Top EuroJackpot Loterie în 2023

Jucătorii moderni de la loterie au o mulțime de opțiuni care i-ar putea vedea să câștige mare. Eurojackpot-ul, în special, a întors capetele din toate motivele corecte în ultimii ani. Nu este surprinzător că jucătorii profită acum de șansa de a încerca Eurojackpot inline. Eurojackpot este, fără îndoială, una dintre cele mai tinere loterie din lume. Pe lângă prezența sa de mai puțin de un deceniu în lumea loteriei online, Eurojackpot s-a remarcat prin acordarea unora dintre cele mai mari loterii din Europa. Pe lângă uimitor jackpot-ul său de loterie, cotele sale favorabile sunt, fără îndoială, o atracție remarcabilă.

Top EuroJackpot Loterie în 2023
Flag

No matches found, please try:

ro Country FlagCheckmark

MozzartBet

ro Country FlagCheckmark
Bonus100% până la 2022 lei + 200 rotiri gratuite

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Show less...Afișează mai multe
Cereți-vă bonusul
 • Pariuri sportive și sporturi
 • Asistență disponibilă 24/7
 • Pariuri mobile disponibile
Show less...
Afișează mai multe
 • Pariuri sportive și sporturi
 • Asistență disponibilă 24/7
 • Pariuri mobile disponibile

Când vine vorba de a găsi o modalitate convenabilă de a juca jocuri de loterie online, MozzartBet este locul în care trebuie să mergi! MozzartBet este un Loterie bine stabilit, care a fost fondat în 2015 . De atunci, a câștigat o reputație pozitivă pentru că este fiabil și demn de încredere, oferind o gamă largă de jocuri, o gamă largă de opțiuni de plată și o echipă prietenoasă de servicii pentru clienți. Veți găsi tot ce aveți nevoie pe acest site pentru a vă bucura de o experiență grozavă de joc la loterie online.

De unde să cumpărați bilete pentru Eurojackpot?
De unde să cumpărați bilete pentru Eurojackpot?

De unde să cumpărați bilete pentru Eurojackpot?

Orice persoană de 18 ani sau mai mare este eligibilă pentru a-și încerca norocul la jackpot-ul Eurojackpot. Principala preocupare în rândul jucătorilor este de obicei cum să cumpere un bilet de loterie online și de unde să le cumperi. Biletele de loterie Eurojackpot pot fi achiziționate de la unii vânzători de bilete online. Cu toate acestea, ar trebui să fie atenți atunci când cumpără bilete de loterie online de la dezvoltatori privați.

Unii jucători nu le place să cumpere bilete de la terți. Jucătorii pot cumpăra bilete Eurojackpot și de pe site-ul oficial al loteriei. Cumpărarea de pe site-urile web Eurojackpot este simplă ca să ai alegerile tale și să plătești biletul.

De unde să cumpărați bilete pentru Eurojackpot?
Istoria Eurojackpot

Istoria Eurojackpot

Loteria Eurojackpot a fost propusă pentru prima dată în 2006, în urma ofertelor considerabile de jackpot la acea vreme, în special de la Loteria Euromillions. Un acord pentru lansarea acestei loterie multinaționale a fost încheiat în 2011 la Helsinki.

În urma acordului, șapte țări, Danemarca, Finlanda, Germania, Slovenia, Italia și Țările de Jos, au participat la prima extragere Eurojackpot din 23 martie 2012. La scurt timp după, un jucător din Germania a câștigat 19,5 milioane de euro, ceea ce a aprins interesul pentru loterie în afara țările participante.

Alte țări s-au alăturat rapid, inclusiv Spania, Norvegia, Suedia, Croația, Lituania, Letonia, Islanda, Republica Cehă și Ungaria. Acceptarea Eurojackpot în majoritatea țărilor europene a asigurat-o o audiență largă.

Pe 3 mai 2013, un jucător norvegian, Yngvar Borgerson, a câștigat jackpot-ul. Aceasta a marcat prima dintre câteva victorii istorice repartizate pe parcursul a câteva luni. De asemenea, a adus noi evoluții care au văzut formatul schimbat pe 10 octombrie 2014.

Cu toate acestea, acest nou format nu i-a descurajat pe jucători să încerce marea victorie. Câștigurile la loterie cu jackpot de 31,5, 84,8, 90 și 90 de milioane de euro au fost înregistrate în octombrie 2015, iulie 2016, octombrie 2016 și ianuarie 2017. Suma de 90 de milioane de euro a fost câștigată de cinci jucători diferiți din Germania (3 jucători) , Danemarca și Țările de Jos.

De-a lungul anilor, alte țări europene s-au alăturat, iar în decembrie 2020, numărul țărilor este de 18.

Istoria Eurojackpot
Cum să joci Eurojackpot online

Cum să joci Eurojackpot online

Eurojackpot, cum ar fi majoritatea lotteriilor online, este ușor și distractiv de jucat. Lucrul bun la acest joc este că nu are reguli de joc complexe și combinații inutile. Un jucător trebuie să aleagă cinci numere dintre 50 și an în plus două dintr-un bazin. De asemenea, puteți opta pentru adăugarea Doublejackpot caracteristică care ar putea să vă dubleze câștigul jackpotului.

Există mai multe moduri de a completa un bilet de loterie. Jucătorii își pot alege manual numerele norocoase sau pot folosi opțiunea Quickpick oferită de loterie. Pasul final este să faceți clic pe buton de trimitere și plasați pariul.

