Top Lotto India Loterie în 2022/2023

Lotto India este „noul copil din bloc” printre loteriile naționale din India și pe frontul global. Această loterie este concepută pentru a satisface o anumită clientelă, toți indienii din întreaga lume, indiferent de locație, datorită platformei online a Loto. Unul dintre motivele principale din spatele popularității în creștere a Lotto India este jackpot-urile sale atractive, de obicei începând de la 400 de milioane de rupii indiene.

La fel ca cele mai bune loterie online, are și trei niveluri suplimentare de premii și bonusuri gratuite la pariuri, crescând șansele generale de a câștiga un premiu.

Top Lotto India Loterie în 2022/2023
De unde să cumpărați bilete pentru Lotto India

De unde să cumpărați bilete pentru Lotto India

Site-ul Lotto India

Biletele Lotto India pot fi achiziționate online de pe site-ul oficial al loteriei. Ca atare, procesul ar trebui să fie o idee simplă pentru un parior care explorează cum să cumpere un bilet pentru Lotto India. Durează doar aproximativ două minute pentru a cumpăra bilete Lotto India online. Cu toate acestea, pariorii trebuie mai întâi să creeze un cont pe site înainte de a cumpăra bilete de loto.

Procesul de înscriere implică furnizarea de informații de contact și verificarea eligibilității pentru loterie. După înregistrarea cu succes, pariorii își pot conecta cardurile de credit sau de debit la conturile create, pe care le vor folosi pentru a plăti biletele pe care le achiziționează.

Fiecare bilet online Lotto India costă 40 de rupii indiene. Biletele pot fi achiziționate de pe computere, smartphone-uri sau tablete. Cu toate acestea, utilizatorii de smartphone-uri pot descărcați aplicația Lotto India și să-l folosească pentru a-și cumpăra biletele.

De unde să cumpărați bilete pentru Lotto India
Sindicatele de loterie

Sindicatele de loterie

Sindicate de loto online prezintă încă o alternativă pentru achiziționarea biletelor Lotto India online. În mod remarcabil, membrii sindicatului nu trebuie de obicei să învețe cum să cumpere un bilet de loterie Lotto India online, având în vedere că această sarcină este delegată unui „puțin selectați”

Beneficiile aderării la un sindicat de loterie pentru a juca Loto India includ șanse îmbunătățite de câștiguri, datorită riscurilor împărtășite și faptului că pariorii nu trebuie să treacă singuri prin procesul de răscumpărare a câștigurilor. Asta în plus față de faptul că nu trebuie să-și cumpere biletele sau să-și facă griji cu privire la numerele norocoase de selectat.

Paritorii ar trebui să rețină că ar putea plăti mai mult pe bilet atunci când joacă printr-un sindicat sau să plătească o taxă de aderare, în funcție de structura organizației. Câștigurile sunt de obicei împărțite între toți membrii sindicatului. Asta înseamnă o sumă mai mică de câștig per persoană, chiar și pentru jackpot.

Sindicatele de loterie
Istoria Lotto India

Istoria Lotto India

După cum am menționat mai devreme, Lotto India este una dintre cele mai noi loterie din India. Prima tragere la sorti a avut loc în iunie 2019, la două săptămâni de la lansare. Inițial, a început cu două extrageri pe săptămână, ceea ce este și acum. În timpul lansării sale, Lotto India a fost numită prima loterie din India care funcționează exclusiv online.

Loteria a venit, de asemenea, într-un moment în care a existat prea multă nesiguranță și confuzie în ceea ce privește loteriile indiene, mai ales în ceea ce privește starea în care puteau juca pariori. Prin urmare, a permis pariorilor din toate statele să joace, ceea ce a ajutat la propulsarea popularității sale.

Istoria Lotto India
Cum să joci Lotto India

Cum să joci Lotto India

Jocul la Loto India este relativ ușor, chiar și pentru noii pariori. Pentru a începe, pariorii trebuie mai întâi să înregistreze un cont online la loterie și să se conecteze la contul lor. Apoi pot vizita pagina „Joacă online” și își pot selecta numerele norocoase.

Pentru a juca Loto India, pariorii trebuie să selecteze șapte numere norocoase. Șase dintre numerele aleatoare sunt alese dintre numerele cuprinse între 1 și 50. Al șaptelea număr, jokerul, este selectat de la 1 la 5. Jucătorii își pot alege numerele preferate sau utilizați un generator de numere aleatorii pentru a face procesul de selecție mai rapid și mai ușor. La fel ca în cazul celor mai bune loterie online, jucătorii pot trimite câte înscrieri doresc.

Următorul pas este să stabiliți numărul de extrageri pentru a intra. Poate fi o singură extragere sau mai multe extrageri la date specificate cu până la trei luni înainte. După procesul de selecție a numărului, jucătorul poate adăuga biletele în cărucioarele virtuale și poate continua să plătească pentru ele.

