Top EuroMillions Loterie în 2024

EuroMillions este un joc de loterie captivant care a captat imaginația jucătorilor din toată Europa. Având șansa de a câștiga jackpot-uri care vă vor schimba viața și o experiență de joc palpitantă, nu este de mirare că EuroMillions a devenit una dintre cele mai populare loterie din lume. În acest ghid cuprinzător, vom explora istoria EuroMillions, vom explora mecanismele jocului, vom discuta șansele de câștig și vom oferi sfaturi valoroase pentru a vă crește șansele de a deveni un câștigător EuroMillions.

Top EuroMillions Loterie în 2024
De unde să cumpărați bilete pentru EuroMillions

De unde să cumpărați bilete pentru EuroMillions

Puteți cumpăra un bilet de loterie online pentru EuroMillions conectându-vă la site-ul EuroMillions din țara dvs., cu condiția ca:

 • Sunteți în acea țară la momentul respectiv; și
 • Acea țară este una dintre cele nouă în care operează EuroMillions.

Acesta este un aspect important, deoarece – din motive legale – participarea la această loterie online este limitată la persoanele care se află în acel moment într-o țară participantă. Dacă se află în altă țară, achiziționarea biletului de loterie online va fi împiedicată.

Și a doua problemă apare dacă câștigi și este aproape la fel – în ce cont bancar vrei să transfere banii? Bineînțeles, dacă ați câștigat o sumă foarte mare, va merita să călătoriți în țara în cauză, să vă luați o reședință pe termen scurt și să vă deschideți un cont bancar – dar acest lucru nu va fi înțeles dacă aveți unul, să zicem, cinci euro .

De unde să cumpărați bilete pentru EuroMillions
Istoria EuroMillions

Istoria EuroMillions

Intenția inițială a fost de a lansa acest lucru joc de loterie online în 1999, în același timp cu noua monedă a UE, euro, a fost lansată – dar, din mai multe motive, acest lucru nu s-a întâmplat. EuroMillions a început în cele din urmă cinci ani mai târziu, în februarie 2004. La acel moment, singurele țări implicate erau Franța, Spania și Marea Britanie, dintre care a treia nici măcar nu adoptase euro (și încă nu a adoptat și nici, acum, nu este chiar și membru al UE) și primul jackpot a fost în valoare de 15 milioane de euro.

În anii următori, Austria, Belgia, Irlanda, Luxemburg, Portugalia și Elveția (care, de asemenea, nu este în UE și nici nu are euro ca monedă) s-au alăturat cu toate. Unul dintre cele mai uimitoare aspecte ale EuroMillions este purul mărimea premiilor oferite. În prezent, cel mai mare jackpot câștigat vreodată este de 190 de milioane de euro.

Destul de des, jackpot-ul este câștigat de un sindicat de loterie – un premiu de 183 de milioane de euro a fost împărțit de trei persoane care cumpăraseră același bilet împreună – dar Dolores McNamara din Irlanda a câștigat 77 de milioane de lire sterline în două mii cinci și în 2009 o necunoscută. Spaniolă a câștigat 110 milioane de lire sterline.

Istoria EuroMillions
Cum să joci EuroMillions

Cum să joci EuroMillions

Participarea la EuroMillions este simplă, așa că nu trebuie să fii un jucător experimentat la loterie pentru a intra în acțiune. Pentru a juca, trebuie să selectați cinci numere principale dintr-un grup de la 1 la 50 și două numere Lucky Star dintr-un grup de la 1 la 12. Puteți să vă alegeți propriile numere sau să optați pentru o alegere rapidă, în care sistemul selectează aleatoriu numere pentru tine. Fiecare linie de numere costă 2,50 EUR și puteți juca până la maximum cinci linii pe fiecare bilet.

Odată ce ți-ai ales numerele, poți să joci o singură tragere sau mai multe extrageri în avans. Extragerile EuroMillions au loc de două ori pe săptămână, marți și vineri, oferindu-vă o mulțime de oportunități de a câștiga mare. Pentru a vă crește șansele de câștig, puteți alege și să jucați jocuri suplimentare, cum ar fi UK Millionaire Maker sau European Millionaire Maker, care oferă premii suplimentare.

Jocul EuroMillions nu se limitează la rezidenții țărilor participante. Datorită platformelor de loterie online, jucătorii din întreaga lume pot participa cu ușurință și își pot cumpăra biletele online. Tot ce aveți nevoie este o conexiune la internet și sunteți gata să vă alăturați milioanelor de jucători care speră să devină bogat.

