Top Pick 3 Loterie în 2022/2023

Pick 3 Lottery este un joc de desen de zi cu zi organizat de Loteria Națională din Belgia. În acest joc, după cum sugerează și numele, sunt extrase trei numere aleatorii dintr-un interval de la zero la nouă. În timp ce toate numerele extrase sunt critice, ordinea lor de apariție este la fel de importantă. Extragerile au loc zilnic, cu excepția zilelor de duminică și de sărbătorile legale. Prin urmare, jocul permite jucătorilor să cumpere bilete și să participe în fiecare zi.

Pick 3 nu este disponibil pentru toată lumea; numai cei din Belgia pot juca jocul atâta timp cât au împlinit vârsta legală pentru jocuri de noroc. Cu toate acestea, și alți cetățeni care vizitează Belgia pot participa la acest joc de loto atâta timp cât se află în granițele țării.

Top Pick 3 Loterie în 2022/2023
De unde să cumpărați bilete pentru Pick 3 (Belgia)?
De unde să cumpărați bilete pentru Pick 3 (Belgia)?

De unde să cumpărați bilete pentru Pick 3 (Belgia)?

Pick 3 nu este disponibil pentru toată lumea; doar cei din Belgia pot juca jocul atâta timp cât au împlinit vârsta legală pentru jocuri de noroc. Cu toate acestea, și alți cetățeni care vizitează Belgia pot participa la acest joc de loto atâta timp cât se află în granițele țării.

Când decideți să jucați Pick 3, trebuie să cumpărați un bilet, care poate fi găsit la o locație de vânzare cu amănuntul aprobată de Loteria Națională din Belgia. Un bilet costă 1 euro. La cumpărarea biletului, comerciantul oferă jucătorului o fișă de plată din care poate alege trei numere de la zero la nouă.

Desigur, pichetul de numere trebuie să fie sub forma de la 000 la 999. Odată ce comerciantul a procesat talonul, el va emite jucătorului un bilet de joc care conține combinațiile de numere ale jucătorului și data extragerii. Acest bilet trebuie furnizat la colectarea câștigurilor.

Pentru cei care nu doresc să viziteze vânzătorii de bilete, există opțiunea de a cumpăra Pick 3 bilete de loterie online. Acest lucru se poate face numai prin intermediul site-ului web oficial al Loteriei Naționale. Site-ul este accesibil numai din Belgia, indiferent dacă este belgian sau străin. Prin urmare, este posibil să joci jocul online fără a părăsi confortul casei.

Important: atunci când cumpărați un bilet de la comerciant, trebuie să îl asigurați și să îl autentificați prin semnarea în spate. Dacă acest lucru nu se întâmplă și altcineva îl găsește, îl poate semna și îl poate folosi pentru a revendica un premiu în cazul unui câștig.

De unde să cumpărați bilete pentru Pick 3 (Belgia)?
Istoria alegerii 3

Istoria alegerii 3

Pick 3 a fost introdus de Loteria Națională în septembrie 2002. Loteria Națională este o entitate de stat cu drepturi exclusive de a organiza jocuri de loterie în țară, fie online, fie offline. Organizația are o istorie lungă, care se întinde din perioada colonială a Belgiei.

Pe atunci, era cunoscută sub numele de Loteria Colonială. În 1962, a fost restructurat, iar numele i s-a schimbat în Loteria Națională. Pe lângă Pick 3, oferă și alte jocuri din țară, inclusiv EuroMillions. De când a fost introdus Pick 3, jocul a rămas în esență același în ceea ce privește regulile și formatul.

Istoria alegerii 3
Cum să joci Pick 3

Cum să joci Pick 3

Un lucru despre Pick 3 este că regulile jocului sunt destul de simple. După cum sa explicat deja, jocul se poate juca fie online, fie offline.

Fiecare bilet Pick 3 oferă cinci zone de joc cunoscute sub numele de grile sau grile. Fiecare grilă are de la zero la nouă numere. Jucătorii trebuie să aleagă trei numere din acest interval, iar alegerea trebuie să se încadreze într-o ordine de la 000 la 999. Jucătorii pot juca fie toate cele cinci grile sau mai puține.

Cu cât se joacă mai multe grile, cu atât sunt mai mari șansele de a câștiga jocul. Cu toate acestea, mai multe grile vin cu mai multe cheltuieli. Fiecare grilă costă 1 EUR, ceea ce înseamnă că trebuie să se despartă de 5 EUR când joci toate cele cinci grile. În timp ce toate grilele pot avea aceleași alegeri, jucătorii pot alege, de asemenea, numere diferite pentru fiecare grilă pentru a-și spori șansele.

