Top France Keno Loterie în 2024

France Keno, care este operat de compania privată La Francaise des Jeux Group (FDJ), este un joc de loterie care permite jucătorilor să aleagă între 2 și 10 numere dintr-un grup de la 1 la 70. Jocul este extras de două ori pe zi, șapte. zile pe săptămână și are un jackpot maxim de două milioane de euro. Cu toate acestea, doar jucătorii care sunt rezidenți în Franța sau care vizitează țara pot juca acest joc.

Pentru a participa, jucătorii trebuie să decidă valoarea pariului pe care doresc să-l plaseze, care poate varia de la unu la zece euro. De asemenea, au opțiunea de a adăuga un multiplicator sau jocul Joker+ dacă doresc. Jucătorii pot cumpăra bilete de la comercianții cu amănuntul licențiați FDJ, site-ul Francaise des Jeux sau prin intermediul aplicației mobile.

Top France Keno Loterie în 2024
Isabella Garcia
ExpertIsabella GarciaExpert
ResearcherAishwarya NairResearcher

Ce este French Keno?

France Keno este un joc de loterie popular în Franța, cunoscut pentru flexibilitatea și extragerile regulate. Funcționează sub un format în care jucătorii aleg numere dintr-un interval stabilit, de obicei între 1 și 70 sau 1 și 80. În fiecare extragere, un anumit număr de numere câștigătoare sunt selectate aleatoriu. Numărul de numere alese și numărul de numere câștigătoare pot varia, oferind diferite moduri de a juca și de a câștiga.

Aspectul unic al France Keno este extragerile sale frecvente, adesea organizate de două ori pe zi. Acest lucru crește șansele jucătorilor de a participa și de a câștiga. Sumele premiului în Keno depind de câte numere selectează și potrivește un jucător și de suma pe care decide să parieze. Cu cât se potrivesc mai multe numere, cu atât premiul este mai mare. În plus, jucătorii pot alege să-și înmulțească câștigurile printr-o funcție numită opțiunea „Multiplicator”, care, dacă este selectată, crește costul biletului, dar poate crește semnificativ premiul în bani.

France Keno atrage o gamă largă de jucători datorită regulilor sale simple și flexibilității pe care o oferă în ceea ce privește sumele de pariere și selecția numerelor. Este accesibil în diferite locații din Franța și online, făcându-l convenabil pentru entuziaști să se joace în mod regulat. Ca și în cazul tuturor formelor de jocuri de noroc, jucătorii trebuie să joace în mod responsabil, ținând cont de faptul că șansele de a câștiga sume mari sunt relativ scăzute, iar scopul principal ar trebui să fie divertismentul, mai degrabă decât câștigul financiar.

De unde să cumpărați bilete pentru Keno (franceză)?

Pentru a cumpăra bilete pentru Keno în Franța, aveți mai multe opțiuni:

  • Comercianți locali autorizați: În toată Franța, există numeroase puncte de vânzare cu amănuntul autorizate, cum ar fi magazine de tutun, chioșcuri de ziare și unele supermarketuri, de unde puteți cumpăra bilete Keno. Aceste locații afișează adesea sigla oficială a loteriei, ceea ce le face ușor de identificat.
  • Online prin site-ul oficial al loteriei: Loteria Națională Franceză, care operează Keno, oferă o platformă online de unde puteți cumpăra bilete. Pentru a utiliza acest serviciu, de obicei trebuie să vă înregistrați un cont și poate fi necesar să fiți rezident în Franța sau în țară pentru a accesa site-ul și a face o achiziție.
  • Aplicații pentru mobil: Unele aplicații oficiale de loterie vă permit cumpărați bilete Keno direct de pe smartphone sau tabletă. Aceste aplicații sunt de obicei disponibile atât pentru dispozitivele iOS, cât și pentru Android și pot fi descărcate din magazinele de aplicații respective.
  • Distribuitoare de bilete de loterie: În unele zone, este posibil să găsiți automate automate care vând bilete Keno. Aceste mașini se găsesc de obicei în zone cu trafic intens, cum ar fi centrele comerciale sau nodurile de transport.

