Top Loto 4D Loterie în 2024

Unul dintre cele mai populare jocuri de loterie din Malaezia este 4D Lotto, un acronim pentru patru cifre. Un jucător alege patru cifre între 0 și 9999. Douăzeci și trei de numere sunt alese în desen. Jucătorii pot alege să joace 4D în câteva moduri. Aceste opțiuni includ intrarea standard, i-Perm și rola 4D. După finalizarea extragerii, jucătorii pot verifica site-urile oficiale 4D pentru a confirma numerele câștigătoare sau pot verifica cu agentul de bilete.

Câștigătorii trebuie să revendice premiile în termen de 181 de zile de la data extragerii la loterie. Iată pașii pentru revendicarea câștigurilor.

Isabella Garcia
ExpertIsabella GarciaExpert
ResearcherAishwarya NairResearcher

Cum să joci 4D Lotto

Intrare standard

Cu intrarea standard, un jucător poate alege un anumit număr, cum ar fi 2356 și poate decide să parieze MIC sau MARE. Dacă pariază MARE, cumpărătorul poate câștiga premiul al treilea, al doilea sau primul în plus față de premiul special. Dacă pariază MIC, un jucător poate câștiga doar al treilea, al doilea sau primul premiu.

Pentru a cumpăra biletul în Malaezia, costă 1 Ringgit (RM). Pariul MIC al 4D oferă cote mai bune la câștigarea sumelor mari de bani decât pariul MARE. Cu toate acestea, un jucător poate avea șanse mai mari de a câștiga alte recompense și premii de consolare.

Rolă 4D

Cu 4D Roll, un jucător poate înlocui R cu o cifră a unui număr câștigător. Litera R reprezintă cifre de la 0 la 9. De exemplu, dacă un jucător înlocuiește R cu numărul de mai sus, 2356 devine R356, oferind cumpărătorului biletului 10 intrări de la 0356 la 9356. Jucătorul poate alege să plaseze R în locul respectiv. a oricărei cifre a numărului, cum ar fi 2R56 sau 235R. Deoarece jocul variantelor Roll reprezintă 10 intrări, costul este de 10 RM.

Permutarea asigurărilor

Cumpărarea Permutației de Asigurare oferă deținătorului biletului o serie de variații. Intrarea jucătorului include variații ale numărului său 4D. De exemplu, numărul 2356 poate avea 24 de variații sau permutări, cum ar fi 2536, 2653 sau 5326. Cu i-Perm, un jucător alege câte permutări dorește să cumpere, inclusiv 24, 12, 6 sau 4.

Costul variază în funcție de numărul de permutări alese. Un jucător poate selecta numere pentru fiecare tip de intrare manual sau cu Quick Pick, care permite computerului să aleagă numere aleatoriu pentru jucător. Nicio metodă nu garantează un câștig.

Extragere specială

În Malaezia și alte țări, 4D Lotto este un joc popular, care atrage un număr mare de participanți. Chiar dacă încasările din extragerile speciale 4D au scăzut în ultimii ani, jucătorii încă cumpără bilete. În 2019, Ministerul de Finanțe din Malaezia a încasat peste 113 milioane RM. Până în 2020, această cifră a scăzut la aproape 73 de milioane de lei. Cu toate acestea, jocul 4D rămâne popular.

Chiar și în plină pandemie, unii jucători cumpără bilete speciale pentru extrageri 4D, chiar dacă nu la fel de mult ca în 2019. Până în septembrie 2021, Ministerul Finanțelor raportează venituri de doar 38 de milioane de RM din extragerile speciale 4D.

Aplicații care vă ajută să jucați Loto 4D

Aplicația Mayago și software-ul similar oferă jucătorilor o modalitate de a analiza tendințele loteriei 4D. Disponibil într-o varietate de limbi, cum ar fi germană, japoneză, engleză și chineză, utilizatorii pot comuta între limbi, în funcție de joc de loterie la alegere.

În plus, aplicațiile acceptă jocuri de loterie cu 4 și 3 cifre, permițând utilizatorilor să actualizeze cu ușurință rezultatele jocului, să primească recomandări de numere și să evidențieze tendințele și modelele în extrageri consecutive.

