Top EuroJackpot Loterie în 2024

Dacă sunteți în căutarea unei experiențe palpitante la loterie, cu jackpot-uri masive și un joc interesant, atunci Loteria EuroJackpot este cea potrivită pentru dvs. Cu milioane de euro puse în joc în fiecare săptămână, această loterie a câștigat o popularitate imensă în toată Europa. În acest ghid cuprinzător, vă vom prezenta tot ce trebuie să știți despre Loteria EuroJackpot, de la cum să jucați până la șansele de câștig și tot ce se află între ele.

Imaginați-vă emoția de a deveni milionar instantaneu potrivind doar câteva numere. Cu Loteria EuroJackpot, visele pot deveni realitate. Indiferent dacă sunteți un jucător experimentat la loterie sau nou în acest joc, ghidul nostru vă va oferi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă maximiza șansele de a câștiga mare.

Top EuroJackpot Loterie în 2024
Ce este EuroJackpot?
Ce este EuroJackpot?

Ce este EuroJackpot?

EuroJackpot este un joc de loterie care oferă participanților șansa de a câștiga jackpot-uri substanțiale. Jucat în țări europene selectate, cere jucătorilor să aleagă cinci numere principale dintr-un grup de la 1 la 50, precum și două numere euro dintr-un grup de la 1 la 12. Numerele câștigătoare sunt extrase aleatoriu în Helsinki, Finlanda, în fiecare marți și Vineri. Țările participante includ Croația, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Germania, Ungaria, Islanda, Letonia, Lituania, Țările de Jos, Spania, Suedia, Norvegia și Polonia.

Jackpotul minim în EuroJackpot este de 10 milioane de euro, iar dacă nu este câștigat, se trece la următoarea extragere, crescând până ajunge la un maxim de 120 de milioane de euro. Dacă limita de jackpot este atinsă și nu este câștigată, fondurile suplimentare care ar crește în mod normal jackpot-ul vor fi redirecționate către premiul diviziei a doua.

Ce este EuroJackpot?
Istoria Eurojackpot

Istoria Eurojackpot

Loteria Eurojackpot a fost propusă pentru prima dată în 2006, în urma ofertelor considerabile de jackpot la acea vreme, în special de la loteria Euromillions. Un acord pentru lansarea acestei loterie multinaționale a fost încheiat în 2011 la Helsinki.

În urma acordului, șapte țări, Danemarca, Finlanda, Germania, Slovenia, Italia și Țările de Jos, au participat la prima extragere Eurojackpot din 23 martie 2012. La scurt timp după, un jucător din Germania a câștigat 19,5 milioane de euro, ceea ce a aprins interesul pentru loterie în afara țările participante.

Alte țări s-au alăturat rapid, inclusiv Spania, Norvegia, Suedia, Croația, Lituania, Letonia, Islanda, Republica Cehă și Ungaria. Acceptarea Eurojackpot în majoritatea țărilor europene a asigurat-o o audiență largă.

Pe 3 mai 2013, un jucător norvegian, Yngvar Borgerson, a câștigat jackpot-ul. Aceasta a marcat prima dintre câteva victorii istorice repartizate pe parcursul a câteva luni. De asemenea, a adus noi evoluții care au schimbat formatul pe 10 octombrie 2014.

Cu toate acestea, acest nou format nu i-a descurajat pe jucători să încerce marea victorie. Câștigări la loterie cu jackpot de 31,5, 84,8, 90 și 90 de milioane de euro au fost înregistrate în octombrie 2015, iulie 2016, octombrie 2016 și ianuarie 2017. Suma de 90 de milioane de euro a fost câștigată de cinci jucători diferiți din Germania (3 jucători) , Danemarca și Țările de Jos.

De-a lungul anilor, alte țări europene s-au alăturat, iar în decembrie 2020, numărul țărilor este de 18.

Istoria Eurojackpot
De unde să cumpărați bilete pentru Eurojackpot?

De unde să cumpărați bilete pentru Eurojackpot?

EuroJackpot este o loterie europeană transnațională populară, cu jackpot-uri mari și cote favorabile. Jucătorii din întreaga lume sunt atrași de el și, din fericire, există mai multe moduri de a cumpăra bilete.

1.Comercianți oficiali de loterie: În țările participante, puteți achiziționa bilete EuroJackpot de la comercianții autorizați de loterie, de obicei găsite în magazine, supermarketuri sau chioșcuri de loterie specializate. Aceste bilete fizice sunt o modalitate rapidă și directă de a intra.

2.Site-urile oficiale ale loteriei: Majoritatea țărilor participante au site-uri web oficiale de loterie de unde rezidenții pot cumpăra bilete online. Această metodă este convenabilă, deoarece vă permite să cumpărați bilete din confortul casei dvs.