Când cumpărați bilete Keno, fie personal sau online, asigurați-vă că cumpărați de la o sursă de renume și autorizată. Pentru informații și recomandări de încredere privind de unde să vă cumpărați biletele, puteți vizita platforme precum LottoRanker. De asemenea, este important să respectați legile locale privind restricțiile de vârstă și reglementările privind jocurile de noroc. Dacă nu vă aflați în Franța, verificați dacă Keno-ul francez este disponibil jucătorilor internaționali prin intermediul serviciilor de loterie online, dar verificați întotdeauna legitimitatea și statutul legal al acestor servicii în jurisdicția dvs.

Istoria Kenoului francez

Se spune că Keno, loterie și bingo toate sunt originare din China acum mai bine de 2.000 de ani. Prima loterie din Franța a fost permisă de Francisc I în 1539 în schimbul unei taxe anuale. Loteriile au alternat între statutul legal și cel ilegal în secolele următoare. Loteria și jocurile de tip loterie au fost în cele din urmă legalizate în 1933 în Franța și continuă să fie permise până în prezent.

Keno (FR) a fost jucat pentru prima dată în 1993 și a fost jucat inițial doar o dată pe săptămână, joia. Doi ani mai târziu, a fost adăugată o altă tragere la sorți pentru a avea loc marți, făcându-l o tragere la două săptămâni. În anul următor, în 1996, a început să fie desenat în fiecare zi a săptămânii.

În 2003, Keno Soir a fost adăugat pentru a face două extrageri pe zi. Jocul a devenit cunoscut drept Keno Lifetime Winner în 2013. Unii dintre multiplicatorii inițiali au fost abandonați pentru a lăsa trei; x2, x3 și x5. Jucătorii din Franța au putut să joace Keno și alte loterie online în mod legal din 2009.

Este Keno (FR) legal?

Loteriile, inclusiv Keno, sunt legale atât on-line, cât și offline în Franța, fiind licențiate și reglementate de guvernul francez. Jucătorii trebuie să aibă 18 ani sau mai mult pentru a juca, iar dovada vârstei va fi necesară. Loteriile sunt legale în Franța din 1933, iar jocurile de noroc online sunt legale din 2009 datorită Legii privind jocurile de noroc (2010-476).

Cu toate acestea, doar jucătorii din Franța pot juca Keno (FR), indiferent dacă sunt cetățeni francezi sau vizitatori. În plus, numai cetățenii francezi pot juca online, deoarece operatorii francezi să se înregistreze este ilegal jucători din alte țări, inclusiv UE.

Cum să joci Keno

Jucătorii decid câte numere între doi și 10 vor să aleagă dintr-un grup de la 1 la 70. Apoi trebuie să aleagă valoarea pariului dintre unul, doi, trei, cinci sau 10 euro. Există, de asemenea, opțiunea de a selecta un multiplicator care va dubla suma pariată care trebuie plătită (de exemplu, un pariu euro + multiplicator = doi euro).

Chiar dacă pariul inițial este dublat cu multiplicatorul, câștigurile reale pot fi multiplicate cu trei sau cinci dacă acestea sunt selectate. Cu cât se potrivesc mai multe numere și cu cât pariul este mai mare, cu atât valoarea premiului va fi mai mare.

Când bilele sunt extrase, vor fi selectate 20 de bile, urmate de multiplicatorul, care poate fi x2, x3 sau x5. Jucătorii trebuie să se asigure că își cumpără biletele cu cel puțin o oră înainte de orele extragerii, care sunt ora 13:00 pentru amiază și ora 20:00 pentru extragerea de seară. Jucătorii cu bilete fizice trebuie să-și păstreze chitanțele într-un loc sigur, deoarece li se va cere să revendice orice premiu.

Joker+

Într-un joc secundar, Joker+ poate fi adăugat la biletul Keno pentru un euro în plus sau doi euro în funcție de pariul selectat. Jucătorii nu aleg singuri numerele, deoarece acestea sunt generate automat de sistemul Flash atunci când jucătorii validează jocul. Pentru a câștiga, jucătorii trebuie să egaleze toate cele șapte cifre în ordinea în care sunt extrași pentru a câștiga 500.000 de euro.