Cum să joci EuroMillions
Jackpot-ul EuroMillions și structura premiilor

Jackpot-ul EuroMillions și structura premiilor

Jackpotul EuroMillions este principala atracție a acestei loterie palpitante. Cu un jackpot de pornire de 17 milioane EUR, acesta crește rapid cu fiecare extragere în care nu există niciun câștigător al jackpotului. Acest lucru duce la răsturnări interesante și la potențialul de a schimba viața sumelor de bani. Jackpot-ul se poate rula de maximum 15 ori, iar dacă încă nu există un câștigător, acesta va fi distribuit între câștigătorii din următorul nivel de premii.

Pe lângă jackpot, EuroMillions oferă o serie de alte premii. Există 13 niveluri de premii în total, iar suma pe care o poți câștiga depinde de numărul de numere principale și de numerele Lucky Star pe care le potrivești. Premiile încep de la o sumă mică pentru potrivirea a două numere principale și cresc pe măsură ce potriviți mai multe numere. Cel mai mare premiu non-jackpot este acordat pentru potrivirea tuturor celor cinci numere principale și a unui număr Lucky Star.

Este demn de remarcat faptul că EuroMillions are un plafon pentru suma jackpotului. Odată ce ajunge la 200 de milioane de euro, nu mai poate crește. Cu toate acestea, dacă jackpot-ul nu este câștigat când atinge această sumă, acesta va rămâne la 200 de milioane de euro pentru patru extrageri. Dacă încă nu există un câștigător al jackpot-ului după patru extrageri, întreaga sumă de 200 de milioane de euro va fi distribuită între câștigătorii din următorul nivel de premii.

Jackpot-ul EuroMillions și structura premiilor
Cote și probabilități de câștig ale EuroMillions

Cote și probabilități de câștig ale EuroMillions

Deși câștigarea jackpot-ului EuroMillions poate fi o șansă lungă, mai sunt încă multe alte premii de câștigat. Şansele de a câştiga orice premiu în EuroMillions sunt de aproximativ 1 la 13, iar şansele generale de a câştiga un premiu în orice nivel sunt de aproximativ 1 la 22. Şansele de a câştiga jackpotul sunt de aproximativ 1 la 139 de milioane.

Pentru a vă oferi o mai bună înțelegere a șanselor de câștig, iată o detaliere a diferitelor niveluri de premii și a probabilităților acestora:

 • Potriviți 5 numere principale + 2 numere Lucky Star: 1 din 139.838.160
 • Potriviți 5 numere principale + 1 număr Lucky Star: 1 din 6.991.908
 • Se potrivesc 5 numere principale: 1 din 3.107.515
 • Potriviți 4 numere principale + 2 numere Lucky Star: 1 din 621.503
 • Potriviți 4 numere principale + 1 număr Lucky Star: 1 din 31.076
 • Se potrivesc 4 numere principale: 1 din 13.812
 • Potriviți 3 numere principale + 2 numere Lucky Star: 1 din 14.125
 • Potriviți 2 numere principale + 2 numere Lucky Star: 1 din 986
 • Potriviți 3 numere principale + 1 număr Lucky Star: 1 din 707
 • Potriviți 3 numere principale: 1 din 314
 • Potriviți 1 număr principal + 2 numere Lucky Star: 1 din 188
 • Potriviți 2 numere principale + 1 număr Lucky Star: 1 din 49
 • Potriviți 2 numere principale: 1 din 22

Deși șansele pot părea descurajante, este important să ne amintim că cineva trebuie să câștige premiile, iar norocul poate lovi oricând. Cu fiecare bilet pe care îl cumpărați, aveți șansa de a fi acel norocos câștigător.

Cote și probabilități de câștig ale EuroMillions
Programul extragerii EuroMillions și rezultatele

Programul extragerii EuroMillions și rezultatele

Extragerile EuroMillions au loc de două ori pe săptămână, marți și vineri, la ora 20:45 CET. Extragerile au loc la Paris, Franța, iar rezultatele sunt disponibile la scurt timp pe site-ul oficial EuroMillions și pe diferite platforme de loterie online. De asemenea, puteți găsi rezultatele la televizor și în ziare din țările participante.

