Top OZ Lotto Loterie în 2024

Loteriile și jocurile de loto sunt sinonime cu industria jocurilor de noroc. Loteriile sunt printre cele mai vechi forme de jocuri de noroc din istoria omenirii. Cu toate acestea, popularitatea loteriei a crescut enorm abia în secolul al XIX-lea, când micile magazine de loterie dedicate vânzării de bilete de loterie au crescut în majoritatea orașelor. Astăzi, magazinele de loterie trec rapid pe bancheta din spate, majoritatea jucătorilor mișcându-se online. Țări precum Australia, de exemplu, au introdus loterie naționale, cum ar fi Loto Oz, care este, fără îndoială, una dintre cele mai jucate și pline de satisfacții loterie online din ziua de azi.

În fiecare marți, jucătorii de la Oz Lotto așteaptă cu anticipare că au prezis corect că șapte bile sunt extrase dintr-un grup de 1 – 45. Jucătorii care fac predicțiile corecte vor câștiga de la 2.000.000 $ la 100.000.000 $, în funcție de mărimea jackpot-ului diviziei principale. De asemenea, pot alege mai multe numere pentru a câștiga în mai multe divizii de premii.

Top OZ Lotto Loterie în 2024
Evelyn Thompson
ExpertEvelyn ThompsonExpert
ResearcherAishwarya NairResearcher

Cum să cumpărați bilete Oz Lotto

Cumpărarea biletelor Oz Lotto este rapidă și ușoară. Puteți cumpăra bilete online sau de la comercianții autorizați. Dacă alegeți să jucați online, pur și simplu creați un cont cu a site-ul de loterie de renume, depuneți fonduri și selectați numerele dvs. De asemenea, puteți configura un abonament recurent pentru a vă asigura că nu pierdeți niciodată o tragere la sorți.

Dacă preferați metoda tradițională, vizitați un comerciant autorizat și completați o fișă cu numerele alese. Retailerul vă va elibera apoi un bilet care servește drept dovadă a participării dumneavoastră la extragere. Nu uitați să vă păstrați biletul în siguranță, deoarece este necesar să revendicați orice premii pe care le puteți câștiga.

Cum funcționează Oz Lotto?

Oz Lotto este un joc de loterie palpitant care oferă jucătorilor șansa de a câștiga premii care le schimbă viața. Jocul se joacă prin selectarea a șapte numere dintr-un grup de 45. Pentru a câștiga jackpot-ul, jucătorii trebuie să egaleze toate cele șapte numere extrase. Dar nu-ți face griji, există mai multe divizii de premii, așa că, chiar dacă nu potriviți toate numerele, ați putea fi totuși un câștigător.

Tragerea la sorți are loc în fiecare marți seara, iar numerele câștigătoare sunt alese aleatoriu folosind o mașină de loterie. Pe lângă cele șapte numere principale, sunt extrase două numere suplimentare. Aceste numere suplimentare sunt folosite pentru a determina câștigătorii diviziilor de premii inferioare.

Este important de reținut că ordinea în care sunt extrase numerele nu contează. Atâta timp cât ai combinația corectă de numere, ești în cursa pentru un premiu. Deci, indiferent dacă vă alegeți numerele pe baza zilelor de naștere, numere norocoase sau selecție aleatorie, șansele de câștig rămân aceleași.

Reguli și regulamente Oz Lotto

Pentru a participa la Oz Lotto, trebuie să ai cel puțin 18 ani. Jocul este deschis rezidenților din Australia și poate fi jucat atât online, cât și la comercianții autorizați. Pentru a juca online, pur și simplu creați un cont cu un site web de loterie acreditat, depozit de fonduri, și selectați numerele dvs. Dacă preferați metoda tradițională, puteți achiziționa biletele personal de la punctele de vânzare autorizate.

Când vă selectați numerele, aveți opțiunea de a le alege pe ale dvs. sau de a utiliza funcția QuickPick, care generează o selecție aleatorie. Costul unui singur joc este de 2,30 USD și puteți juca până la 18 jocuri per bilet. Cu cât jucați mai multe jocuri, cu atât sunt mai mari șansele de a câștiga.

De asemenea, merită remarcat faptul că Oz Lotto are un plafon de jackpot de 50 de milioane de dolari. Dacă jackpot-ul depășește această sumă și nu există câștigători în Divizia 1, fondurile în exces se vor reduce la următoarea divizie de premii. Acest lucru asigură că există întotdeauna câștigători și menține un nivel ridicat de entuziasm.