Programul extragerii Keno din Franța

France Keno oferă extrageri regulate pe parcursul săptămânii, oferind jucătorilor mai multe oportunități de a-și încerca norocul. Programul exact al extragerii poate varia în funcție de platforma sau furnizorul pe care îl alegeți. Cu toate acestea, majoritatea platformelor oferă extrageri la fiecare câteva minute, oferind o experiență de joc în ritm rapid și palpitant.

Înțelegând programul extragerii, vă puteți planifica jocul și vă puteți asigura că nu pierdeți nicio șansă de a participa la entuziasmul de la France Keno.

Franța Keno Cote de câștig

Keno-ul francez este unul dintre cele mai bune loterie online datorită cotelor sale favorabile. Jackpot-ul maxim pentru potrivirea numerelor 10/10 cu un pariu de 10 euro fără multiplicator este de două milioane de euro. Şansele ca acest lucru să se întâmple sunt de 1 la 2.147.181.

Șansele de câștig variază în funcție de numărul de numere selectate de jucător și de câte dintre acestea sunt lovituri. Câștigurile pot fi mărite prin pariuri mai mari și prin activarea multiplicatorului.

Cota de potrivire a 2/2 numere este 1 la 13, în timp ce cota pentru potrivirea numerelor 4/4 este 1 la 189. Potrivirea corectă a numerelor 8/8 are cota de 1 la 74.941, ceea ce va oferi un premiu de 8.000 de euro pentru un 1 euro pariu.

Opțiuni de plată dacă câștigi Keno

Toate premiile trebuie revendicate în termen de două luni de la data extragerii. Orice premiu de peste 2.000 de euro va cere jucătorului să prezinte documente de identitate pentru a putea revendica premiul. Dacă jucătorii au norocul să potrivească corect numerele 9/9 sau 10/10, ei au opțiunea de a primi o sumă forfetară sau anuități pe viață.

Jucătorii care au jucat la un retailer FDJ vor trebui să meargă la un centru de plată La Francais des Jeux, iar cei care au jucat online vor primi un e-mail care detaliază pașii următori. The opțiuni de plată variază în funcție de metoda în care a fost jucat jocul.

Dacă este jucat cu un comerciant

Câștigurile de 300 de euro sau mai puțin pot fi revendicate de la orice comerciant cu amănuntul FDJ, dar câștigurile peste această sumă vor necesita jucătorul să meargă la un centru de plată La Francaise des Jeux. Premiile de la 300 la 30.000 de euro pot fi plătite direct în contul bancar al jucătorului prin transfer bancar la unele POS.

Dacă este jucat online sau prin aplicația mobilă

Câștigurile de 2.000 de euro sau mai puțin vor fi creditate automat în contul jucătorului. Câștigurile peste această sumă vor necesita prezentarea actelor de identitate înainte de a fi transferate direct în contul bancar al jucătorului.

Sfaturi și trucuri pentru a juca Keno France

Keno, ca alte jocuri de loterie, este un joc de noroc, dar unii jucători ar putea dori să încerce să dezvolte strategii specifice bazate pe statisticile jocului. De exemplu, o proporție mare (aproximativ o treime până la jumătate) din numerele extrase sunt repetate din ultimul joc sau din jocul anterior.

Aceste numere fierbinți sunt, prin urmare, rezonabile de jucat, dar probabil nu dacă au fost extrase de trei ori consecutive anterioare. Timpul când să joci anumite numere ar putea fi, de asemenea, o strategie profitabilă. Jucătorii pot găsi statistici Keno (FR) pe site-ul FDJ pentru a-i ajuta să identifice numerele calde și reci.

Strategii numerice

Unii jucători le place să opteze pentru a juca numere reci, care sunt numerele care nu sunt selectate foarte des. Jucând aceste numere ar putea fi avantajos pur și simplu pentru că sunt întârziate să fie extrase. De asemenea, este un adevăr statistic că nu toate numerele vor fi pare sau toate impare, ci un amestec al celor două.

Prin urmare, câștigurile sunt mai probabile dacă jucătorul selectează un echilibru de numere pare și impare. Același lucru este valabil și pentru numerele mici sau mari. Aceasta înseamnă că jucătorii pot avea un avantaj mai mare dacă joacă un amestec uniform de numere mici și mari.