Dacă joci online, nu trebuie să-ți faci griji verificând singur rezultatele. Majoritatea platformelor de loterie online te vor anunța automat dacă ai câștigat un premiu. De asemenea, vă puteți verifica biletele manual, comparând numerele dvs. cu numerele câștigătoare publicate pe site-ul oficial EuroMillions.

Programul extragerii EuroMillions și rezultatele
Strategii pentru a vă crește șansele de a câștiga milioane de euro

Strategii pentru a vă crește șansele de a câștiga milioane de euro

Deși EuroMillions este un joc de noroc, există câteva strategii pe care le puteți folosi pentru a vă crește șansele de câștig. Iată câteva sfaturi de care trebuie să țineți cont:

 • Joacă în mod regulat: Cu cât cumpărați mai multe bilete, cu atât sunt mai mari șansele de câștig. Luați în considerare să setați un buget și să jucați constant pentru a vă crește șansele.
 • Alăturați-vă unui sindicat: Un sindicat este un grup de jucători care își unesc banii pentru a cumpăra mai multe bilete. De aderarea la un sindicat, îți poți crește șansele de câștig fără a cheltui mai mulți bani.
 • Alegeți numere nepopulare: Mulți jucători tind să aleagă numere care sunt semnificative pentru ei, cum ar fi zilele de naștere sau aniversările. Alegând numere mai puțin populare, reduceți șansele de a fi nevoit să împărțiți premiul cu alți câștigători.
 • Joacă numerele calde și reci: Unii jucători cred că anumite numere sunt „fierbinți” și mai probabil să apară la extragerile viitoare, în timp ce altele sunt „reci” și mai puțin probabil să apară. Puteți urmări frecvența numerelor și puteți face selecțiile în consecință.
 • Luați în considerare Creatorul de milionari: Dacă jucați din Regatul Unit, nu uitați să intrați în jocul UK Millionaire Maker. Acest joc suplimentar garantează crearea unui milionar la fiecare extragere, indiferent de jackpot-ul EuroMillions.

Amintiți-vă, deși aceste strategii vă pot crește ușor șansele de câștig, EuroMillions este în cele din urmă un joc de noroc. Bucurați-vă de emoția și fiorul jocului și nu uitați să jucați în mod responsabil.

Strategii pentru a vă crește șansele de a câștiga milioane de euro
Sindicate EuroMillions și opțiuni de joc în grup

Sindicate EuroMillions și opțiuni de joc în grup

Dacă vrei să-ți maximizezi șansele de a câștiga fără a sparge banca, aderarea la un sindicat EuroMillions sau participarea la jocuri de grup poate fi o opțiune excelentă. Sindicatele vă permit puneți banii în comun cu alți jucători, crescându-ți puterea de cumpărare și numărul de bilete pe care le poți cumpăra.

Există diferite sindicate disponibile, de la grupuri mici de prieteni sau de familie până la mari sindicate online cu mii de membri. Când vă alăturați unui sindicat, contribuiți la achizițiile totale de bilete, iar toate premiile câștigate sunt împărțite între membrii sindicatului. În acest fel, îți poți crește șansele de a câștiga fără a cheltui o avere.

Opțiunile de joc în grup sunt, de asemenea, disponibile pe multe platforme de loterie online. Acestea vă permit să vă alăturați unui grup de jucători pentru o anumită remiză, fără angajamentul pe termen lung al unui sindicat. Contribuiți la achiziționarea biletelor pentru acea extragere, iar eventualele premii câștigate sunt împărțite între membrii grupului. Jocul în grup poate fi o modalitate distractivă și accesibilă de a vă crește șansele de câștig.

Înainte de a vă alătura unui sindicat sau de a participa la jocuri de grup, este important să stabiliți reguli și acorduri clare cu ceilalți membri. Aceasta include deciderea modului în care vor fi împărțite premiile, cât de des vor fi achiziționate biletele și modul în care va fi gestionat sindicatul sau grupul.

Sindicate EuroMillions și opțiuni de joc în grup
Cel mai mare număr de câștigători EuroMillions

Cel mai mare număr de câștigători EuroMillions

Franța și Marea Britanie au ambele cel mai mare număr de câștigători individuali la loteria EuroMillion, 114 fiecare; Spania este aproape în urmă cu 112. La celălalt capăt al scalei, Luxemburg are doar 3, iar Irlanda are 18.

