele și de faptul că este un joc bazat mai mult pe noroc decât pe îndemânare.

Cum să joci Keno — Un ghid pas cu pas

Una dintre cele mai populare moduri de a te bucura de acest joc de loterie este jocul Keno online. Iată un ghid la îndemână despre cum să joci keno.

  1. Găsiți și alăturați-vă unui cazinou online de încredere. Consultați site-uri precum LottoRanker și CasinoRank pentru informații și înscrieți-vă în cel mai scurt timp. Puteți juca keno online pornind un joc care vă place.
  2. Luați numărul dvs. de pe cardul virtual de keno. Depinde de dvs. dacă doriți să faceți clic pe ele sau să utilizați alegerea automată. În funcție de joc, veți putea selecta oriunde de la două până la douăzeci dintre opțiunile posibile dintr-o selecție de la unu la 80. Să presupunem că doriți să jucați keno și să alegeți zece numere aleatorii ca locuri.
  3. Stabiliți-vă pariurile. Puteți ajusta pariul folosind butoanele care se găsesc de obicei în partea de jos a paginii. În majoritatea jocurilor, acesta costă între 50 și 5 USD. Dacă abia ai început, un singur dolar este un punct de început excelent. Unele jocuri pot include o opțiune de multiplicare.
  4. Joacă un joc. Începeți jocul făcând clic pe opțiunea „Joacă” sau „Desenează”. Un generator de numere aleatorii (RNG) selectează 20 de numere și le evidențiază pe cardul keno online. Există jocuri keno în care puteți începe mai multe runde complete.
  5. Verificați rezultatele. Dacă egalezi o anumită sumă, câștigi un premiu. În unele jocuri, puteți câștiga între 1x și 10.000x la miza dvs. pentru trei numere egale. Fiecare variantă de Keno are propriul set de cote și recompense.

Cote în Keno

  • Alegerea numerelor corecte: Probabilitatea de a atinge toate numerele tale în Keno este extrem de mică. De exemplu, dacă alegeți 6 numere, șansele ca toate cele 6 să fie extrase sunt de aproximativ 1 la 7.752. Cu cât alegi mai multe numere, cu atât șansele sunt mai mari, atingând niveluri astronomice foarte repede.
  • Frecvența loviturilor: șansele de a atinge un anumit număr de alegeri variază, de asemenea, foarte mult. De exemplu, lovirea doar a 1 număr din 6 selectat ar putea avea cote rezonabile, în timp ce atingerea 5 din 6 va fi mult mai puțin probabilă.
  • Cote generale: Fiecare cazinou sau loterie are propriul său tabel de plăți, care dictează cotele și plățile pentru diferite scenarii. Este important să vă familiarizați cu acestea înainte de a juca.

Iată un tabel care defalcă șansele tale de câștig în funcție de numărul total de hit-uri:

# de potriviri corecteCote calculate
01 în 843.380
11 în 86.446
21 în 20.115
31 în 8.009
41 în 4.877
51 în 4.287
61 în 5.258
71 în 8.826
81 în 20.055
91 în 61.420
101 din 253.801
111 din 1.423.822
121 din 10.968.701
131 din 118.084.920
141 din 1.821.881,628
151 din 41.751.453,986
161 din 1.496.372.110,872
171 din 90.624.035.964,712
181 din 10.512.388.171.906,553
191 din 2.946.096.785.176.811,500
201 din 3.535.316.142.212.173.800.000

Strategii și sfaturi Keno

Dacă vrei să înveți cum să câștigi jocuri keno mai des, găsește o strategie de joc keno care ar putea fi benefică. Iată cele mai bune sfaturi și metode online de keno pentru a vă crește șansele de câștig.

1. Alegeți jocurile cu cele mai mari plăți

Căutați întotdeauna jocurile keno cu cele mai mari premii. Este firesc să vrei să-ți maximizezi șansele de a câștiga cu mizele pe care ești dispus să le plasezi.

S-ar putea să credeți că prețurile keno sunt aceleași, dar acesta este rareori realitatea. Evaluează recompensele jocului înainte de a începe.

Dacă sunteți în căutarea unor recompense mai mari, ar trebui să încercați un cazinou online în loc de unul real. Deci, dacă acesta este scopul tău principal când joci keno, cel mai bine este să joci Keno online.

2. Nu alegeți mai mult de opt numere

Alegerea între patru și opt numere este recunoscută pe scară largă ca fiind strategia optimă de joc keno de către guru de jocuri de noroc. Cele mai bune cote posibile se găsesc în acest interval, așa cum se arată în tabelul de mai sus.

Termenul „keno” înseamnă „cinci numere câștigătoare” în originile sale franceze, ceea ce poate oferi o perspectivă asupra motivului pentru care alegerea numerelor din acel interval este cea mai bună strategie: punctul favorabil dintre cote variază de la patru la opt. Alege prea multe sau prea puține numere și șansele tale de câștig scad dramatic.

