Top German Lotto Loterie în 2022/2023

Loto german este una dintre cele mai mari loterie din Europa, deși are un preț scăzut. Loteria, cunoscută și sub numele de German Lotto 6Aus49, se mândrește cu jackpot-uri masive, zece niveluri separate de premii și trei jocuri bonus suplimentare, ceea ce o face o loterie campion mondial. Șase din 49 este traducerea literală a termenului 6 aus 49. Un SuperNumăr extrage după ce cele șase numere obișnuite se potrivesc atunci când indivizii joacă online la loto din Germania.

Acest număr corespunde unui număr de serie atribuit anterior. De asemenea, există până la trei jocuri bonus, cu două evenimente la tombolă extrase miercurea și trei jocuri la tombolă extrase sâmbăta, oferind jucătorilor și mai multe șanse de a câștiga.

Top German Lotto Loterie în 2022/2023
De unde să cumpărați bilete pentru loto german?

De unde să cumpărați bilete pentru loto german?

Jucătorii pot cumpăra bilete de loto german online la https://www.lotto.de/. Retailerii oficiali de loterie sunt, de asemenea, disponibili online pentru a cumpăra bilete. O singură linie costă 1,20 EUR, în timp ce o linie cu jackpot dublu costă 2,40 EUR. Persoanele fizice pot verifica pentru a vedea ce alte jocuri doresc să joace, deoarece și ei costă suplimentar. 1,25 EUR pentru Super6, 2,50 EUR pentru Spiel77 și 5,00 EUR pentru GlücksSpirale.

Numărul de serie este o componentă esențială a loteriei germane. Acest număr este pretipărit pe biletele publicate fizic vândute în Germania. Au impact asupra jocului principal și a celor trei jocuri bonus.

De unde să cumpărați bilete pentru loto german?
Istoria lotoului german

Istoria lotoului german

Anul este 1955 și este o perioadă de evoluții tehnologice enorme și revoluții culturale semnificative. German Lotto 6Aus49 s-a născut și în acest an, când patru state germane au format o cooperare pentru a conduce acest faimosul joc de loterie.

Prima extragere a Lotto 6Aus49 a fost la Hamburg pe 10 septembrie 1955, cu un tambur construit din lemn și sticlă. Jocul a intrat în epoca contemporană pe 4 septembrie 1965, când extragerile au fost televizate în direct. Extragerea a fost difuzată la televiziune până în 2013 și în prezent este transmisă în direct de la studioul Saarländischer Rundfunk pe internet.

În 1974, Deutscher Lotto- und Totoblock (DTLB) a devenit operațional, deoarece mai multe state germane s-au alăturat Lotto 6Aus49. Lotteriefegescllschaften grupează 16 loterie. DTLB are o reputație pentru activitatea sa de caritate, cu donații de peste 23 de milioane de euro făcute pentru cauze locale.

Ziua de azi

De la lansare, acest joc captivant s-a înrădăcinat în societatea germană, definindu-se ca unul dintre cele mai faimoase jocuri datorită prețurilor, jocului simplu și jackpot-urilor mari. Loteria 6Aus49 distribuie aproape cinci miliarde de euro în premii în fiecare an. Nu este surprinzător faptul că această loterie este favorită solidă printre jucătorii germani, cu un premiu record de 45,3 milioane de euro câștigat de trei câștigători norocoși în 2007. În 2006, un jucător a câștigat jackpot-ul de 42,6 milioane de euro, care a fost cel mai mare jackpot câștigat cu un singur bilet. vreodată.

Câteva săptămâni mai târziu, Lotto 6Aus49 a câștigat al doilea cel mai mare jackpot pentru un singur bilet de loterie online, cu un premiu de 37,7 milioane de euro câștigat de un jucător norocos. Lotto 6Aus49 garantează un jackpot de un milion de euro în timpul săptămânii și trei milioane de euro în weekend.

Istoria lotoului german
Cum să joci loto german online

Cum să joci loto german online

Persoanele fizice pot juca Loto din Germania prin alegerea a șase numere de la unu la 49 și a unui număr suplimentar de la zero la nouă.

Persoanele fizice văd o copie a biletelor de loterie pe care le-au cumpărat online înainte de extragerea serii relevante, ca parte a Serviciului See-Your-Ticket al Loteriei. Extragerile au loc în fiecare sâmbătă la 7:25 CET seara și miercuri la 18:25 CET.

Există nouă divizii mari de premii în Loto german, dintre care cinci implică Super Numărul. Supernumărul, cunoscut și sub denumirea de „Superzahl”, este un număr suplimentar care folosește un interval de predicție de la zero la nouă pentru a determina recompensa jackpot-ului German Lotto și diviziile de premii a treia, a cincea, a șaptea și a nouă.

