Top Joker Loterie în 2023

Joker este o loterie populară și interesantă, disponibilă în diferite țări din întreaga Europă. Este un joc binecunoscut și foarte iubit, care există de mulți ani. Trei astfel de țări care au în prezent loteria Joker sunt Ungaria, România și Danemarca. Jucătorii aleg 5 numere și un al șaselea număr „Joker” pentru a juca. Jackpot-urile pot fi uriașe – premiul continuă să se rotească până când există un câștigător. Datorită evoluțiilor în jocurile de loterie online, puteți cumpăra bilete pentru a juca Joker online pentru jocurile Joker din Ungaria, România și Danemarca din numeroase resurse online, cum ar fi multilotto.net, thelotter.com și danskelotto.com.

Dacă doriți să jucați Joker online și țara dvs. nu are un site pentru a juca Joker online, vă rugăm să investigați mai întâi dacă puteți juca pe un site străin în baza legilor locale. Acest lucru se poate face cercetând cum să cumpărați un bilet Joker online din țara dvs. relevantă.

Top Joker Loterie în 2023
Istoria lui Joker
Istoria lui Joker

Istoria lui Joker

Jocul Joker este jucabil în România din anul 2000. În martie 2022, Joker România a avut cel mai mare premiu de peste 6,7 milioane de euro.

În Danemarca, un cuplu danez a câștigat recent 80 de milioane de euro, șansele lor de a câștiga un astfel de premiu fiind de una la 6 724 520. În Ungaria, loteria Joker există din 1993 și este unul dintre cele mai populare jocuri ale loteriei locale.

Joker este legal pentru a juca?

Da, loteria Joker este cu siguranță o loterie legală, iar jucătorii pot participa confortabil știind că jocul este legal și monitorizat corespunzător. Acestea fiind spuse, atunci când cumpărați un bilet online, asigurați-vă că îl cumpărați de pe un site de loterie reputat care respectă legile și reglementările locale.

Istoria lui Joker
Cum să joci Joker online

Cum să joci Joker online

Joker este un joc simplu și simplu de jucat. Pe unul dintre site-urile de cumpărare la loterie verificate aplicabile țării dvs. relevante, pur și simplu selectați cinci numere din 45 de numere, împreună cu un al șaselea număr (fiind Joker) din 20 de numere. Joker este practic „Powerball”. Modul în care îți alegi numerele depinde de tine – poți să-ți folosești ziua de naștere, numerele norocoase sau să faci câteva cercetări despre modele (consultați sfaturile noastre de mai jos).

Dacă nu sunteți sigur ce numere să alegeți, puteți utiliza funcția „Quick-Pick” care va selecta automat numere aleatorii pentru dvs. Mulți oameni le place să joace opțiunea de alegere rapidă, deoarece îi împiedică să se gândească prea mult la selecția numărului și au fost multe jackpot-uri câștigate din utilizarea numerelor de alegere rapidă.

Puteți juca Joker în orice zi a săptămânii, ceea ce înseamnă că vă puteți alege numărul și vă puteți cumpăra biletul în orice zi a săptămânii, extragerile având loc doar în anumite zile. De exemplu, în România extragerile Joker sunt joi și duminică seara, în timp ce în Ungaria și Danemarca extragerea are loc doar o dată pe săptămână, sâmbăta seara.

Cum să joci Joker online
Care sunt șansele de a câștiga la Loteria Joker?

Care sunt șansele de a câștiga la Loteria Joker?

Cele mai bune cote Joker

The șansele de a câștiga un joc se bazează pe numărul de numere pe care le poți alege, din câte numere trebuie să alegi (în Joker alegi 5 numere din 45 de numere și un număr din 20 de numere) și elementul adăugat al unui powerball (sau în acest caz , Joker). Jocurile Powerball au, în general, cote mai mici, deoarece este mai dificil din punct de vedere statistic să obțineți corect toate numerele, precum și powerball. Acestea fiind spuse, rezultatul este că jackpot-urile sunt adesea foarte mari din cauza numeroaselor roll-over-uri.

