Top Super Lotto Loterie în 2022/2023

În timp ce campaniile militare rusești ar putea să muște Ucraina chiar acum (din 2022), dragostea țării pentru loteriile online nu a scăzut. De aceea, Super Lotto, unul dintre cele mai populare jocuri de loterie din țară, continuă să fie puternic. Cu extragerile organizate de două ori pe săptămână sâmbăta și miercurea, este evident că acest joc atrag milioane de ucraineni și alți naționali. Super Lotto este organizat de Loteria Națională a Ucrainei (UNL), unul dintre singurii doi operatori de stat din țară.

Această postare este încărcată cu detalii suculente despre acest joc, inclusiv istoricul său, de unde să cumpărați bilete, cum să îl jucați, șansele de câștig și statutul său legal în țară. Există, de asemenea, sfaturi și trucuri pentru a ajuta jucătorii în acest joc.

Top Super Lotto Loterie în 2022/2023
De unde să cumpărați bilete pentru Super Lotto (Ucraina)

De unde să cumpărați bilete pentru Super Lotto (Ucraina)

Ceea ce este de remarcat este că Ucraina oferă tuturor șansa de a juca, indiferent de naționalitate. Nu contează de unde se joacă; jocul oferă mai multe modalități ușoare și convenabile de a cumpăra bilete. Jucătorii, în special din alte națiuni, pot cumpăra bilete online prin intermediul agenți de loto pe internet.

Tot ce trebuie să facă jucătorii este să-și aleagă numerele și să finalizeze plata. Site-ul se va ocupa de restul. Pentru rezidenți, există cel puțin 5.200 de vânzători de bilete răspândiți peste tot în Ucraina. Să intri în oricare dintre ele și să cumperi un bilet ar trebui să fie foarte ușor.

De unde să cumpărați bilete pentru Super Lotto (Ucraina)
Istoria Super Loto a Ucrainei

Istoria Super Loto a Ucrainei

Primele zile ale Super Lotto pot fi urmărite în 2001, când jocul a fost introdus pentru prima dată pasionaților de loto din Ucraina de către UNL, un operator de loterie de stat fondat în 1997. Operatorul avea să schimbe ulterior matricea jocului (6/39) la cea actuală (6/52) în 2008.

În limbajul profan, înseamnă că vânătorii de jackpot-uri sunt acum obligați să aleagă șase numere dintr-un interval de la unu la 52. Jackpot-ul începe de la 3.000.000 UAH și crește până când jackpot-ul este câștigat.

Cel mai mare jackpot Super Lotto a scăzut în 2007 și a fost în valoare de 15,2 milioane UAH (0,57 milioane USD). Acesta este urmat de 14.128 UAH câștigate în 2012.

Istoria Super Loto a Ucrainei
Cum să joci Super Loto ucrainean

Cum să joci Super Loto ucrainean

Ukraine Super Lotto are o matrice unică 6/52. Asta înseamnă că fiecare extragere implică șase numere câștigătoare dintr-un interval de la 1 la 52. Așadar, primul lucru pe care trebuie să-l facă jucătorii atunci când joacă este să selecteze șase numere din interval. Există două moduri de a selecta numerele.

Jucătorii pot utiliza funcția Quick Pick în care permit sistemului să aleagă aleatoriu numerele în numele lor. Un altul este să aleagă singuri numerele norocoase. Deoarece rezultatul fiecărei extrageri este aleatoriu, modul de selectare a numerelor nu determină în niciun fel rezultatul.

Super Lotto oferă șase niveluri de premii. Aceasta înseamnă că jucătorii nu trebuie să egaleze toate cele șase numere câștigătoare pentru a câștiga un premiu. Cu cât setul de numere pe care un jucător îl potrivește pentru o anumită remiză, cu atât premiul este mai mare. Câștigând cel mai mic premiu, jucătorii trebuie să egaleze cel puțin două numere din cele șase extrase.

Cei care se potrivesc cu toate cele șase numere selectate într-o tragere merg acasă cu jackpot-ul Super Lotto, care este cel mai înalt nivel de premiu. Un lucru interesant la joc este că jackpot-ul nu este plafonat, ceea ce înseamnă că nu există o limită maximă pentru cât de mult se poate câștiga. Jackpot-ul continuă să crească după fiecare extragere până când un jucător câștigă.

Cum să joci Super Loto ucrainean
Care sunt șansele de a câștiga Super Lotto Ucraina?

Care sunt șansele de a câștiga Super Lotto Ucraina?

Super Lotto Ucraina oferă cinci niveluri diferite pentru ca jucătorii să le câștige în fiecare miercuri și sâmbătă seara. Se știe că jocul oferă unele dintre cele mai atractive cote din industria loto, fiecare nivel oferind cote diferite.

