Top EuroMillions Loterie în 2023

EuroMillions este o loterie offline și online jucată simultan în nouă țări europene (Austria, Belgia, Franța, Irlanda, Luxemburg, Portugalia, Spania, Elveția și Regatul Unit). Extragerile au loc de două ori pe săptămână; jackpot-ul este garantat să nu fie niciodată mai mic de 17 milioane de euro și poate crește până la 230 de milioane de euro. în plus, diferitele țări desfășoară jocuri suplimentare pentru care intrarea este restricționată la țara în cauză.

Top EuroMillions Loterie în 2023
Flag

No matches found, please try:

ro Country FlagCheckmark

MozzartBet

ro Country FlagCheckmark
Bonus100% până la 2022 lei + 200 rotiri gratuite

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Show less...Afișează mai multe
Cereți-vă bonusul
 • Pariuri sportive și sporturi
 • Asistență disponibilă 24/7
 • Pariuri mobile disponibile
Show less...
Afișează mai multe
 • Pariuri sportive și sporturi
 • Asistență disponibilă 24/7
 • Pariuri mobile disponibile

Când vine vorba de a găsi o modalitate convenabilă de a juca jocuri de loterie online, MozzartBet este locul în care trebuie să mergi! MozzartBet este un Loterie bine stabilit, care a fost fondat în 2015 . De atunci, a câștigat o reputație pozitivă pentru că este fiabil și demn de încredere, oferind o gamă largă de jocuri, o gamă largă de opțiuni de plată și o echipă prietenoasă de servicii pentru clienți. Veți găsi tot ce aveți nevoie pe acest site pentru a vă bucura de o experiență grozavă de joc la loterie online.

De unde să cumpărați bilete pentru EuroMillions

De unde să cumpărați bilete pentru EuroMillions

Puteți cumpăra un bilet de loterie online pentru EuroMillions conectându-vă la site-ul EuroMillions din țara dvs., cu condiția ca:

 • Sunteți în acea țară la momentul respectiv; și
 • Acea țară este una dintre cele nouă în care operează EuroMillions.

Acesta este un aspect important, deoarece, din motive legale, participarea la această loterie online este limitată la persoanele care se află în acel moment într-o țară participantă. Dacă se află în altă țară, achiziționarea biletului de loterie online va fi împiedicată.

Și a doua problemă apare dacă câștigi și este aproape la fel – în ce cont bancar vrei să transfere banii? Bineînțeles, dacă ați câștigat o sumă foarte mare, va merita să călătoriți în țara în cauză, să vă luați o reședință pe termen scurt și să vă deschideți un cont bancar – dar acest lucru nu va fi înțeles dacă aveți unul, să zicem, cinci euro .

De unde să cumpărați bilete pentru EuroMillions
Istoria EuroMillions

Istoria EuroMillions

Intenția inițială a fost de a lansa acest lucru joc de loterie online în 1999, în același timp cu noua monedă a UE, euro, a fost lansată – dar, din mai multe motive, acest lucru nu s-a întâmplat. EuroMillions a început în cele din urmă cinci ani mai târziu, în februarie 2004. La acel moment, singurele țări implicate erau Franța, Spania și Marea Britanie, dintre care a treia nici măcar nu adoptase euro (și încă nu a adoptat și nici, acum, nu este chiar și membru al UE) și primul jackpot a fost în valoare de 15 milioane de euro.

În anii următori, Austria, Belgia, Irlanda, Luxemburg, Portugalia și Elveția (care, de asemenea, nu este în UE și nici nu are euro ca monedă) s-au alăturat cu toate. Unul dintre cele mai uimitoare aspecte ale EuroMillions este purul mărimea premiilor oferite. În prezent, cel mai mare jackpot câștigat vreodată este de 190 de milioane de euro.

Destul de des, jackpot-ul este câștigat de a sindicatul loteriei – un premiu de 183 de milioane de euro a fost împărțit de trei persoane care cumpăraseră același bilet împreună – dar Dolores McNamara din Irlanda a câștigat 77 de milioane de lire sterline în două mii cinci, iar în 2009 o spaniolă necunoscută a câștigat 110 de milioane de lire sterline.

Istoria EuroMillions
Cum să joci EuroMillions online?

Cum să joci EuroMillions online?

În primul rând, rețineți că extragerile au loc la 20:00, ora Marii Britanii (care va fi diferită în alte tari europene) în zilele de marți și vineri. Dacă doriți să jucați, trebuie să cumpărați biletele de joc online înainte de închiderea extragerii – cel târziu până la ora 19.30, ora Marii Britanii în ziua extragerii, dar nu uitați niciodată că tranzacțiile online pot fi întrerupte din mai multe motive și un jucător sensibil de loterie online își cumpără biletele mai devreme.

Nu uitați să verificați loteria Rezultatele EuroMillions după ce a jucat acest tip de loto. Ar fi păcat dacă nu ți-ai putea colecta câștigurile din cauza lipsei de verificare a rezultatelor la loto EuroMillions.