Şanse de a câştiga Oz Lotto

Orice jucător de loto ar trebui să fie atent la cote. În mod ideal, acest joc urmează formatul 7/45 pentru jackpot-ul din prima divizie. Două mingi suplimentare sunt luate în considerare pentru premiile din diviziile inferioare. Diviziile de premii scad de obicei pentru diviziile inferioare. Cu toate acestea, șansele de câștig cresc drastic pentru diviziile inferioare.

Loteriile Oz oferă de obicei biletul de loterie online Super Combo care le permite jucătorilor să-și mărească șansele de câștig.

În general, șansele de a câștiga jackpot-ul din Divizia 1 sunt de 1 la 45.379.620. Acest lucru pare, fără îndoială, o șansă lungă, dar există mai multe loterie online cu cote „mai proaste”. În plus, jucătorii din Oz se bucură de șanse relativ mai mari de câștig.

Jucătorii ar trebui să înțeleagă șansele de câștig în fiecare divizie a loto Oz:

 • Divizia 1 - 1 la 45.378.620
 • Divizia 2 (meci 6 + număr suplimentar I) - 1 din 3.241.401
 • Divizia 3 (meciul 6) - 1 la 180.078 - 1 la 180.078
 • Divizia 4 (meci 5 + 1 suplimentar) - 1 din 29.602
 • Divizia 5 (Meciul 5) - 1 din 3.430
 • Divizia 6 (meciul 4) 1 din 154
 • Divizia 7 (meci 3 + 1 suplimentar) - 1 în 87

Opțiuni de plată atunci când un jucător câștigă la OZ Lotto

După cum am menționat anterior, Oz Lotto oferă unul dintre cele mai generoase premii din Australia. Divizia mare are de obicei cea mai mare plată, deși cu unele cote nu atât de prietenoase.

Deoarece plățile Diviziei 1 au depășit pragul de 100 de milioane de dolari în urmă cu câțiva ani, este de remarcat, de asemenea, că plățile din fiecare divizie nu sunt fixe. Cu toate acestea, plata minimă pentru o victorie în Divizia 1 este de 2 milioane de dolari.

Jackpot-ul poate fi câștigat pentru maximum 25 de extrageri consecutive. Dacă niciun jucător nu se potrivește cu numerele până la a 26-a extragere, atunci jackpot-ul de 2 milioane de dolari este adăugat la Divizia 2 și este distribuit în mod egal între jucătorii din această categorie. În esență, Ox Lotto funcționează pe un format mutual care implică împărțirea vânzărilor de bani pe bilete pe baza procentelor de masă.

Istoria jackpotului Oz Lotto și câștigători de seamă

Loto Oz a fost introdus în februarie 1994, făcând primul joc de loto național. Chiar dacă este relativ nou, OZ Lotto se bucură de o multitudine de rituri, legende și farmece, foarte apreciate de jucătorii de loto australieni.

Inițial, Oz Lotto a fost un joc cu șase numere, care le cerea jucătorilor să prezică șase din 45 de alegeri posibile. Cu toate acestea, la zece ani mai târziu, în octombrie 2005, loto a introdus al șaptelea număr. Această nouă dezvoltare a văzut compania rebranding, subliniind a șaptea bilă sau număr, cum ar fi Oz 7 Loto și Loto OZ de la Super 7.

De-a lungul anilor, popularitatea lui Oz Lotto poate fi atribuită jackpot-urilor mari și regulilor simple. Vorbind de jackpot-uri mari, cea mai mare sumă de jackpot din istoria loto-ului OZ se ridică la 111.972.151,04 USD, câștigată de patru câștigători din Divizia 1 în 2012.

Începând cu 2013, aproape 5,7 miliarde de dolari au fost câștigate în premii în bani în istoria jocului. Această sumă a fost împărțită între peste 120 de milioane în cei 19 ani în care jocul a existat. Nu a durat mult, cu 70 de milioane de woni în 2018, 150 de milioane de dolari în 2019 și 55 de milioane de dolari în 2021.

Dacă istoria jocului este ceva de urmat, Loto Oz va rămâne, fără îndoială, loteria online preferată din Australia.

Sfaturi și trucuri pentru a juca Oz Lotto

Jucătorii de loto cu experiență care înțeleg cum să joace la loterie online folosesc diferite strategii pentru a-și îmbunătăți șansele de câștig, dacă nu, pentru a face jocul plăcut. Iată câteva trucuri pe care jucătorii de loto le folosesc în mod obișnuit.

