Top OZ Lotto Loterie în 2023

Loteriile și jocurile de loto sunt sinonime cu industria jocurilor de noroc. Loteriile sunt printre cele mai vechi forme de jocuri de noroc din istoria omenirii. Cu toate acestea, popularitatea loteriei a crescut enorm abia în secolul al XIX-lea, când micile magazine de loterie dedicate vânzării de bilete de loterie au crescut în majoritatea orașelor. Astăzi, magazinele de loterie trec rapid pe bancheta din spate, majoritatea jucătorilor mișcându-se online. Țări precum Australia, de exemplu, au introdus loterie naționale, cum ar fi Loto Oz, care este, fără îndoială, una dintre cele mai jucate și pline de satisfacții loterie online din ziua de azi.

În fiecare marți, jucătorii de la Oz Lotto așteaptă cu anticipare că au prezis corect că șapte bile sunt extrase dintr-un grup de 1 – 45. Jucătorii care fac predicțiile corecte vor câștiga de la 2.000.000 $ la 100.000.000 $, în funcție de mărimea jackpot-ului diviziei principale. De asemenea, pot alege mai multe numere pentru a câștiga în mai multe divizii de premii.

Top OZ Lotto Loterie în 2023
De unde să cumpărați bilete pentru Oz Lotto
De unde să cumpărați bilete pentru Oz Lotto

De unde să cumpărați bilete pentru Oz Lotto

Jucătorii australieni pot cumpăra bilete și din magazinele locale cu licențe legale sau online. Majoritatea jucătorilor de loto OZ preferă să cumpere online un bilet de loterie oficial. Acest lucru se poate face cu ușurință de la oricare dintre vânzătorii oficiali de bilete de loterie online din Australia. Cu toate acestea, jucătorii sunt obligați să verifice înainte statutul legal al site-ului efectuarea unui depozit.

Lucrul bun despre achiziționarea unui bilet de loterie online din surse credibile este că pariorii joacă cu încredere că biletele lor au intrarea garantată la extragere. Mai bine, detaliile personale și financiare nu vor fi compromise.

De unde să cumpărați bilete pentru Oz Lotto
Istoria Oz Lotto

Istoria Oz Lotto

Loto Oz a fost introdus în februarie 1994, făcând primul joc de loto național. Chiar dacă este relativ nou, OZ Lotto se bucură de o multitudine de rituri, legende și farmece, foarte apreciate de jucătorii de loto australieni.

Inițial, Oz Lotto a fost un joc cu șase numere, care le cerea jucătorilor să prezică șase din 45 de alegeri posibile. Cu toate acestea, la zece ani mai târziu, în octombrie 2005, loto a introdus al șaptelea număr. Această nouă dezvoltare a văzut compania rebrand, subliniind a șaptea bilă sau număr, cum ar fi Oz 7 Loto și Loto OZ de la Super 7.

De-a lungul anilor, popularitatea lui Oz Lotto poate fi atribuită jackpot-urilor mari și regulilor simple. Vorbind de jackpot-uri mari, cea mai mare sumă de jackpot din istoria loto-ului OZ se ridică la 111.972.151,04 USD, câștigată de patru câștigători din Divizia 1 în 2012.

Începând cu 2013, aproape 5,7 miliarde de dolari au fost câștigate în premii în bani în istoria jocului. Această sumă a fost împărțită între peste 120 de milioane în cei 19 ani în care jocul a existat. Nu a durat mult, cu 70 de milioane de woni în 2018, 150 de milioane de dolari în 2019 și 55 de milioane de dolari în 2021.

Dacă istoria jocului este de unde se poate, Loto Oz va rămâne, fără îndoială, loteria online preferată din Australia.

Istoria Oz Lotto
OZ Lotto este legală?

OZ Lotto este legală?

Legalitatea atât a lotteriilor offline, cât și a celor online din Australia este relativ simplă. Singura cerință dintre operatorii de loterie online este de a obține o licență la nivel de stat sau de teritoriu. În ceea ce privește legalitatea lotteriilor OZ, jucătorii pot fi liniștiți știind că este sigur să joace la acest cazinou.

OZ Lotto este legală?
Cum să joci OZ Lotto

Cum să joci OZ Lotto

Loto OZ poate fi jucat cumpărând bilete de pariuri din magazinele locale sau online. Este de remarcat faptul că aproape fiecare cazinou australian licențiat oferă loto OZ. Jucătorii trebuie să înceapă prin a-și crea un cont pe un site credibil, să-și facă drumul cumpărând un bilet de loterie online și să-și aleagă intrările pentru jocul online.

Jucătorii ar trebui să înceapă prin a decide asupra modului de a-și alege numerele. Jucătorii pot selecta maximum nouă numere între 1 și 45. Jucătorii cu o combinație norocoasă pot alege introducerea manuală și pot adăuga numerele lor „norocoase”.

În alte cazuri, jucătorii pot alege opțiunea de alegere rapidă, un algoritm care să îi ajute alege numere aleatorii. Odată ce un jucător a cumpărat bilete de joc online și a terminat de a alege numerele, tot ce rămâne este să aștepte extragerea săptămânală de marți.