Alegerea numerelor

Trebuie să alegeți cinci numere principale între 1 și 50 și încă două numere între 1 și 12 (acestea sunt cunoscute ca numerele voastre Lucky Star). Dacă preferați să lăsați totul la voia întâmplării, cereți un Lucky Dip și computerul EuroMillions o va face alege-ți numerele la intamplare.

Câte săptămâni vrei să joci?

Puteți decide să jucați la extragerea de marți, la extragerea de vineri sau ambele și puteți juca până la 4 săptămâni în avans.

Regulile jocului

La fiecare extragere la EuroMillions, sistemul selectează 5 numere și 2 stele norocoase, complet la întâmplare. Câștigi un premiu atunci când potriviți unele sau toate aceste numere. Potriviți-le pe toate șapte și veți primi o parte din jackpot (dacă nimeni altcineva nu le-a egalat pe toate șapte, veți primi lotul!) acesta este nivelul superior al loteriei EuroMillions – există alte douăsprezece niveluri, astfel încât să puteți câștiga un premiu până la potrivirea doar a două numere.

Cum să joci EuroMillions online?
Care sunt șansele de a câștiga EuroMillions?

Care sunt șansele de a câștiga EuroMillions?

Cotele de jackpot EuroMillions împotriva câștigării celui mai mic premiu, pe care îl obțineți dacă egalați doar două dintre numerele dvs., sunt 1 din 22. De acolo până la cel mai mare premiu – jackpotul – pentru care trebuie să egalați toate cele cinci numere. plus ambele numere Lucky Star – sunt 1 din 139.838.160. Fiecare dintre cele opt niveluri dintre cele două are propriul set de cote.

Care sunt șansele de a câștiga EuroMillions?
Sfaturi și trucuri pentru a juca EuroMillions

Sfaturi și trucuri pentru a juca EuroMillions

S-ar putea să credeți că este imposibil să elaborezi un sistem care să facă un câștig de EuroMillions mai probabil – dar nu este chiar așa. Ceea ce trebuie să faci este să te gândești la ceea ce sa întâmplat deja în trecut. Ca o regulă de viață destul de simplă, care spune că ceea ce se întâmplă cel mai des este cel mai probabil să se întâmple din nou, în timp ce ceea ce se întâmplă. Este cel mai puțin probabil să se întâmple din nou. Ținând cont de acest lucru, iată ce ne spune istoria trecută a câștigurilor EuroMillions că cel mai probabil vă va ajuta să obțineți un premiu:

 • Când vă alegeți numerele, alegeți un amestec de par și impar
 • Când vă alegeți numerele, alegeți un amestec de mare și scăzut

De ce acele două reguli? Pentru că mai multe premii au fost unul cu un amestec de numere pare și impare decât cu o concentrare pe oricare – și același lucru este valabil și pentru un amestec de numere mari și mici.

Cifrele care au câștigat sunt toate pe site. Le poți cerceta. Veți găsi modele. Unele grupuri de numere apar mai des decât altele. Acest lucru este valabil și pentru unele numere individuale. Află care este modelul și care îți va spune când să le joci.

Sfaturi și trucuri pentru a juca EuroMillions
Cel mai mare număr de câștigători EuroMillions

Cel mai mare număr de câștigători EuroMillions

Franța și Marea Britanie au ambele cel mai mare număr de câștigători individuali la loterie EuroMillion, 114 fiecare; Spania este aproape în urmă cu 112. La celălalt capăt al scalei, Luxemburg are doar 3, iar Irlanda are 18.

Cele mai mari premii care au fost câștigate pe țară

 • Austria 130 de milioane de euro
 • Belgia 188 milioane EUR
 • Franța 220 de milioane de euro
 • Irlanda 188 milioane EUR
 • Luxemburg 66 milioane EUR
 • Portugalia 190 milioane EUR
 • Spania 190 de milioane de euro
 • Elveția 230 milioane CHF
 • Marea Britanie 170 de milioane de euro

Jocuri suplimentare pentru fiecare țară

Austria are extragerea ÖsterreichBonus care este gratuită și vă poate câștiga 100.000 € la fiecare extragere. Există și Joker pentru o taxă suplimentară; vi se oferă șase cifre și puteți câștiga premii potrivind numerele în ordinea în care sunt extrase.

 • Belgia are Bonusul meu, care este gratuit și are un premiu standard de 500 EUR
 • Franța garantează un câștigător de 1 milion de euro la fiecare extragere cu My Million și are, de asemenea, Etoile+ pentru a spori premiile non-jackpot
 • Irlanda are 10 câștigători de 5.000 EUR la fiecare extragere cu Irlanda Doar
 • Luxemburg are extra Lux gratuit și permite, de asemenea, intrarea în Joker
 • Portugalia are remiza M1lhão gratuită pentru șansa de a câștiga 1 milion de euro
 • Spania are tragerea la sorți gratuită a El Millón pentru șansa de a câștiga 1 milion de euro
 • Elveția are 2 șanse și Super-Star
 • Regatul Unit are Millionaire Maker gratuit cu premii de 1 milion de lire sterline
Cel mai mare număr de câștigători EuroMillions