Top Lotto 6/49 Loterie în 2023

Lotto 6/49 este unul dintre cele 3 jocuri de loterie naționale din Canada. Este interprovincial și este înregistrat de către Corporația Loteriei Interprovinciale. Când a fost introdus pentru prima dată, a început o revoluție a loteriei în Canada; pentru că i-a permis jucătorului să aleagă numerele pe care le dorea, biletele de loterie pretipărite au început încetul cu încetul să dispară.

Jocurile naționale anterioare, precum Loteria Olimpică, Loto Canada și Superloto, nu mai există, deoarece conceptele lor erau mai puțin atrăgătoare pentru populație.

Top Lotto 6/49 Loterie în 2023
De unde să cumpărați bilete pentru Loto 6/49?

ILC are 5 subgrupuri regionale: Atlantic Lottery Corporation, British Columbia Lottery Corporation, Ontario Lottery and Gaming Corporation, Loto-Québec și Western Canada Lottery Corporation. Există câteva diferențe în aceste regiuni în ceea ce privește unele detalii ale regulilor Loto 6/49.

În medie, câștigătorul jackpotului Lotto 6/49 câștigă aproximativ 8,8 milioane USD. Nu există doar un câștigător pentru fiecare extragere; există un număr nelimitat de câștigători, deoarece există aproximativ 8 moduri diferite de a câștiga atunci când joci Loto 6/49.

Section icon
De unde să cumpărați bilete pentru Loto 6/49?

De unde să cumpărați bilete pentru Loto 6/49?

Este posibil să cumpărați bilete Lotto 6/49 online pe site-urile regionale oficiale, pe diferitele aplicații mobile regionale, precum și într-un retailer fizic care deține un computer ILC. Acestea includ magazine alimentare, magazine de proximitate și farmacii, precum și alte locații. Loto 6/49 este o loterie foarte populară și, prin urmare, este foarte ușor de găsit.

De unde să cumpărați bilete pentru Loto 6/49?
Istoria Loto 6/49

Istoria Loto 6/49

Introdus pe 12 iunie 1982, Lotto 6/49 este primul joc de loterie națională canadiană care permite jucătorului să aleagă cifrele dorite. Când a fost introdus, jucătorul a plătit 1 USD per participare. Pentru a crește jackpot-ul, costul de participare a fost majorat la 2 USD în 2004 și la 3 USD în 2013.

În prezent, există o sumă minimă de bani disponibilă pentru a câștiga la jackpot: 5M$. Sunt 2 desene în fiecare săptămână. Nu se garantează că jackpotul va fi câștigat la fiecare extragere. Dacă nu este revendicat, vânzările următoarei extrageri se adaugă celor 5M$ și așa mai departe. Există, de asemenea, un premiu de 1 M$ garantat pentru fiecare extragere.

De-a lungul anilor, cel mai mare jackpot câștigat de un jucător de la Loto 6/49 a fost în 2015, într-un oraș din Ontario. Câștigătorul jackpotului a pus mâna pe 64M$, o sumă de bani care nu a mai fost atinsă de atunci. În medie, jackpot-ul este de aproximativ 8,8 M$ atunci când un jucător îl revendică.

Istoria Loto 6/49
Cum se joacă Loto 6/49

Cum se joacă Loto 6/49

  • Loto 6/49 este ușor de înțeles. După cum sugerează și numele, Loto 6/49 este o selecție de 6 cifre între 1 și 49 care face ca jucătorul să fie eligibil pentru jackpot. Aceasta se numește selecția obișnuită. Cifrele selecției obișnuite pot fi alese de jucător sau alese aleatoriu de computerul de loterie.

  • Există, de asemenea, o selecție pentru lotul garantat de 1M$, care este un număr de 10 cifre care este garantat să fie pe unul dintre bilete. Numărul lotului garantat este întotdeauna ales aleatoriu de computerul loteriei pentru a se asigura că există un singur câștigător de fiecare dată.

  • Pentru a câștiga, jucătorul trebuie să aibă două sau mai multe cifre care se potrivesc cu cele care au fost extrase aleatoriu pentru selecția obișnuită sau cu numărul exact al lotului garantat.

  • Lotto 6/49 este un joc de loterie cu jackpot variabil. Asta înseamnă că este posibil ca cifrele jackpotului să nu fi fost date unui jucător. Dacă nu este câștigat, banii cresc până când sunt câștigați.

  • Sunt două desene pe săptămână, miercurea și sâmbăta. De fiecare dată, sunt desenate 7 cifre de selecție obișnuite. Primele 6 numere sunt numerele câștigătoare, iar ultimul este un număr bonus. Pentru a câștiga marele jackpot, cifrele tale trebuie să se potrivească cu primele 6 cifre, dar ordinea nu contează. În medie, jackpot-ul este estimat la 8,8 milioane de dolari.