3. Nu te strădui să câștigi un avantaj

Nu poți face nimic pentru a reduce avantajul casei într-un joc keno, care este celebru. Deoarece nu există un ghid real despre cum să jucați un joc keno care să vă ofere un avantaj sau să implementați o strategie secretă pentru a obține un avantaj, ar trebui să aveți grijă de oricine pretinde contrariul.

Așadar, luați asta nu ca pe o strategie de joc keno cu privire la ce trebuie să faceți pentru a vă îmbunătăți șansele, ci mai degrabă ca un sfat despre ce să nu faceți.

Nu încercați să învățați metode sau exploatări speciale, deoarece acest lucru vă va distrage atenția de la găsirea unei strategii utile de joc keno, cum ar fi cele discutate mai sus.

4. Practicați-vă strategia de joc Keno online gratuit

Deși s-ar putea să nu existe o anumită modalitate de a vă îmbunătăți abilitățile de keno, jocul online gratuit vă va permite să găsiți strategia de joc keno potrivită pentru dvs.

Acest sfat este util în special pentru amatori, deoarece ar trebui să vă asigurați că înțelegeți toate mecanismele jocului înainte de a juca pentru bani reali. Puteți juca keno online în moduri demo gratuite în multe cazinouri online.

Chiar dacă keno nu este un joc foarte dificil, este totuși o idee bună să faci niște antrenament gratuit înainte de a paria pentru bani.

Gânduri finale

Acum înțelegeți bine cum să jucați keno, datorită ghidului nostru cuprinzător. Ești gata să pui în practică cunoștințele tale noi și să te joci cu numerele tale ideale de keno? Numerele tale norocoase pot avea o anumită legătură cu evenimente semnificative din viața ta sau se pot baza pe numerele care au fost extrase cel mai frecvent în jocul de keno. Concluzia este că acum ești bine pregătit să joci keno online la un cazinou de top.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Ce este Keno?

Keno este un joc de noroc în stil loterie care se găsește în multe cazinouri și este oferit în unele loterie de stat. Jucătorii aleg numere dintr-un set, de obicei de la 1 la 80, și câștigă în funcție de câte numere alese de ei se potrivesc cu numerele extrase aleatoriu.

Cum joci Keno?

Pentru a juca Keno, selectați un număr de cifre (de obicei între 1 și 20) dintr-un grup de la 1 la 80. Puneți pariul, apoi așteptați ca jocul să extragă un set de numere câștigătoare. Câștigurile tale depind de câte numere se potrivesc cu numerele extrase.

Care sunt șansele de a câștiga în Keno?

Şansele de a câştiga în Keno variază foarte mult. De exemplu, atingerea tuturor celor 6 din 6 numere alese are o șansă de aproximativ 1 la 7.752. Cu cât alegi mai multe numere, cu atât potenţialul de câştig este mai mare, dar cu atât şansele de a atinge toate numerele sunt mai mici.

Există strategii pentru a îmbunătăți șansele de câștig în Keno?

Keno este un joc de noroc și nicio strategie nu poate garanta o victorie. Unii jucători aleg numere despre care cred că urmează să fie extrase sau folosesc numere personale semnificative, dar aceste metode nu măresc statistic șansele de câștig.

Este mai bine să joci mai puține sau mai multe numere în Keno?

Jocul între 4 și 8 numere este adesea considerat optim în Keno. Această gamă oferă cel mai bun echilibru între șansele de a vă atinge numerele și potențialul de plată.

Poți să joci Keno online?

Da, Keno poate fi jucat online. Multe cazinouri online oferă jocuri Keno, unde puteți alege numere și plasați pariuri digital, jocul folosind un generator de numere aleatorii pentru extrageri.

Cum alegi numerele Keno?

Puteți selecta manual numerele Keno sau puteți utiliza o funcție de alegere automată disponibilă în majoritatea jocurilor Keno online. Unii jucători aleg numere în funcție de semnificația personală, în timp ce alții aleg aleatoriu.

Care este marginea casei în Keno?

Avantajul casei în Keno este de obicei mare, adesea între 20-30%. Aceasta înseamnă că jocul favorizează cazinoul mai mult decât alte tipuri de jocuri de noroc.

Poți să joci Keno gratuit online?

Da, multe cazinouri online oferă versiuni demo gratuite ale Keno. Aceasta este o modalitate excelentă pentru începători de a înțelege mecanica jocului fără a risca bani reali.

Ce ar trebui să știe începătorii înainte de a juca Keno?

Începătorii ar trebui să știe că Keno este în primul rând un joc de noroc cu cote mari împotriva câștigului de plăți mari. Este important să joci responsabil, în limita posibilităților tale și pentru divertisment, mai degrabă decât ca o modalitate de a câștiga bani. Înțelegerea regulilor jocului și a structurii de plată este, de asemenea, crucială înainte de a începe.