Jackpot Rollover

La începutul anului 2009, loto german 6aus49 a adoptat o ajustare a regulilor care a limitat durata unei siruri de rulare la treisprezece extrageri. O altă ajustare a fost făcută în august 2020, recompensa jackpot-ului rulând până când ajunge la un plafon de 45 de milioane de euro.

Odată ce jackpot-ul atinge limita maximă, fiecare extragere următoare care include un jackpot trebuie câștigată. Când niciun bilet nu se potrivește cu toate cele șase cifre principale în plus față de primă Super Număr în acea extragere, fondul de premii este împărțit între primitorii diviziei de premii cele mai mari.

Cum să joci loto german online
Care sunt șansele de a câștiga la loto german?

Care sunt șansele de a câștiga la loto german?

Jackpot-ul are o șansă la 139.838.160 de a fi câștigat. Câștigurile din această loterie nu sunt impozitate în Germania. Dar rezidenții din alte țări ar trebui să verifice dacă trebuie să plătească impozite pe câștigurile lor. Premiul pentru locul doi pentru meciul 6 este cel mai mare premiu pe care jucătorii îl pot câștiga fără Super Număr.

Adoptarea Superzahl-ului și a mingii bonus în 2013 a adus și mai multe modificări. Superzahl a crescut șansele de a câștiga orice jackpot Lotto 6Aus49 cu 74 la sută. Această creștere a fost de la unul din 54 la unul din 6,6. Cel mai palpitant dintre toate, atunci când indivizii se potrivesc cu cele șapte numere în total, ei câștigă un premiu lunar de 10 mii de euro, care este plătit în fiecare lună în următorii douăzeci de ani.

Care sunt șansele de a câștiga la loto german?
Opțiuni de plată atunci când jucătorii câștigă loto german

Opțiuni de plată atunci când jucătorii câștigă loto german

Jocul Spiel77 se corelează cu toate cele șapte cifre ale numărului de serie și, pentru a câștiga, numerele trebuie nu numai să se potrivească, ci și să fie în aceeași ordine cu numerele alese. Potriviți-le pe toate cele șapte în ordinea corectă pentru a câștiga jackpot-ul rulant, care începe de la 177.777 EUR și depășește în mod regulat unul sau două milioane cu rollovers.

Există alte șase clase de premii cu valori predeterminate de câștigat. Premiul al doilea este de 77.777 €, care este câștigat prin combinarea ultimelor șase numere în ordinea corectă.

Super6 funcționează similar cu Spiel77, cu excepția faptului că sunt extrase doar șase numere. Ultimele șase cifre ale numerelor de serie ale participanților se referă la aceste numere. Trebuie din nou să potriviți numerele corecte, care trebuie să fie în aceeași ordine cu cele extrase. Există șase premii cu valoare fixă, începând cu un jackpot garantat de 100 de milioane de euro.

În cele din urmă, tragerea la sorți GlücksSpirale are loc sâmbăta. Pentru a câștiga, jucătorii trebuie să reproducă atât cifrele, cât și modelul desenului pe baza numărului lor de serie. Jucătorii pot câștiga 10 euro doar potrivind ultimul număr de pe GlücksSpirale. De asemenea, se pot câștiga 100.000 de euro dacă se potrivesc corect ultimele șase cifre.

Opțiuni de plată atunci când jucătorii câștigă loto german
Sfaturi și trucuri pentru a juca loto german

Sfaturi și trucuri pentru a juca loto german

Jocul la fiecare extragere Lotto 6Aus49 este una dintre cele mai bune metode de a crește șansele de a câștiga jackpot-ul. S-ar putea folosi aceleași numere în extragerile ulterioare. De asemenea, jucătorii pot folosi această opțiune pentru a crește numărul de extrageri viitoare în care doresc să participe.

Cumpărați mai multe Loto Loteria 6Aus49 bilete cu combinații de numere distincte pentru a crește șansele de a câștiga jackpot-ul. Achiziționarea mai multor bilete de loto pentru același eveniment ar putea fi costisitoare. O opțiune mai puțin costisitoare este aderarea sau înființarea unui sindicat de loterie.

Un Sindicatul de loto online permite jucătorilor să împartă cheltuielile de cumpărare a multor bilete de loterie online cu un grup de persoane, cum ar fi colegi de muncă, rude sau prieteni. Dezavantajul este că, dacă sindicatul ajunge la jackpot-ul, indivizii trebuie să împartă veniturile.

Când cineva folosește metoda Quick Pick, primește numere la care alți jucători ar putea să nu se gândească. Generatorul de numere aleatoare le poate oferi, de asemenea, numere care ar putea câștiga jackpot-ul Lotto 6Aus49. Indivizii își pot alege, de asemenea, numerele norocoase în funcție de faptul că sunt „fierbinți” sau „reci”. Aceste cifre se bazează pe numere extrase în mod regulat și mai puțin frecvent extrase și pe numere restante. Respectarea acestor numere este o altă tactică excelentă.

Sfaturi și trucuri pentru a juca loto german