About the author
Isabella Garcia
Isabella GarciaAreas of Expertise:
Loterie
About

Isabella Garcia, cunoscută cu drag drept „Lucky Lotti” la LottoRanker, combină flerul ei sud-american cu expertiza profundă în loteriile globale. De pe plajele însorite din Rio, Isabella decodifică complexitatea loteriei, aducând jucătorilor cele mai bune sfaturi și trucuri.

Send email
More posts by Isabella Garcia

Faq

Tot ce trebuie să știți despre cazinouri

Ce este French Keno?

French Keno este un joc de loterie popular disponibil în Franța. Are un joc flexibil și extrageri frecvente, de obicei de două ori pe zi. Jucătorii selectează numere dintr-un interval stabilit, de obicei între 1 și 70 sau 1 și 80, iar apoi o remiză determină numerele câștigătoare. Atractia jocului constă în regulile sale simple și libertatea pe care o oferă în sumele de pariere și alegerea numerelor.

De unde pot cumpăra bilete pentru French Keno?

Puteți achiziționa bilete French Keno de la comercianții locali autorizați, cum ar fi magazinele de tutun și chioșcurile de ziare din Franța, prin intermediul site-ului web oficial al loteriei, prin intermediul aplicațiilor mobile pentru dispozitive iOS și Android sau la automatele de vânzare de bilete de loterie găsite în centrele comerciale și în alte zone cu trafic intens. Asigurați-vă întotdeauna că cumpărați din surse de renume.

Pot juca French Keno online?

Da, poți juca French Keno online. Site-ul oficial al Loteriei Naționale Franceze oferă o platformă online pentru achiziționarea de bilete. Cu toate acestea, poate fi necesar să fiți rezident în Franța sau în țară pentru a accesa site-ul și a cumpăra bilete.

Care sunt șansele de a câștiga Keno francez?

Șansele de a câștiga în Keno franceză variază în funcție de câte numere alegi și potriviți. De exemplu, șansele de potrivire a 2 din 2 numere alese sunt 1 din 13, în timp ce șansele de potrivire a 8 din 8 sunt 1 din 74.941. Jocul este cunoscut pentru cotele sale favorabile în comparație cu alte loterie.

Există jocuri suplimentare în Keno franceză?

Da, există un joc suplimentar numit Joker+, care poate fi adăugat la biletul tău Keno pentru o taxă suplimentară. În Joker+, numerele sunt generate automat, iar potrivirea tuturor celor șapte cifre în ordinea extrase vă poate câștiga până la 500.000 de euro.

Care este jackpot-ul maxim în Keno francez?

Jackpot-ul maxim în Keno francez pentru potrivirea a 10 din 10 numere cu un pariu de 10 euro (fără multiplicator) este de două milioane de euro. Suma poate varia în funcție de numărul de numere potrivite și de suma pariată.

Cum funcționează opțiunea de multiplicare în Keno franceză?

Opțiunea de multiplicare în Keno franceză permite jucătorilor să-și mărească câștigurile potențiale. Când este selectat, dublează costul biletului, dar poate înmulți câștigurile cu 2, 3 sau 5 ori, în funcție de multiplicatorul extras.

Este Keno-ul francez legal?

Da, Keno-ul francez este legal. Este licențiat și reglementat de guvernul francez. Jucătorii trebuie să aibă 18 ani sau mai mult pentru a juca, iar jocurile de noroc online în Franța sunt legale din 2009.

Cum pot revendica câștigurile de la Keno francez?

Câștigurile trebuie revendicate în termen de două luni de la data extragerii. Pentru sume de peste 2.000 de euro sunt necesare acte de identitate. Premiile pot fi revendicate la comercianții cu amănuntul FDJ pentru sume mai mici sau la centrele de plată La Francaise des Jeux pentru câștiguri mai mari. Jucătorii online vor primi instrucțiuni prin e-mail.

Există strategii pentru a juca French Keno?

În timp ce Keno este un joc de noroc, unii jucători se uită la statisticile jocului pentru a alege numere „fierbinți” sau „reci”. Numerele „fierbinți” au fost extrase recent, în timp ce numerele „reci” nu. Echilibrarea selecției între numerele pare și impare sau între numere mici și mari, îți poate crește șansele. Cu toate acestea, nu există o strategie garantată pentru a câștiga.