Cele mai mari premii care au fost câștigate pe țară

 • Austria 130 de milioane de euro
 • Belgia 188 milioane EUR
 • Franța 220 de milioane de euro
 • Irlanda 188 milioane EUR
 • Luxemburg 66 milioane EUR
 • Portugalia 190 milioane EUR
 • Spania 190 de milioane de euro
 • Elveția 230 milioane CHF
 • Marea Britanie 170 milioane EUR
Cel mai mare număr de câștigători EuroMillions

Faq

Tot ce trebuie să știți despre cazinouri

Ce este Loteria EuroMillions?

EuroMillions este un mare joc de loterie transnațională disponibil în mai multe țări europene, inclusiv Austria, Belgia, Franța, Irlanda, Luxemburg, Portugalia, Spania, Elveția și Regatul Unit. Participanții au șansa de a câștiga jackpot-uri masive, care încep de la 17 milioane de euro și pot crește până la 200 de milioane de euro. Extragerile au loc de două ori pe săptămână, marți și vineri.

Cum joc EuroMillions?

Pentru a juca EuroMillions, trebuie să alegeți cinci numere principale dintr-un interval de la 1 la 50 și două numere Lucky Star dintr-un interval de la 1 la 12. Puteți selecta singur numerele sau alegeți o alegere rapidă pentru numerele generate aleatoriu. Fiecare linie de numere costă 2,50 EUR și poți juca până la cinci rânduri per bilet.

Pot juca EuroMillions dacă nu mă aflu într-una dintre țările participante?

Da, poți juca EuroMillions de oriunde în lume datorită platformelor de loterie online. Tot ce aveți nevoie este o conexiune la internet pentru a vă cumpăra biletele și pentru a participa la extrageri.

Care este jackpot-ul minim în EuroMillions și cum crește?

Jackpotul minim în EuroMillions este de 17 milioane de euro. Dacă nu există niciun câștigător al jackpot-ului la o extragere, suma se transferă la următoarea extragere, crescând jackpot-ul. Acest lucru se poate întâmpla de până la 15 ori, ceea ce poate duce la jackpot-uri de 200 de milioane de euro.

Există și alte premii disponibile în EuroMillions în afară de jackpot?

Da, EuroMillions oferă 13 niveluri diferite de premii. Suma pe care o puteți câștiga depinde de numărul de numere principale și de numerele Lucky Star pe care le potriviți. Premiile variază de la sume mai mici pentru potrivirea a două numere principale, până la sume semnificative pentru potrivirea tuturor numerelor.

Care sunt șansele de a câștiga în EuroMillions?

Șansele de a câștiga un premiu în EuroMillions sunt de aproximativ 1 din 13, iar șansele generale de a câștiga un premiu în orice nivel sunt de aproximativ 1 din 22. șansele de a câștiga jackpot-ul sunt de aproximativ 1 la 139 de milioane.

Cum funcționează un sindicat EuroMillions?

Un sindicat EuroMillions este un grup de jucători care își unesc banii pentru a cumpăra mai multe bilete, crescându-și șansele de câștig. Orice premii câștigate sunt împărțite între membrii sindicatului. Sindicatele pot fi formate cu prieteni, familie sau grupuri online.

Cum pot verifica rezultatele unei extrageri EuroMillions?

Rezultatele EuroMillions sunt disponibile pe site-ul oficial EuroMillions, pe diverse platforme de loterie online și în televiziunile și ziarele țărilor participante. Dacă joci online, majoritatea platformelor te vor anunța direct dacă câștigi un premiu.

Ce strategii pot folosi pentru a-mi crește șansele de a câștiga EuroMillions?

Unele strategii pentru a-ți crește șansele includ jocul regulat, aderarea la un sindicat, alegerea numerelor nepopulare și acordarea atenției numerelor „fierbinte” și „reci”. În plus, dacă vă aflați în Marea Britanie, participarea la jocul UK Millionaire Maker garantează un milionar în plus la fiecare extragere.

Ce ar trebui să fac dacă câștig un premiu EuroMillions?

Câștigarea unui premiu EuroMillions poate schimba viața și este important să luați decizii responsabile. Regulile pentru revendicarea unui premiu variază în funcție de țară și este esențial să verificați regulile și reglementările specifice în care ați jucat. Dacă ați jucat online, platforma ar trebui să vă ghideze prin procesul de revendicare. Amintiți-vă să căutați sfaturi financiare pentru a vă ajuta să vă gestionați responsabil noua avere.