 • Aderarea la un sindicat: A sindicatul este un grup de jucători care își unesc banii împreună pentru a reda multe intrări. Această opțiune îi ajută pe jucătorii la loto să-și mărească șansele de câștig.
 • Folosind Super Combo: Super combo-urile le permit, în esență, jucătorilor să facă mai multe alegeri decât intrările standard de șapte jocuri. Această opțiune îmbunătățește, de asemenea, șansele unui jucător de a câștiga, dar vine și cu un cost suplimentar.
 • Profitând de numerele fierbinți: Unii jucători de loto fac eforturi mari pentru a analiza rezultatele anterioare pentru a încerca să facă corecții. Deși rezultatele la loto OZ sunt aleatorii, anumite numere (numerele fierbinți) tind să apară mai mult la extrageri decât restul.
 • Hituri repetate la loterie: S-a stabilit că cel puțin un număr din extragerea anterioară a loteriei reapare într-o tragere ulterioară în aproximativ 50% din timp.
 • A avea o atitudine pozitivă: Nimeni nu joacă la loterie din disperarea de a câștiga bani. În timp ce gândurile sunt încărcate de energie, jocul cu o atitudine pozitivă atrage de obicei un răspuns pozitiv. Cu toate acestea, jucătorii ar trebui să joace întotdeauna în mod responsabil, având în vedere că rezultatele vor fi întotdeauna aleatorii.
About the author
Evelyn Thompson
Evelyn Thompson
About

Evelyn Thompson, sau „Lucky Evie”, așa cum este cunoscută la LottoRanker, combină mentalitatea ei analitică britanică cu pasiunea pentru numere pentru a aduce cititorilor cele mai bune strategii de loterie. De pe străzile fermecătoare ale Londrei, ea cercetează datele de la loterie, asigurându-se că jucătorii au tot ce le trebuie pentru a lua decizii informate.

Send email
More posts by Evelyn Thompson

Faq

Tot ce trebuie să știți despre cazinouri

Ce este Oz Lotto și cum funcționează?

Oz Lotto este un popular joc de loterie australian în care jucătorii selectează șapte numere dintr-un grup de 45, cu scopul de a potrivi toate cele șapte numere extrase pentru a câștiga jackpot-ul. Extragerile au loc în fiecare marți seara și sunt extrase și două numere suplimentare, care sunt folosite pentru a determina câștigătorii din diviziile inferioare de premii.

Cât costă să joci Oz Lotto?

Jocul Oz Lotto este accesibil, costul unui singur joc fiind de 2,30 USD. Jucătorii au opțiunea de a juca până la 18 jocuri per bilet, ceea ce crește șansele de câștig.

Care sunt șansele de a câștiga Oz Lotto?

Şansele de a câştiga jackpotul Oz Lotto sunt de aproximativ 1 la 45.379.620. Cu toate acestea, există mai multe divizii de premii cu cote mai favorabile, făcând posibil ca jucătorii să câștige alte premii chiar dacă nu ajung la jackpot-ul.

Îmi pot alege propriile numere în Oz Lotto?

Da, jucătorii au opțiunea de a-și alege propriile numere atunci când joacă Oz Lotto sau de a folosi funcția QuickPick pentru o selecție aleatorie.

Ce strategii pot folosi pentru a-mi crește șansele de a câștiga Oz Lotto?

Unele strategii pentru a vă crește șansele de câștig includ jocul cu un sindicat pentru a pune în comun resursele, utilizarea unei intrări sistematice pentru a juca mai multe combinații și luarea în considerare a numerelor extrase cel mai frecvent atunci când vă selectați numerele.

Cum pot cumpăra bilete Oz Lotto?

Biletele Oz Lotto pot fi achiziționate online prin intermediul site-urilor web acreditate de loterie sau de la comercianții autorizați. Când cumpărați online, trebuie să vă creați un cont, să depuneți fonduri și să vă alegeți numerele. Dacă cumpărați personal, completați o fișă de joc cu numerele alese.

Ce se întâmplă dacă jackpot-ul Oz Lotto depășește 50 de milioane de dolari?

Dacă jackpot-ul Oz Lotto depășește 50 de milioane de dolari și nu există câștigători în Divizia 1, fondurile în exces se vor reduce la următoarea divizie de premii, asigurându-se că există întotdeauna câștigători.

Ce ar trebui să fac dacă câștig un premiu Oz Lotto?

Dacă câștigați un premiu Oz Lotto, asigurați-vă că vă păstrați biletul în siguranță, deoarece este necesar pentru a vă revendica premiul. Aveți la dispoziție până la șase ani pentru a vă revendica premiul, în funcție de statul sau teritoriul de unde a fost achiziționat biletul.

Câștigurile Oz Lotto sunt impozabile în Australia?

Nu, câștigurile la loterie din Australia, inclusiv cele de la Oz Lotto, sunt în general scutite de taxe.

Există alternative pentru a juca Oz Lotto în Australia?

Da, există câteva alte jocuri de loterie disponibile în Australia, cum ar fi Powerball, Saturday Lotto și Set for Life, fiecare oferind caracteristici unice și divizii de premii pe care jucătorii le pot explora.