Top French Lotto Loterie în 2024

Guvernul francez conduce această loterie, care a fost înființată în anii 1970. Cu toate acestea, din 2018, jumătate din aceasta a fost făcută publică pentru a crește concurența. Câștigătorilor de premii de top (care potrivesc 5 + 1 numere) li se garantează minimum două milioane de euro. Dacă nu există câștigători, suma este majorată cu un milion de euro, rezultând un jackpot care poate fi acumulat pentru până la 34 de extrageri. Dacă nu există un succesor după aceste 34 de extrageri, banii acumulați sunt repartizați între categoriile inferioare enumerate la următoarea extragere.

Este posibil să cumpărați un bilet de loterie online. Biletele de loto francez online costă 2,20 euro pe linie, iar jucătorii pot cumpăra bilete personal printr-un magazin autorizat sau online. Jackpot-urile pentru loto francez încep de la două milioane de euro.

Top French Lotto Loterie în 2024
Isabella Garcia
ExpertIsabella GarciaExpert
ResearcherAishwarya NairResearcher

De unde să cumpărați bilete pentru loto francez?

Când nu există niciun câștigător pentru Meciul 5 plus Numărul șansă, premiul trece la următoarea extragere, în creștere cu un milion de euro. Aceste premii pot crește până la maximum 34 de extrageri consecutiv. După aceea, dacă încă nu există niciun câștigător al premiului, premiul jackpot-ului scade și este împărțit între participanții la următorul nivel de recompensă câștigătoare.

Este posibil să cumpărați un bilet de loterie online. Biletele de loto francez online costă 2,20 euro pe linie, iar jucătorii pot cumpăra bilete personal printr-un magazin autorizat sau online. Jackpot-urile pentru loto francez încep de la două milioane de euro. Când nu există niciun câștigător pentru Meciul 5 plus Numărul șansă, premiul trece la următoarea extragere, în creștere cu un milion de euro.

Aceste premii pot crește până la maximum 34 de extrageri consecutiv. După aceea, dacă încă nu există niciun câștigător al premiului, premiul jackpot-ului scade și este împărțit între participanții la următorul nivel de recompensă câștigătoare.

Mai sunt opt combinații câștigătoare în plus față de jackpot-ul cu acesta loterie online. Cu acestea, jucătorii câștigă recompense selectând numărul șansă care se potrivește. Majoritatea premiilor sunt pari-mutuel, adică fluctuează de la extragere la extragere în funcție de numărul de bilete vândute și de câștigători. Cu toate acestea, se acordă un premiu set de 2,20 EUR pentru a lovi numărul șansă cu una dintre mingile principale.

Istoria loto francez

Loteria Națională Franceză, denumită în mod obișnuit Loto, a început să funcționeze în 1976. Extragerile Loto franceze au loc în fiecare sâmbătă, luni și miercuri. Persoanele fizice trebuie să aleagă cinci cifre de la unu la 49 și un număr șansă între unu și 10. Deținătorul biletului care se potrivește cu toate cele cinci numere plus numărul șansă câștigă premiul.

Loto francez este legal?

Loteria franceză este legală. Cu istoria sa, este logic că jocurile de noroc sunt legale în Franța, atât online, cât și pe teren. Unele dintre cele mai vechi afaceri de jocuri de noroc pot fi găsite pe pământul francez și au făcut o treabă excelentă menținând industria în viață până acum.

Legile privind jocurile de noroc au suferit unele revizuiri de-a lungul timpului. Slot machines au fost scoase în afara legii pentru o perioadă înainte de a fi reinstalate în 1988. A fost nevoie de mult timp țării pentru a permite jocurile de noroc pe internet, dar în cele din urmă s-a întâmplat în 2010. Jucătorii francezi au o gamă largă de opțiuni de jocuri de noroc având în vedere asta.

În Franța, vârsta legală pentru jocuri de noroc a fost de 21 de ani, până în 1987, când a fost redusă la 18 ani. Persoanele care au fost pedepsite penal și interzise de către un judecător de la unitățile de jocuri de noroc, persoanele al căror comportament este susceptibil să perturbe activitățile de jocuri de noroc și cei care s-au listat în mod voluntar. ei înșiși se numără printre cei cărora le este interzis să participe la activități de jocuri de noroc. Ultimul grup are la dispoziție trei ani pentru a se elimina de pe lista interdicțiilor.

Cum să joci loto francez

Persoanele fizice nu sunt limitate la doar cinci cifre și numărul bonusului; se poate alege mai mult. Fiecare număr suplimentar este taxat separat, dar introducerea mai multor numere într-o singură tragere crește șansele unei persoane de a câștiga. Un pariu de sistem este un nume pentru acest tip de pariu.

Numerele suplimentare sunt create automat ca parte a acestei caracteristici pentru a face toate combinațiile fezabile. La loteria franceză, persoanele trebuie să aleagă șase numere (5 + 1). Când jucătorii plasează un pariu System 7, sistemul Lottoland generează toate combinațiile imaginabile de șase cifre pe baza celor șapte numere alese de indivizi.