Şansele de a câştiga jackpot-ul (premiul de top), care cere jucătorilor să egaleze toate cele şase numere extrase, sunt una la 20.358.520. Cota la premiul de al doilea nivel este de una la 73.763. Acest nivel cere jucătorilor să potrivească corect cinci numere din cele șase.

Pentru vânătorii de premii din a treia divizie, șansele sunt de una la 1.311 pentru potrivirea a patru dintre cele șase numere extrase. Pentru al patrulea nivel, șansele jucătorului de a câștiga sunt de una din 67. Aici, jucătorii trebuie să aibă aproape 3 dintre numerele câștigătoare. La nivelul cinci, jucătorii câștigă dacă se potrivesc doar cu două numere din cele șase. Acest nivel vine cu șanse de unul din opt.

Din șansele de mai sus, se poate concluziona că atingerea jackpot-ului Super Lotto este cel mai greu lucru. Ca orice alt joc, cu cât premiul este mai mare, cu atât șansele de câștig sunt mai mici. Deci, jucătorii înțelepți ar putea dori să se gândească de două ori înainte de a încerca să câștige cel mai mare premiu. Dar asta nu înseamnă că un câștig mare este imposibil. Un aspect demn de subliniat este că rezultatele Super Lotto sunt aleatorii, la fel rezultatele fiecărui joc de loterie online.

Cote generale

Având în vedere cotele la fiecare nivel, este important să cunoașteți șansele generale de a câștiga un premiu Super Lotto Ucraina. Jocul oferă 1 din 7 cote generale. Deși acestea pot să nu fie cele mai bune cote din lumea loteriei online, sunt grozave pentru o loterie națională.

Care sunt șansele de a câștiga Super Lotto Ucraina?
Opțiuni de plată pentru câștigătorii jocului

Opțiuni de plată pentru câștigătorii jocului

Super Lotto din Ucraina oferă plata unei sume forfetare ca singura opțiune disponibilă. Orice premiu de 500 UAH și mai mic poate fi revendicat de la oricare dintre cei 5.200 de retaileri licențiați din județ. Premiile între 500 și 25.000 UAH își pot colecta banii de la unul dintre birourile regionale ale UNL, inclusiv birourile Simferopol, Harkov, Lviv, Donețk, Dnepropetrovsk și Odesa.

Jucătorii care câștigă orice premiu peste 25.000 UAH trebuie să viziteze sediul UNL pentru a-și primi banii. Pentru jucătorii internaționali, ei trebuie să planifice o vizită în Ucraina pentru a-și colecta banii dacă câștigă un jackpot sau orice sumă semnificativă.

Opțiuni de plată pentru câștigătorii jocului
Sfaturi și trucuri pentru a juca Super Lotto

Sfaturi și trucuri pentru a juca Super Lotto

Jocurile de loterie sunt jocuri de noroc, iar Super Loto al Ucrainei nu face excepție. Cu toate acestea, cei mai buni jucători de loterie online nu cumpără doar bilete și lasă totul în seama lui Lady Luck. Da, nu există niciun truc sau pont pentru a garanta o victorie, dar există modalități în care jucătorii pot maximiza experiența și chiar pot minimiza pierderile. Iată câteva dintre aceste sfaturi și trucuri.

  • Cumpărând mai multe bilete: Pentru a crește șansele de câștig, este recomandabil ca jucătorii să cumpere mai mult de un bilet de loterie online, deși acest lucru vine cu mai multe cheltuieli. Dacă cineva cumpără mai puține bilete, probabilitatea lor de câștig scade.
  • Cumpărarea de bilete de loterie online de la comercianții autorizați de loterie: Cu multe escrocherii la loterie online, jucătorii se pot îndrăgosti cu ușurință de una. Pentru a evita acest lucru, jucătorii Super Lotto ar trebui să cumpere bilete numai de la comercianții autorizați.
  • Păstrându-l distractiv: Super Lotto este un joc de noroc, ceea ce înseamnă că câștigarea nu este garantată. Prin urmare, doar câțiva jucători norocoși câștigă. Pentru a evita dezamăgirile, jucătorii ar trebui să fie motivați de natura distractivă a jocului, mai degrabă decât de premiile în bani.
  • Vizarea premiilor mai mici: La fel de explicate în acest ghid, premiile mai mari sunt mai greu de câștigat decât cele mai mici. Având în vedere că șansele de a câștiga jackpot-ul fiind de una la 20.358.520, este mai înțelept să vânezi premii de nivel inferior.
Sfaturi și trucuri pentru a juca Super Lotto