Regulile Eurojackpot

Regulile Eurojackpot ar trebui să fie clare pentru majoritatea jucătorilor, chiar și pentru un începător. În primul rând, un jucător trebuie să cumpere bilete de joc online înainte de extragerea. Jucătorii participanți trebuie să depășească vârsta legală, 18 ani sau mai mult. Cu toate acestea, jucătorilor estonieni cu vârsta de 16 ani sau mai mult li se permite să participe.

Jucătorii care participă la Eurojackpot online trebuie să accepte termenii și condițiile vânzătorului pentru a fi eligibili pentru câștig. Cel mai important, doar proprietarul unic al biletului sau al contului câștigător are dreptul să revendice premiul jackpot-ului.

Jocurile Eurojackpot necesită, de asemenea, ca toate câștigurile la loterie să fie revendicate din țara în care a fost achiziționat biletul. Prin urmare, jucătorii ar trebui să fie atenți la această cerință atunci când aleg operatorii de loterie. De asemenea, vă rugăm să rețineți că câștigătorii jackpotului sunt întotdeauna bine să se pregătească cu un plan pe care să-și cheltuiască câștigurile.

Cum să joci Eurojackpot online
Care sunt șansele de a câștiga EuroJackpot

Care sunt șansele de a câștiga EuroJackpot

Șansele de a câștiga orice jackpot la loterie sunt întotdeauna mici, iar Eurojackpot nu este o scutire. De exemplu, șansele de a câștiga jackpotul sunt 1:95,344,20. Ceea ce face ca Eurojackpot să fie remarcat este faptul că acest jackpot este conceput pentru a avea plăți mai frecvente decât majoritatea jackpot-urilor de acolo. Cu toate acestea, șansele generale de a câștiga la Eurojackopt sunt de 1:35. Aceasta înseamnă că fiecare jucător are o șansă de 35 la 1 de a câștiga un premiu în timp ce joacă această loterie.

Lista cotelor oferite de Eurojackpot:

 • 5 numere + 2 euronumere (Jackpot - 1 din 95.344.200
 • 5 numere + 1 euronumere- 1 din 5.959.013
 • 5 numere -1 din 3.405.150
 • 4 numere + euronumere - 1 din 423.752
 • 4 numere + 1 euronumăr - 1 din 26.485
 • 3 numere + 2 euronumere - 1 din 9.631
 • 4 numere - 1 din 15.134
 • 2 numere + 2 euronumere - 1 din 672
 • 3 bile + 1 euronumăr - 1 din 602
 • 3 numere - 1 din 344
 • 1 număr +2 euronumere - 1 din 128
 • 2 numere + 1 numere euro - 1 din 42
Care sunt șansele de a câștiga EuroJackpot
Opțiuni de plată dacă un jucător câștigă jocul

Opțiuni de plată dacă un jucător câștigă jocul

Jocul unui Eurojackpot costă aproximativ 2 EUR pe linie. Jucătorii care au norocul să câștige premiul jackpot au două opțiuni: loto jackpot și anuitate. Însă opțiune de plată oferit unui jucător poate varia în funcție de țara din care joacă. Cu toate acestea, jucătorii online au doar opțiunea de sumă forfetară. Jackpotul începe de la 10.000.000 de euro și poate ajunge până la 90.000 de euro.

Eurojackpot oferă informații detaliate de plată despre țările participante. Unele țări fac taxe câștigurile jackpot-ului, în timp ce altele nu sunt impozitate. Opțiunea de plată a anuității este deosebit de atrăgătoare pentru jucătorii din țările în care impozitează câștigurile la loterie. De cele mai multe ori, jucătorii din țările care nu taxează câștigurile la loterie s-ar putea să nu aibă probleme cu luarea întregii sume.

În special, jucătorii online vor avea întreaga sumă transferată în conturile lor fără a deduce impozit.

Opțiuni de plată dacă un jucător câștigă jocul
Sfaturi și trucuri pentru a juca EuroJackpot

Sfaturi și trucuri pentru a juca EuroJackpot

Eurojackopt poate fi destul de confuz pentru jucătorii începători. Chiar dacă această loterie cu jackpot are cote mari și jucătorii au șanse mici, există multe pe care un jucător poate face pentru a-și îmbunătăți șansele de câștig. Iată câteva sfaturi pentru a ajuta jucătorii Eurojackpot să joace mai inteligent:

 • Au un amestec de numere pare și impare. Acest lucru este informat de observațiile anterioare că aproximativ 70% dintre câștigurile Eurojackpot au un amestec de numere pare și impare.
 • Evitați numerele secvențiale. Cel mai adesea, numerele câștigătoare nu sunt secvențiale, ci sunt de obicei răspândite pe întregul spectru. Astfel, jucătorii ar trebui să aleagă un amestec de numere mari (26-50) și mici (1-25).
 • Observați ultima remiză. Numerele câștigătoare vor avea adesea cel puțin un număr repetat de la ultima extragere. Aceste numere pot apărea în mod repetitiv, numere fierbinți și pot ajuta un jucător să câștige.
 • Evitați tiparele. Jucătorii ar trebui să evite să facă orice tipare. Acest lucru se aplică numerelor pare sau impare sau numerelor care se termină cu o anumită cifră. Seturile de numere sau modelele rareori câștigă.
 • Cumpărați mai multe bilete. Oricât de mult este esențial jocul responsabil, jucătorii sunt sfătuiți să cumpere mai multe bilete online pentru a-și îmbunătăți șansele de a câștiga jackpot-ul. În loc să cheltuiți bugetul lunar pentru mai multe extrageri, cumpărarea mai multor bilete la o singură extragere îmbunătățește șansele de câștig.
Sfaturi și trucuri pentru a juca EuroJackpot