După plata cu succes a biletului online online, jucătorului i se trimite un e-mail care conține toate detaliile biletelor achiziționate. De acolo, jucătorii pot folosi instrumentul de verificare pentru a determina dacă au câștiguri până în ultimele 90 de zile.

Cum să joci Lotto India
Care sunt șansele de a câștiga Loto India?

Care sunt șansele de a câștiga Loto India?

Șansele de a câștiga un premiu Lotto India sunt 1 din 3, ceea ce este destul de atractiv. Aceste cote sunt mai bune decât majoritatea lotteriilor concurente din India, inclusiv cele care oferă sume minime de jackpot mai mici.

Cotele de câștig atractive rezultă din numeroasele niveluri de premii ale Loto. Există 12 niveluri de premii, de la jackpot până la nivelul de 0,50 EUR. Cotele specifice pentru fiecare dintre nivelurile de premii sunt evidențiate mai jos.

Cote de câștigare a nivelului de premii

Pentru primul nivel de premiu, care este jackpot-ul, pariorii trebuie să se potrivească cu toate cele șase numere și joker. Şansele de a face acest lucru sunt de 1 la 79.453.500. Premiul de al doilea nivel necesită o predicție precisă a tuturor celor șase numere principale, având o cotă de 1 la 19.863.375.

În plus, șansele pentru nivelul de premiu al treilea pentru potrivirea a cinci numere principale și joker sunt 1 la 300.960. În cele din urmă, pariorii trebuie să egaleze doar cinci numere principale pentru a câștiga premiul de al patrulea nivel. Cota pentru asta este de 1 la 75.240.

Premiile de rangul cinci până la al zecelea sunt acordate pariorilor care prezic cu exactitate patru numere principale plus joker, patru numere principale, trei numere principale plus joker, trei numere principale și așa mai departe.

Cotele de câștig respective sunt 1 la 5.599, 1 la 1.399, 1 la 299, 1 la 74, 1 la 39 și 1 la 10. Cotele pentru câștigarea premiului de nivelul 11 sunt 1 la 12 pentru potrivirea unui număr principal și joker. . Dacă potriviți doar jokerul, pariorii câștigă premiul de nivelul 12, care are cote de 1 din 11.

Care sunt șansele de a câștiga Loto India?
Opțiuni de plată pentru loto indian

Opțiuni de plată pentru loto indian

Premiile acordate pentru fiecare nivel de premii variază pentru diferite extrageri, doar jackpot-ul având o sumă minimă stabilită de 400 de milioane de rupii indiene.

În cea mai mare parte, jucătorii își folosesc conturile bancare ca opțiune principală de plată. Alte metode de plată acceptate includ The metode de plată acceptate include:

  • Abalone
  • Euteller
  • MasterCard,
  • Visa
  • Multibanco,
  • Neosurf
  • Trustpay
Opțiuni de plată pentru loto indian
Sfaturi și trucuri pentru a juca Loto India

Sfaturi și trucuri pentru a juca Loto India

Cumpărați multe bilete

Primul și cel mai evident sfat pentru a juca Loto India este să cumpărați online mai multe bilete de loterie, cu condiția ca bugetul să o permită. Din punct de vedere matematic, jocul de mai multe ori crește șansele de câștig. Cu toate acestea, un alt mod de a privi acest lucru este că există zero șanse atunci când nu se joacă Lotto India online.

Aveți un buget

Un alt sfat esențial este că pariorii ar trebui să facă un buget care să indice suma maximă pe care o pot cheltui pentru a juca la loterie într-o anumită perioadă și cât de des pot fi cheltuiți banii.

Acest lucru va ajuta la prevenirea ca jucătorii să cadă în probleme financiare prin jocuri de noroc. Asta pentru că jocul la Loto India poate fi atât de distractiv încât pierderea evidenței înregistrărilor financiare devine ușor.

Alăturați-vă unui sindicat

Paritorii pot lua în considerare, de asemenea, să se alăture unor sindicate de loterie sau să formeze unul dacă nu găsesc unul potrivit și pot găsi destui membri pentru a se alătura. Acest lucru va ajuta la creșterea probabilității de câștig, deși sumele câștigate vor fi împărțite între toți membrii sindicatului. De asemenea, sindicatele permit jucătorilor să joace la unele dintre cele mai bune loterie online din alte jurisdicții.

Revendicați câștigurile la timp

Lotto India trimite notificări tuturor câștigătorilor după fiecare extragere. Paritorii ar trebui astfel să verifice des notificările pentru a afla dacă au câștigat. În cazul unui câștig, aceștia ar trebui să pretindă câștigurile cât mai curând posibil, deoarece timpul de răscumpărare ar putea expira. Acesta este în special cazul câștigurilor mari care au mai multe cerințe de revendicare.

Sfaturi și trucuri pentru a juca Loto India