Top Extra 5 Loterie în 2022/2023

De-a lungul anilor, Grecia a lansat o gamă largă de jocuri de loterie naționale. Cele mai bune tind să fie simple, cu jackpot-uri atrăgătoare. Loteria Extra 5 iese în evidență în special. Jucătorii aleg o combinație de cinci cifre pentru fiecare extragere. Dacă câștigă, plata totală poate ajunge la 500.000 de euro.

Extragerile au loc în fiecare zi. Acest lucru oferă jucătorilor multe oportunități de a cumpăra un bilet. Principalul dezavantaj este lipsa opțiunilor online atunci când vine vorba de selectarea numerelor sau de revendicare a premiilor în bani. Acest lucru nu a împiedicat Loteria Extra 5 să prospere de la înființarea sa în 2002.

De unde să cumpăr bilete Loteria Extra 5
De unde să cumpăr bilete Loteria Extra 5

De unde să cumpăr bilete Loteria Extra 5

Primul pas pentru a te bucura de acest joc este să știi cum să cumperi un bilet de loterie Extra 5. În prezent, nu există niciun dedicat aplicație online disponibilă. Prin urmare, slip-ul trebuie achiziționat la modă veche.

În toată Grecia există numeroase puncte de vânzare pentru jocurile OPAP. Există chiar și o secțiune de localizare a magazinelor pe site-ul lor oficial. Acest lucru va face mai ușor pentru jucători să găsească unul în zona lor locală.

La un magazin afiliat OPAP, persoana își poate selecta numerele și poate cumpăra biletul Extra 5 Loterie. Nu este posibil să obțineți o copie digitală. Prin urmare, este vital ca biletul de hârtie să fie păstrat în siguranță. Alegerea numerelor la o unitate de cărămidă și mortar ar putea părea învechită. Cu toate acestea, este încă destul de comun pentru jocuri de noroc în Grecia.

De unde să cumpăr bilete Loteria Extra 5
Istoria Loteriei Extra 5

Istoria Loteriei Extra 5

Istoria acestui joc are legături cu pariuri sportive. În anii 1950 a existat un efort național de îmbunătățire a infrastructurii pentru acest tip de pariuri. În curând a fost înființat Secretariatul General pentru Sport. În 1958, o nouă entitate juridică privată numită OPAP a început să supravegheze toate operațiunile legate de jocurile de noroc. Timp de mulți ani, accentul principal a fost pus pe fotbal.

Cu toate acestea, OPAP a început în cele din urmă să creeze jocuri de loterie pentru a se bucura publicul larg. LOTTO a fost lansat în 1990 și a devenit un succes major. O nouă cerere pentru mai mare varietate de jocuri de loterie online monument castigat. OPAP a experimentat cu altele diferite.

Atât SUPER 3, cât și EXTRA 5 au devenit disponibile pe 25 noiembrie 2002. Apariția internetului a permis jucătorilor să verifice rezultatele EXTRA 5 online.

Istoria Loteriei Extra 5
Este legală loteria Extra 5?

Este legală loteria Extra 5?

Toate jocurile de noroc oferite de OPAP sunt perfect legale în Grecia. Pentru a cumpăra un bilet, cetățenii trebuie să aibă vârsta de cel puțin 18 ani. Este o situație mai complicată pentru oamenii de peste mări care speră să joace prin intermediul unui surogat online.

În 2011, Curtea Europeană de Justiție a decis că natura monopolistă a OPAP îl face incompatibil cu legislația UE. Prin urmare, cel mai bine este ca doar cetățenii greci să joace Extra 5.

Dacă numerele persoanei sunt extrase, atunci câștigurile lor ar putea fi impozitate. Cota de impozitare începe la plăți în valoare totală de 100 EUR. Acesta crește în funcție de mărimea jackpot-ului. Jucătorii de noroc care câștigă mai mult de 2500 EUR sunt obligați legal să plătească un impozit de 20%. Aceste reguli au intrat în vigoare în septembrie 2022. În plus, OPAP are o politică de anonimat pentru câștigătorii premiului I.

Este legală loteria Extra 5?
Cum să joci Extra 5 Loterie

Cum să joci Extra 5 Loterie

Această loterie greacă este foarte populară datorită regularității și simplității sale. Extragerile au loc în fiecare zi la ora 15.00 (ora Atenei). Jucătorii de noroc pot merge la orice comerciant autorizat OPAP pentru a-și selecta numerele.

Trebuie să aleagă cel puțin cinci. Acestea variază de la 1 la 35. Dacă jucătorul nu dorește să aleagă cifrele el însuși, ar putea folosi o mașină de alegere rapidă. Va genera aleatoriu o secvență pentru ei.