3.Agenți de loterie online: Mai multe servicii online acționează ca agenți de loterie, permițând persoanelor din țări neparticipante să cumpere și bilete EuroJackpot. Site-uri web precum theLotter și Lottoland sunt exemple de astfel de platforme. Ei cumpără bilete fizice în numele clienților sau le permit oamenilor să parieze pe rezultat.

4.Servicii de abonament: Unele platforme online oferă servicii de abonament, permițând jucătorilor să se aboneze la extrageri multiple. Acest lucru îi asigură că nu piardă nicio extragere viitoare și oferă o experiență fără probleme.

5.Sindicate de loterie:Aderarea la un sindicat de loterie online sau offline este o alta optiune. Sindicatele cumpără mai multe bilete pentru o remiză, crescând șansele de câștig. Câștigurile sunt apoi împărțite între membrii sindicatului.

De unde să cumpărați bilete pentru Eurojackpot?
Cum să joci EuroJackpot

Cum să joci EuroJackpot

Jocul EuroJackpot este simplu. Pentru a participa, urmați acești pași:

 • Alege-ți numerele: Selectați cinci numere principale de la 1 la 50 și două numere euro de la 1 la 12. Puteți fie să vă alegeți propriile numere, fie să utilizați opțiunea de alegere rapidă pentru o selecție aleatorie.
 • Decideți zilele extragerii: Extragerile EuroJackpot au loc în fiecare marți și vineri. Alegeți ziua(le) de extragere în care doriți să intrați.
 • Cumpărați-vă biletele: Puteți cumpăra bilete la EuroJackpot fie online prin site-uri web autorizate sau din magazinele de vânzare cu amănuntul din țările participante. Asigurați-vă că vă păstrați biletul în siguranță ca dovadă a intrării dvs.
 • Verificați rezultatele: Numerele câștigătoare sunt extrase în Helsinki, Finlanda, iar rezultatele sunt de obicei disponibile la scurt timp după extragere. Verificați dacă numerele dvs. se potrivesc cu combinația câștigătoare pentru a vedea dacă ați câștigat un premiu.
 • Revendicați-vă câștigurile: Dacă ați câștigat un premiu, asigurați-vă că urmați specificul procedurile de revendicare a câștigurilor în țara dumneavoastră. Fiecare țară are propriul termen limită pentru revendicarea premiilor, așa că asigurați-vă că acționați în intervalul de timp specificat.

Este important să rețineți că, în timp ce șansele de a câștiga jackpot-ul sunt provocatoare, alte categorii de premii oferă șanse mai mari de câștig. Așadar, chiar dacă nu ajungi la jackpot, tot ai șansa de a câștiga un premiu.

Cum să joci EuroJackpot
Premii și plăți EuroJackpot

Premii și plăți EuroJackpot

EuroJackpot oferă o gamă largă de niveluri de premii, oferind jucătorilor mai multe oportunități de câștig. Jackpotul începe de la 10 milioane de euro și se poate rula până la maximum 90 de milioane de euro. Dacă niciun jucător nu se potrivește cu toate cele șapte numere dintr-o anumită extragere, suma jackpot-ului se transferă la următoarea extragere, ceea ce duce la premii și mai mari. The șansele de câștig jackpot-ul este de aproximativ 1 din 95 de milioane, ceea ce îl face un joc provocator, dar atrăgător de jucat.

Pe lângă jackpot, există alte unsprezece categorii de premii, fiecare cu propria sa valoare fixă ​​a premiului. Aceste premii variază de la câțiva euro pentru potrivirea a două numere principale și un număr în euro până la sume substanțiale pentru potrivirea a cinci numere principale și un număr în euro. Sumele exacte ale premiilor variază în funcție de fondul total de premii și de numărul de câștigători din fiecare categorie. Este important de reținut că premiile EuroJackpot sunt scutite de taxe în majoritatea țărilor participante.

Premii și plăți EuroJackpot
Care sunt șansele de a câștiga EuroJackpot

Care sunt șansele de a câștiga EuroJackpot

Șansele de a câștiga orice jackpot la loterie sunt întotdeauna mici, iar Eurojackpot nu este o scutire. De exemplu, șansele de a câștiga jackpotul sunt 1:95,344,20. Ceea ce face ca Eurojackpot să fie remarcat este faptul că acest jackpot este conceput pentru a avea plăți mai frecvente decât majoritatea jackpot-urilor de acolo. Cu toate acestea, șansele generale de a câștiga la Eurojackopt sunt de 1:35. Aceasta înseamnă că fiecare jucător are o șansă de 35 la 1 de a câștiga un premiu în timp ce joacă această loterie.