Utilizatorii aplicației de loterie pot explora fiecare număr posibil, inclusiv potriviri exacte și permutări. Prin examinarea numerelor din extragerile istorice, jucătorul poate înțelege combinațiile par, impar, mare și scăzut. Aceste informații sunt de neprețuit pentru a face o selecție informată a numărului de bilet, oferind informații valoroase pentru analiză.

Aplicații de loterie de asemenea, oferă suport funcțional în ceea ce privește exportul de statistici și generarea de recomandări de numere, bazate pe analize statistice. Pentru jucător, o aplicație de loterie este un partener valoros în generarea de numere probabile, analiza datelor istorice ale loteriei și urmărirea extragerii anterioare.

Cote 4D Loto

Cote MARI

Să câștigi BIG este mai ușor, deoarece BIG 4D oferă cele mai bune cote, chiar dacă premiile sunt mai mici. Cu 23 de numere și 5 niveluri câștigătoare separate. Trei numere de bilete vor câștiga la primele trei categorii. Cele 20 de numere rămase sunt împărțite, lăsând 10 numere câștigătoare pentru categoria recompensă specială, iar restul de 10 pentru categoria recompensă de consolare. Următoarele reprezintă premii acordate jucătorilor MARI.

  • Premiul I - 2.500 RM
  • Premiul II - 1.000 RM
  • Premiul III - 500 RM.
  • Recompensă specială - 180 RM
  • Recompensa de consolare - 60 RM

Prognoza MICĂ

Câștigurile 4D MICI sunt mai mari decât premiile MARI. Cu toate acestea, există mai puțini câștigători și mai puține șanse de a câștiga. Din cele 23 de numere extrase, doar trei premii sunt disponibile jucătorilor. Câștigurile sunt distribuite conform următorului program în Malaezia.

  • Premiul I - 3.500 RM
  • Premiul II - 2.000 RM
  • Premiul III – 1.000 RM

Revendicarea premiilor 4D Lotto

Câștigătorii trebuie să furnizeze un pașaport sau un act de identitate împreună cu biletul. În Malaezia, un jucător care câștigă mai puțin de 60.000 RM poate colecta fonduri de la punctele de vânzare 4D. Câștigurile mai mari de 60.000 RM, dar mai puțin de 2.000.000, jucătorii pot colecta premiul în bani de la biroul regional 4D.

Pentru câștiguri mai mari de 2.000.001 RM, jucătorii trebuie să revendice premiul de la sediul administrativ 4D. Pentru Magnum 4D, câștigătorii trebuie să călătorească la Kuala Lumpur. Sunt necesare programări pentru a colecta oficial premiul în bani.

În Malaezia, oficialii loteriei organizează extrageri 4D duminica, sâmbăta și miercurea. Desenele speciale au loc în unele zile, de obicei desenate în zilele de marți. Un operator trebuie să aibă autorizație de la Minister pentru a organiza o extragere specială. Jucătorii pot auzi despre aceste extrageri speciale la evenimente precum zilele de naștere ale conducătorilor sau Anul Nou Chinezesc.

Agenții de bilete informează jucătorii despre o tragere specială cu aproximativ 7 zile înainte de data extragerii. Operatorii de loterie sunt autorizați de guvern. Jucătorii pot alege între companii autorizate, cum ar fi ToTo 4D, Magnum 4D, STC sau Sabah. În câștigarea sumelor mari, jucătorii trebuie să meargă să pretindă sume de peste 2.000.001 RM direct de la sediul companiei respective.

About the author
Isabella Garcia
Isabella GarciaAreas of Expertise:
Loterie
About

Isabella Garcia, cunoscută cu drag drept „Lucky Lotti” la LottoRanker, combină flerul ei sud-american cu expertiza profundă în loteriile globale. De pe plajele însorite din Rio, Isabella decodifică complexitatea loteriei, aducând jucătorilor cele mai bune sfaturi și trucuri.

Send email
More posts by Isabella Garcia