Cea mai răspândită eroare făcută de jucătorii de la loterie se concentrează exclusiv pe premiul mare de nivel 1. Este, de asemenea, printre cele mai scumpe. Prin urmare, în primul rând, jucătorii trebuie să fie conștienți de faptul că, cu cât recompensa principală este mai mare, cu atât sunt mai mari șansele împotriva unuia care o câștigă. În al doilea rând, cu cât premiul major este mai mare, cu atât este mai mare zgomotul și cu atât mai multe bilete vândute. Astfel, chiar dacă jucătorii înving cotele și câștigă marele premiu, sunt mult mai multe șanse de a-l împărți.

Care sunt șansele de a câștiga la loto francez?

Căutătorii de noroc aleg mai întâi cinci numere din grupul principal de la 1 la 49 și un număr norocos dintr-un grup separat de la 1 la 10 pentru a juca. Pentru a câștiga, oricine trebuie să egaleze toate cele cinci numere, inclusiv mingea bonus. Jucătorii trebuie să corespundă celor cinci cifre principale, inclusiv numărul norocos, pentru a câștiga jackpot-ul. Șansele de a câștiga un premiu sunt destul de mari, deoarece loto francez include opt divizii de premii diferite, de la atingerea doar a numărului norocos până la potrivirea tuturor celor cinci numere.

Probabilitatea de a câștiga loto francez este destul de decentă pentru o loterie cu o plată mare. Cota de 19 milioane la unu poate părea excesivă, dar în comparație cu orice alt bilet de loterie online, loto francez este mai mult decât corect. În plus, există numeroase șanse de a câștiga recompense de nivel inferior pur și simplu prin potrivirea unuia sau a două numere.

Când recompensa de premiu este distribuită în jackpot și se stabilesc niveluri de premiu, se calculează procentul atribuit fiecărei categorii de recompensă. Pentru o sumă suplimentară de 0,80 EUR pe linie, jucătorii pot participa la o a doua tragere la loto. A doua extragere este un eveniment separat când sunt alese cinci cifre de la unu la 49; numărul șansă nu este aplicabil în această tragere la sorți. Deținătorii de bilete participă cu aceleași numere pe care le-au folosit în jocul principal, jucătorii primind recompense pentru selectarea de la două până la cinci cifre.

Opțiuni de plată dacă jucătorii câștigă jocul

Jackpot-ul și premiile Match 2 sunt ambele sume stabilite. Celelalte două recompense sunt pari-mutuel, ceea ce înseamnă că valoarea lor variază de la extragere la extragere. Premiile fixe sunt plătite mai întâi cu bani din fondul de premiere, apoi 28 la sută din fondul rămas se îndreaptă către jucătorii din Meciul 4 și 72% pentru jucătorii din Meciul 3.

Tombola franceză Loto este o subsidiară a jocului clasic cu premii asigurate. Un cod exclusiv este produs pentru tombolă în fiecare rând de numere Loto în joc. 10 coduri câștigătoare sunt alese aleatoriu, fiecare primind douăzeci de mii de euro. Extragerile unice ale loteriei se fac ocazional pentru a genera mai mulți câștigători. În 2017, o tombolă de Crăciun a oferit o recompensă de 20.000 de euro.

Sfaturi și trucuri pentru a juca loto francez

desi Loto francez este un joc de noroc, există tehnici pentru a îmbunătăți șansele unui individ de a câștiga premii în bani. În loteria franceză originală „Lotto”, jucătorii pot folosi, de asemenea, opțiunea JackpotHunt pentru a-și reînnoi automat pariul după fiecare extragere pentru următoarea extragere, până când este câștigat jackpotul de primul nivel. Jucătorii pot adăuga condiții suplimentare la pariul lor pentru a participa la joc, cum ar fi un jackpot minim sau o dată ulterioară a extragerii.

Loto francez este extras de trei ori pe săptămână, luni, miercuri și sâmbătă, pentru 156 de posibilități de a câștiga un milion de euro pe an. Jucătorii își pot spori șansele de a câștiga recompense în numerar pariând pe mai multe extrageri. Pentru acest sfat, oamenii trebuie să-și amintească să joace la loto francez în fiecare săptămână. Aceasta nu este niciodată o problemă, deoarece opțiunea de abonament este disponibilă.

Persoanele fizice pot folosi funcția de abonament pentru ca un joc de pariuri să fie reînnoit automat sau să ruleze până când aleg să îl încheie. Aceasta înseamnă că până la ora limită, pariul unei persoane este pe fiecare remiză pentru bilet de loterie online. Nu există nicio taxă suplimentară, iar pariorii pot alege cât de des va fi facturat abonamentul.

About the author
Isabella Garcia
Isabella Garcia
About

Isabella Garcia, cunoscută cu drag drept „Lucky Lotti” la LottoRanker, combină flerul ei sud-american cu expertiza profundă în loteriile globale. De pe plajele însorite din Rio, Isabella decodifică complexitatea loteriei, aducând jucătorilor cele mai bune sfaturi și trucuri.

Send email
More posts by Isabella Garcia