  • La fiecare tragere este extras și numărul de lot garantat. Este un număr unic de 10 cifre care oferă 1 M$ jucătorului care are același număr pe bilet.

  • Există alte 6 moduri de a câștiga loturi mai mici: potrivire cu 5 cifre (în medie în jur de 2.000 USD), potrivire cu 4 cifre (în medie în jur de 80 USD), potrivire cu 3 cifre (10 USD) și potrivire cu 2 cifre (bilet gratuit). Numărul bonus intră în calcul pentru ultimele 2 moduri de câștig. Dacă un jucător are 2 cifre care se potrivesc plus numărul bonusului, câștigă 5 USD. Dacă au 5 cifre care se potrivesc plus numărul bonus, jucătorul câștigă în medie aproximativ 111.000 USD.

Cum se joacă Loto 6/49
Care sunt șansele de a câștiga Loto 6/49?

Care sunt șansele de a câștiga Loto 6/49?

Cotele de a câștiga Loto 6/49 variază în funcție de numărul de jucători. În general, șansele de a câștiga în orice fel atunci când joci Loto 6/49 sunt în jur de 1/6,6. Șansele de a câștiga jackpot-ul mare sunt în jur de 1/14 000 000. Cel mai ușor premiu de câștigat este biletul gratuit, în timp ce cel mai greu este jackpot-ul mare. Pentru a câștiga lotul garantat, este 1 din numărul de participări.

Care sunt șansele de a câștiga Loto 6/49?
Opțiuni de plată dacă câștigi

Opțiuni de plată dacă câștigi

Dacă jucătorul câștigă mai puțin de 600 USD, un comerciant fizic care deține un computer ILC poate oferi banii. Jucătorii trebuie să fie atenți, deoarece odată ce un bilet este validat de către retailer, doar ei sau ILC pot da banii. Dacă retailerul nu are suficienți bani, câștigătorul va trebui să aștepte până la 6 săptămâni înainte de a-și primi banii de la ILC.

Dacă jucătorul câștigă mai mult de 600 USD, există 3 opțiuni pentru a primi banii. Câștigătorul își poate trimite biletul prin poștă, îl poate aduce la un centru de reclamații sau îl poate aduce la un cazinou. Prin poștă, poate dura până la 6 săptămâni până când câștigătorul primește banii. Dacă jucătorul a câștigat mai mult de 1000 USD, există câteva documente care trebuie completate și trimise sau aduse împreună cu biletul câștigător.

Dacă biletul a fost cumpărat online sau pe una dintre aplicații, iar suma câștigată este mai mică de 25.000 USD, acesta va fi depus în contul câștigătorului. Dacă suma de bani este mai mare de 25.000 USD, ILC va contacta direct câștigătorul pentru a-i explica modalitățile de plată.

Opțiuni de plată dacă câștigi
Sfaturi și trucuri pentru a juca Loto 6/4

Sfaturi și trucuri pentru a juca Loto 6/4

Este posibil să cumpărați bilete Lotto 6/49 ca grup și să împărțiți banii între participanți. Există grupuri online, precum și o formulă de grup și o convenție de grup. Online, pot fi de la 2 la 100 de participanți! Formula este de la 2 la 20 de participanți, iar convenția este pentru mai mult de 20 de participanți.

Fiecare regiune are un joc suplimentar care costă 1 USD și care poate fi combinat cu biletul Lotto 6/49. Acest joc are 3 nume diferite în funcție de regiune: Tag, Extra sau Encore. 4 cifre în BC, 6 cifre în regiunea Atlanticului sau 7 cifre în altă parte sunt adăugate la biletul Lotto 6/49.

Dacă 4 din cele 4 cifre se potrivesc, jackpot-ul este de 500.000 USD. Dacă 6 din cele 6 cifre se potrivesc, jackpot-ul este de 100.000 USD, iar dacă 7 din cele 7 cifre se potrivesc, jackpot-ul este de 250.000 USD (în regiunea de vest) sau 1 M$ (în Ontario și în Québec). Există și alte prețuri mici pentru mai puține numere potrivite.

Pe lângă extragerea principală Lotto 6/49, există extrageri regionale: Québec 49, Atlantic 49, BC 49, Ontario 6/49 și Western 49. Aceste desene apar în același timp cu extragerile Lotto 6/49 și oferă premiu comparabil. Aceste extrageri locale oferă jucătorului posibilitatea de a alege între cumpărarea unui bilet Lotto 6/49, cumpărarea unui bilet regional sau jucarea pe ambele cu aceleași numere pe un singur bilet.

Sfaturi și trucuri pentru a juca Loto 6/4