Apoi este timpul să alegeți suma de bani pe care să o pariați la fiecare extragere. Dacă se fac selecții multiple, acestea vor funcționa cumulativ. Suma minimă poate fi pariată prin necompletarea unui multiplicator pe talonul de bilet. Cea mai mică valoare a coloanei este de 0,50 EUR.

Selecțiile multiple permit jucătorului să participe la extragerile viitoare. Acest lucru este la îndemână pentru cei care doresc un singur bilet. Pentru a câștiga premiul de nivel superior, toate numerele trebuie extrase.

Jucătorii care reușesc să prezică patru sau trei numere ar putea câștiga un premiu mai mic. The rezultatele pot fi găsite pe site-ul online oficial OPAP. Este chiar posibil să urmăriți în direct tragerea la sorți.

Cum să joci Extra 5 Loterie
Șansele de a câștiga Extra 5 Loterie

Șansele de a câștiga Extra 5 Loterie

Există numeroși factori care pot afecta cote pentru loteriile naționale. Aceasta include numărul de cifre dintr-o remiză și frecvența jucătorilor. Dacă un joc de loterie este jucat online de un număr mare de persoane, atunci acesta poate modifica semnificativ șansele de câștig.

Deoarece Extra 5 vizează în mod direct cetățenii greci, aceasta nu va fi o problemă. Toți deținătorii de bilete vor spera să câștige primul premiu. Şansele ca acest lucru să se întâmple sunt de una la 324.632. Acest lucru îl face mult mai atrăgător decât concurența similară jocuri de loterie online sau naționale.

De exemplu, șansele de a câștiga Joker grecesc sunt de una la 24.435.180. Între timp, jucătorii au un câștig din 13.983.816 de jackpot-ul loto grecesc. Prin urmare, dacă jucătorii caută un joc cu cele mai bune șanse posibile, atunci Extra 5 este o opțiune demnă.

Șansele de a câștiga Extra 5 Loterie
Opțiuni de plată pentru încă 5 câștigători

Opțiuni de plată pentru încă 5 câștigători

Cei care joacă Loteria Extra 5 nu ar trebui să se aștepte la nicio opțiune de plată online. În schimb, trebuie să-și revendice câștigurile de la un magazin OPAP sau de la o bancă autorizată. Biletele care sunt deteriorate sau pierdute nu vor fi considerate valabile. Prin urmare, este important să le păstrați în siguranță.

Dacă persoana câștigă un premiu de nivel inferior, atunci plata va tinde să fie între 5 EUR și 125 EUR. Primul jackpot nu depășește 500.000 €.

Jucătorii suficient de norocoși să câștige această sumă vor descoperi că procesul de revendicare este mai complicat. În loc de magazin, trebuie să aducă biletul la birourile OPAP din Atena. De asemenea, este posibil să angajați un avocat pentru a răscumpăra banii.

Ocazional, mai mult de zece persoane se vor prezenta cu un bilet de prim rang. Cu aceste ocazii cei 500.000 de euro sunt distribuiti în acțiuni. Suma de bani acordată fiecărui jucător va depinde de câți oameni pretind pentru respectiva extragere.

Opțiuni de plată pentru încă 5 câștigători
Sfaturi și trucuri pentru a juca Extra 5 Loterie

Sfaturi și trucuri pentru a juca Extra 5 Loterie

  • Loteria Extra 5 este un joc de noroc. Este imposibil pentru jucători să prezică combinația exactă a următoarei extrageri.
  • Pe de altă parte, ei și-ar putea crește șansele evitând anumite modele de numere. Nu este înțelept să alegeți o combinație care a fost deja desenată în trecut. Șansele ca aceeași secvență să se repete sunt practic imposibile.
  • Jucătorii de noroc nu ar trebui să aleagă cinci numere consecutive într-o secvență. În schimb, este mai bine să alegeți cifre care aparțin unor grupuri diferite. Unora le place să joace multiple. 5-10-15-20-25 este un exemplu comun. Alternativ, ar putea alege numere care se termină cu aceeași cifră, cum ar fi 3-13-23-33.
  • Aceste tipuri de strategii reduc efectiv șansele de câștig. Atunci când cumpărați un bilet de loterie Extra 5, este important să vă amintiți că combinațiile variate tind să se descurce mai bine.
  • Jucătorul nu trebuie să decidă singur combinația. În schimb, ar putea decide să se alăture unui sindicat de loterie. Acestea sunt grupuri de oameni care își unesc banii împreună.
  • Ei își iau în considerare numărul strategic. Dacă unul dintre ei reușește să câștige Loteria Extra 5, atunci jackpot-ul va fi împărțit între toți membrii sindicatului.
Sfaturi și trucuri pentru a juca Extra 5 Loterie