Lista cotelor oferite de Eurojackpot:

 • 5 numere + 2 euronumere (Jackpot - 1 din 95.344.200
 • 5 numere + 1 euronumere- 1 din 5.959.013
 • 5 numere -1 din 3.405.150
 • 4 numere + euronumere - 1 din 423.752
 • 4 numere + 1 euronumăr - 1 din 26.485
 • 3 numere + 2 euronumere - 1 din 9.631
 • 4 numere - 1 din 15.134
 • 2 numere + 2 euronumere - 1 din 672
 • 3 bile + 1 euronumăr - 1 din 602
 • 3 numere - 1 din 344
 • 1 număr +2 euronumere - 1 din 128
 • 2 numere + 1 numere euro - 1 din 42
Care sunt șansele de a câștiga EuroJackpot
Sfaturi și trucuri pentru a juca EuroJackpot

Sfaturi și trucuri pentru a juca EuroJackpot

Eurojackopt poate fi destul de confuz pentru jucătorii începători. Chiar dacă această loterie cu jackpot are cote mari și jucătorii au șanse mici, există multe pe care un jucător poate face pentru a-și îmbunătăți șansele de câștig. Iată câteva sfaturi pentru a ajuta jucătorii Eurojackpot să joace mai inteligent:

 • Au un amestec de numere pare și impare. Acest lucru este informat de observațiile anterioare că aproximativ 70% dintre câștigurile Eurojackpot au un amestec de numere pare și impare.
 • Evitați numerele secvențiale. Cel mai adesea, numerele câștigătoare nu sunt secvențiale, ci sunt de obicei răspândite pe întregul spectru. Astfel, jucătorii ar trebui să aleagă un amestec de numere mari (26-50) și mici (1-25).
 • Observați ultima remiză. Numerele câștigătoare vor avea adesea cel puțin un număr repetat de la ultima extragere. Aceste numere pot apărea în mod repetitiv, numere fierbinți și pot ajuta un jucător să câștige.
 • Evitați tiparele. Jucătorii ar trebui să evite să facă orice tipare. Acest lucru se aplică numerelor pare sau impare sau numerelor care se termină cu o anumită cifră. Seturile de numere sau modelele rareori câștigă.
 • Cumpărați mai multe bilete. Oricât de mult este esențial jocul responsabil, jucătorii sunt sfătuiți să cumpere mai multe bilete online pentru a-și îmbunătăți șansele de a câștiga jackpot-ul. În loc să cheltuiți bugetul lunar pentru mai multe extrageri, cumpărarea mai multor bilete la o singură extragere îmbunătățește șansele de câștig.
Sfaturi și trucuri pentru a juca EuroJackpot

Faq

Tot ce trebuie să știți despre cazinouri

Ce este Eurojackpot?

Eurojackpot este o loterie europeană transnațională lansată în martie 2012. Este disponibilă în mai multe țări europene și oferă un jackpot minim de 10 milioane EUR, care se poate rula până la 90 milioane EUR.

Ce țări participă la Eurojackpot?

Țările participante includ Croația, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Germania, Ungaria, Islanda, Italia, Letonia, Lituania, Țările de Jos, Norvegia, Polonia, Slovacia, Slovenia, Spania și Suedia.

Pot juca EuroJackpot dacă nu sunt dintr-una dintre țările participante?

Da, puteți juca EuroJackpot online prin diverși agenți de loterie licențiați. Acești agenți achiziționează bilete oficiale în numele tău, permițându-ți să participi la joc indiferent de locația ta.

Câștigurile EuroJackpot sunt impozabile?

În majoritatea țărilor participante, câștigurile EuroJackpot sunt scutite de taxe. Cu toate acestea, este important să verificați reglementările fiscale specifice din țara dvs. de reședință pentru a confirma implicațiile fiscale ale câștigării unui premiu la loterie.

Pot revendica un premiu EuroJackpot anonim?

Regulile privind anonimatul variază în funcție de țară. Unele țări permit câștigătorilor să rămână anonimi, în timp ce altele cer dezvăluirea publică a identității lor. Este recomandabil să consultați profesioniștii din domeniul juridic sau autoritățile de loterie din țara dvs. pentru mai multe informații.

Când au loc extragerile Eurojackpot?

Extragerile Eurojackpot au loc în fiecare vineri seară.

Care sunt șansele de a câștiga Eurojackpot-ul?

Şansele de a câştiga jackpot-ul Eurojackpot sunt 1 la 95.344.200.

Există mai multe niveluri de premii în Eurojackpot?

Da, Eurojackpot oferă 12 niveluri de premii diferite, permițând jucătorilor să câștige premii prin potrivirea diferitelor combinații de numere principale și numere euro.

Care este jackpot-ul minim și maxim în Eurojackpot?

Jackpot-ul minim în Eurojackpot este de 10 milioane de euro și se poate transfera până la 90 de milioane de euro.

Cum se poate revendica un premiu Eurojackpot?

Câștigătorii pot revendica premiile direct de la comerciantul autorizat de unde a fost achiziționat biletul sau, pentru jucătorii online, prin intermediul platformei online de unde a fost cumpărat biletul, în conformitate cu regulile și reglementările loteriei.