Înscrieri la Loto Oz

Este demn de remarcat faptul că jucătorii ar trebui să fie atenți la intrările care le au. În mod ideal, înțelegerea modului de a juca la loteria Oz online necesită ca jucătorii să înțeleagă cele trei intrări principale disponibile pentru ei. Acestea includ:

 • Intrare standard: Această intrare permite jucătorilor să aleagă șapte numere dintre numerele cuprinse între 1 și 45.
 • Sistem și alegeți intrarea: Această opțiune oferă jucătorilor șansa de a câștiga opt numere în loc de șapte, ceea ce ar putea însemna o șansă suplimentară de a câștiga.
 • Intrare în avans: Această alegere oferă jucătorilor libertatea de a alege intrări avansate cu până la 10 săptămâni. Acest lucru este util pentru jucătorii cu programe încărcate sau are ceva care i-ar putea împiedica să plaseze intrări avansate.
Cum să joci OZ Lotto
Care sunt șansele de a câștiga Oz Lotto?

Care sunt șansele de a câștiga Oz Lotto?

Orice jucător de loto ar trebui să fie atent la cote. În mod ideal, acest joc urmează formatul 7/45 pentru jackpot-ul din prima divizie. Două mingi suplimentare sunt luate în considerare pentru premiile din diviziile inferioare. Diviziile de premii scad de obicei pentru diviziile inferioare. Cu toate acestea, șansele de câștig cresc drastic pentru diviziile inferioare.

Loteriile Oz oferă de obicei biletul de loterie online Super Combo care le permite jucătorilor să-și mărească șansele de câștig.

În general, șansele de a câștiga jackpot-ul din Divizia 1 sunt 1 la 45.379.620. Acest lucru pare, fără îndoială, o șansă lungă, dar există mai multe loterie online cu cote „mai proaste”. În plus, jucătorii Oz se bucură de șanse relativ mai mari de câștig.

Jucătorii ar trebui să înțeleagă șansele de câștig în fiecare divizie a loto Oz:

 • Divizia 1 - 1 la 45.378.620
 • Divizia 2 (meci 6 + număr suplimentar I) - 1 din 3.241.401
 • Divizia 3 (meciul 6) - 1 la 180.078 - 1 la 180.078
 • Divizia 4 (Meci 5 + 1 suplimentar) - 1 din 29.602
 • Divizia 5 (Meciul 5) - 1 din 3.430
 • Divizia 6 (meciul 4) 1 din 154
 • Divizia 7 (meci 3 + 1 suplimentar) - 1 în 87
Care sunt șansele de a câștiga Oz Lotto?
Opțiuni de plată atunci când un jucător câștigă la OZ Lotto

Opțiuni de plată atunci când un jucător câștigă la OZ Lotto

După cum am menționat anterior, Oz Lotto oferă unul dintre cele mai generoase premii din Australia. Divizia mare are de obicei cea mai mare plată, deși cu unele nu atât de prietenos cote.

Deoarece plățile Diviziei 1 au depășit pragul de 100 de milioane de dolari în urmă cu câțiva ani, este de remarcat, de asemenea, că plățile din fiecare divizie nu sunt fixe. Cu toate acestea, plata minimă pentru o victorie în Divizia 1 este de 2 milioane de dolari.

Jackpot-ul poate fi câștigat pentru maximum 25 de extrageri consecutive. Dacă niciun jucător nu se potrivește cu numerele până la a 26-a extragere, atunci jackpotul de 2 milioane de dolari este adăugat la Divizia 2 și este distribuit în mod egal între jucătorii din această categorie. În principiu, Ox Lotto lucrează pe o pari mutual format care implică împărțirea vânzărilor de bani pe bilete pe baza procentelor din tabel.

Opțiuni de plată atunci când un jucător câștigă la OZ Lotto
Sfaturi și trucuri pentru a juca Oz Lotto

Sfaturi și trucuri pentru a juca Oz Lotto

Jucătorii de loto cu experiență care înțeleg cum să joace la loterie online folosesc diferite strategii pentru a-și îmbunătăți șansele de câștig, dacă nu, pentru a face jocul plăcut. Iată câteva trucuri pe care jucătorii de loto le folosesc în mod obișnuit.

 • Aderarea la un sindicat: Un sindicat este un grup de jucători care își unesc banii împreună pentru a juca multe intrări. Această opțiune îi ajută pe jucătorii la loto să-și mărească șansele de câștig.
 • Folosind Super Combo: Super combo-urile le permit, în esență, jucătorilor să facă mai multe alegeri decât intrările standard de șapte jocuri. Această opțiune îmbunătățește și șansele unui jucător de a câștiga, dar vine și cu un cost suplimentar.
 • Profitând de numerele fierbinți: Unii jucători de loto fac eforturi mari pentru a analiza rezultatele anterioare pentru a încerca să facă corecții. Deși rezultatele la loto OZ sunt aleatorii, anumite numere (numerele fierbinți) tind să apară mai mult la extrageri decât restul.
 • Hituri repetate la loterie: S-a stabilit că cel puțin un număr din extragerea anterioară a loteriei reapare într-o tragere ulterioară în aproximativ 50% din timp.
 • A avea o atitudine pozitivă: Nimeni nu joacă la loterie din disperarea de a câștiga bani. În timp ce gândurile sunt încărcate de energie, jocul cu o atitudine pozitivă atrage de obicei un răspuns pozitiv. Cu toate acestea, jucătorii ar trebui să joace întotdeauna în mod responsabil, având în vedere că rezultatele vor fi întotdeauna aleatorii.
Sfaturi și trucuri pentru a juca Oz Lotto