După cum sa menționat deja, șansele de a câștiga jackpot-ul Joker pot fi oriunde de la unu la 6 724 520.

Șansele de a câștiga următorul cel mai mare premiu pentru cinci numere potrivite este de unul la 200.000, un premiu intermediar de 3 numere plus Joker sunt unul la 4.031, iar cel mai mic premiu de un număr plus Joker este unul din 56.

Plăți

Jackpotul Joker începe de la aproximativ 200 000 de euro și, după cum am menționat, va crește cu fiecare transfer, continuând să crească substanțial de fiecare dată când nu există niciun câștigător. Există nouă categorii câștigătoare și jucătorii pot câștiga un premiu chiar și cu un număr normal și mingea Joker, cu premiul crescând pentru numere suplimentare. Sumele diferă în funcție de care este jackpot-ul total, așa că asigurați-vă că vă uitați la ce se află jackpot-ul atunci când plasați pariul.

Opțiuni de plată

Loteria Joker este plătită ca o sumă luminosă singulară (spre deosebire de tranșe). Indiferent de mărimea premiului dvs., veți revendica direct de pe site-ul pe care ați plasat pariul și este posibil să vă solicite anumite documente pentru a vă plăti câștigurile. În funcție de țara în care ați jucat și în care ați câștigat, premiul poate fi supus anumitor taxe, așa că este important să înțelegeți aceste implicații înainte de a juca.

Care sunt șansele de a câștiga la Loteria Joker?
Sfaturi și trucuri pentru a juca la Loteria Joker

Sfaturi și trucuri pentru a juca la Loteria Joker

Ca toate loteriile, Joker este pur și simplu un joc de noroc. Există, totuși, anumite sfaturi și trucuri pe care le puteți folosi pe baza rezultatelor istorice, care vă pot ajuta să vă apropiați mult de un câștig major. Cel mai site-uri de loterie online arată istoricul extragerilor anterioare, precum și statisticile cu privire la cât de des sunt extrase anumite numere. Acestea se numesc modele și „numere fierbinți”. Puteți utiliza aceste modele și statistici pentru a vă ajuta (sperăm) să selectați numerele câștigătoare.

Când vine vorba de numerele Joker, regula de bază este să încerci să ai un amestec par de numere impare cu numere pare și un amestec de numere mari și mici, de exemplu 3 numere mici și două numere mari și invers. Modificările de a avea toate numerele mari sau toate scăzute sunt de doar cinci procente.

Un truc în acest sens este să iei toate numerele și să le adunăm. Acestea ar trebui să fie egale între 86 și 144. Acest lucru vă ajută să verificați dacă aveți o distribuție uniformă a numerelor, iar modelele sugerează că numerele alese care însumează acest interval reprezintă șaptezeci la sută din jackpot-urile la loterie.

Jocurile Joker sunt cunoscute pentru că au „hituri repetate”, adică un număr a apărut într-o remiză de mai multe ori la rând. Puteți urmări această tendință și puteți selecta numere de lovituri repetate în speranța că vor fi extrase din nou.

În cele din urmă, este ușor să afli care sunt numerele „fierbinte” și „rece” pentru jocul tău. În prezent, în Jokerul românesc, 36, 9, 33, 11 și 18 sunt primele 5 numere reci, iar 21,44,37,10 și 6 sunt primele 5 numere fierbinți, 21 fiind cel mai norocos număr din joc.

Joker este unul dintre cele mai populare jocuri de loto pentru un motiv, așa că este cu siguranță un joc care merită încercat dacă ai ocazia. Există atât de multe opțiuni diferite pentru a vă încerca la acest joc, indiferent unde vă aflați în lume și, fiind un joc atât de popular, există o mulțime de informații online despre pater și statistici, asigurându-vă că puteți cerceta corect. ce numere să alegi, crescând astfel șansele de succes.

Sfaturi și trucuri pentru a juca la Loteria Joker