Tragerea la sorți implică trei numere câștigătoare. Dacă un jucător se potrivește cu toate cele trei cifre în ordinea corectă, câștigă un premiu, care este de 500 EUR din 2022. Jucătorii câștigă 80 EUR dacă înțeleg numerele corect, dar nu au ordinea corectă. Premiul pentru corectarea primelor două cifre este de 50 EUR.

Un lucru care ar putea să nu fie bine pentru jucătorii Pick 3 este că premiile sunt fixe. Nu există nimic ca un jackpot masiv sau rollovers. Dar cu cât se pot potrivi corect mai multe grile, cu atât premiul este mai mare.

Cum să joci Pick 3
Care sunt șansele de a câștiga alegerea 3?

Care sunt șansele de a câștiga alegerea 3?

În Pick 3, jucătorii trebuie să obțină toate cele trei numere în ordinea corectă pentru a câștiga cel mai mare premiu. Şansele ca acest lucru să se întâmple sunt de una la 1.000. Poate că acestea nu sunt cele mai bune șanse, dar adevărul Evangheliei este că aceste șanse sunt mult mai bune decât majoritatea lotteriilor online oferi.

Dar trebuie reținut că există diferite niveluri de premii, așa cum sa subliniat în secțiunea anterioară. Prin urmare, șansele variază în funcție de nivel. De exemplu, să ghiciți corect primele două numere este mai simplu decât să obțineți corect toate cele trei numere.

Care sunt șansele de a câștiga alegerea 3?
Opțiuni de plată dacă câștigați Pick 3 (Belgia)

Opțiuni de plată dacă câștigați Pick 3 (Belgia)

În funcție de numărul de câștiguri, există diferite modalități prin care jucătorii își pot revendica premiile.

  • Câștiguri de până la 1.000 de euro: Câștigătorii care se încadrează în acest interval își pot încasa banii de la oricare dintre punctele de vânzare autorizate de Loteria Națională. Jucătorilor li se poate cere să se întoarcă la o dată ulterioară doar în cazul în care nu există suficient float.
  • Câștiguri de la 1.001 € la 2.000 €: În această categorie, câștigătorii au trei opțiuni. Aceștia își pot colecta banii de la punctul de vânzare, de la orice birou regional al Loteriei Naționale sau de la sediul operatorului. Trebuie să vină cu numărul de cont, biletul câștigător și actul de identitate.
  • De la 2.001 € la 25.000 €: Jucătorii își pot colecta câștigurile fie de la un birou regional al Loteriei Naționale, fie de la sediul lor. Birourile sunt deschise în timpul săptămânii, între orele 9:00 și 16:00, ora Belgiei.
  • Câștiguri de peste 25.000 de euro: Această categorie este pentru marii câștigători. Din motive de siguranță, câștigurile lor pot fi colectate doar la sediul Loteriei Naționale din Bruxelles, capitala Belgiei. Jucătorul trebuie să aibă asupra sa cartea de identitate, biletul și numărul de cont.
Opțiuni de plată dacă câștigați Pick 3 (Belgia)
Sfaturi și trucuri pentru a juca Pick 3

Sfaturi și trucuri pentru a juca Pick 3

Nu există nimic ca o modalitate sigură de a câștiga la loteria Pick 3. Indiferent dacă joci online sau offline, un lucru care nu se schimbă niciodată este că rezultatele la loterie depind de noroc.

Da, nicio abilitate de joc nu poate propulsa niciun jucător să câștige. Cu toate acestea, deși prezicerea corectă a numerelor câștigătoare este o provocare, jucătorii pot observa modele și tendințe specifice din istoricul de extrageri a jocului.

Prin atingerea acestor modele recurente, se pot elimina cu înțelepciune unele numere din grupul lor de joc. Totuși, această strategie poate să nu funcționeze în toate cazurile, deoarece numerele câștigătoare sunt generate aleatoriu.

Acestea fiind spuse, iată câteva sfaturi și trucuri practice pentru a ajuta jucătorii Pick 3 să aibă cea mai bună experiență de joc.

  • Reducerea a două cifre în fiecare poziție a numărului de 3 cifre. Acest lucru aduce șansele de câștig la una din 512. Eliminarea a mai mult de două cifre crește șansele de câștig și mai mult.
  • Pentru jucătorii de la loterie online, cumpărarea biletelor Pick 3 doar de pe site-ul oficial al Loteriei Naționale este singura modalitate sigură de a evita escrocii.
  • Cumpărarea mai multor grile. Jucătorii cu mai multe grile au șanse mai mari de câștig decât jucătorii cu o singură grilă. Cu toate acestea, jucătorii nu trebuie să treacă niciodată peste bord când vine vorba de cheltuirea banilor pe jocuri de noroc.
Sfaturi și trucuri pentru a juca Pick 3