Top SuperLotto Loterie în 2024

SuperLotto este o loterie online populară care are loc în California. Există două extrageri în fiecare săptămână, miercuri și sâmbătă seara. De obicei, ele încep chiar înainte de 20:00 PT. Jucătorii trebuie să-și cumpere biletul înainte de ora 19:45 pentru a fi eligibili. Acesta este punctul limită pentru fiecare extragere. În ultimii ani, oamenii au ales să joace SuperLotto online datorită confortului suplimentar. Cu toate acestea, un număr considerabil de pariori încă le place să le obțină de la comercianții cu amănuntul din cărămidă și mortar.

Jackpot-urile încep adesea de la 7 milioane de dolari. Această cifră se răstoarnă până când cineva câștigă în cele din urmă. Nu s-a pus nicio limită la cât de mult poate crește jackpot-ul. În 2002, a ajuns la un total de 193 de milioane de dolari.

Top SuperLotto Loterie în 2024
Isabella Garcia
ExpertIsabella GarciaExpert
ResearcherAishwarya NairResearcher

De unde să cumpăr bilete pentru SuperLotto

Dacă jucătorul dorește să obțină un bilet de modă veche, poate merge la un comerciant selectat. Există cel puțin 21.000 dintre ele pe tot parcursul Statele Unite statul California. Internetul le-a permis pariorilor să se bucure de acest joc fără să iasă din casă. Persoanele care doresc să știe cum să cumpere online un bilet de loterie SuperLotto vor fi încântați să citească că procesul este simplu.

Există site-uri web care oferă servicii de unde un agent va cumpăra bilete de loterie în numele clienților. Sunt depozitate în siguranță până la începerea extragerii. Dacă este un câștigător, site-ul va notifica jucătorul imediat după. Din păcate, au existat rapoarte de site-uri web înșelătorie în trecut. Din acest motiv, jucătorul trebuie să se asigure că serviciul ales este legitim.

Istoria SuperLotto

Loteria de stat din California a fost înființată pentru prima dată în 1984. A fost precedată de o modificare a legislației. Alegătorii au avut șansa de a decide dacă doresc să fie creată o nouă loterie. Când Propunerea 37 a fost adoptată, a permis CSL să avanseze. Au început să fie dezvoltate o serie de variații ale jocului standard. Acesta a inclus SuperLotto în 1986. A fost conceput pentru a avea un format similar cu Mega Millions.

Cei responsabili cu implementarea se bazează în California jocuri de loterie au o istorie de a face acest lucru foarte repede. Acest lucru se datorează faptului că Legea loteriei impune termene foarte strânse pentru finalizarea unor astfel de proiecte. Drept urmare, de-a lungul anilor, noile jocuri online cu bilete de loterie, cum ar fi SuperLotto, au trecut de la fazele de planificare la starea operațională în spații scurte de timp.

Este SuperLotto legal?

Înainte de a cumpăra bilete SuperLotto online, este important ca jucătorul să se asigure că sunt eligibili din punct de vedere legal. Ei trebuie să aibă 18 ani sau peste. În plus, jucătorii trebuie să facă dovada identității lor. Multe alte loterie din Statele Unite permit anonimatul. Acesta nu este cazul celor cu sediul în California. Ca urmare, este mai greu pentru persoanele neeligibile să cumpere un bilet.

Oamenii din comunitatea loteriei verifică întotdeauna legitimitatea jocurilor pe care le joacă. SuperLotto este considerat sigur și de încredere. Este condusă de Loteria de Stat din California, fiind, de asemenea, membru al Asociației Loteriei Multi-State. Curtea Supremă din California a adoptat legi în trecut menite să mențină SuperLotto cât mai corect posibil. Din acest motiv, jucătorii pot considera că este o formă de joc de noroc foarte demnă de încredere.

Cum să joci SuperLotto

Există numere care variază de la 1 la 47 la fiecare extragere. Jucătorul trebuie să aleagă cinci dintre ele, precum și un număr MEGA. Acesta variază de la 1 la 27. Este ușor să înveți cum să joci SuperLotto online. Există opțiuni atât pentru alegerea unor numere specifice, cât și pentru intrarea într-o scufundare norocoasă.

Costă 1 USD per joc, cu opțiunea de a face acest lucru de maximum cinci ori posibile pe o singură fișă de joc. Unora le place să utilizeze funcția Advance Play. Îi introduce automat în extrageri consecutive viitoare. Acest lucru se poate face în total de 20 de ori.

Odată ce pariorul a făcut plata, va primi un bilet SuperLotto. Ei trebuie să aibă grijă de acest lucru, deoarece va servi drept chitanță în cazul unui câștig. Jackpot-urile sunt obținute dacă se potrivesc toate cele cinci numere principale și numărul MEGA. Există, de asemenea, opt niveluri inferioare de premii.

De exemplu, unul dintre ele este câștigat pur și simplu prin potrivirea numărului MEGA. Recent a fost introdus codul SuperLotto 2nd Chance. Acesta face jucătorii eligibili pentru o extragere suplimentară care oferă un jackpot de 15.000 USD pentru cinci câștigători norocoși.

Șansele de a câștiga SuperLotto

Cu 9 posibile șanse de câștig, ar putea fi atrăgător să cumperi un bilet pentru SuperLotto. Cu toate acestea, cu cât premiul este mai mare, cu atât sunt mai mici șansele de câștig. Când vine vorba de jackpot-ul principal, șansele sunt de aproximativ 1 la 42 de milioane. Dacă pariorii se uită la loterie în acest fel, atunci s-ar putea să nu se gândească la a intra. Există 1 din 1.500.000 de șanse de a se potrivi toate numerele principale, dar nu și numărul MEGA.

De acolo șansele devin mai bune cu niveluri mai mici de premii. De fapt, potrivirea numărului MEGA fără niciunul dintre numerele principale este 1 din 49. Aceste cote sunt în general mai bune decât atât Loteria Powerball, cât și Mega Milioane. În plus, cu fiecare extragere nerevendicată, se adaugă mai mulți bani în pot. Milioane de dolari se pot acumula fără ca șansele de câștig să fie afectate.

Opțiuni de plată

Odată ce extragerea a fost finalizată, există o fereastră de 180 de zile pentru a face o revendicare pentru un bilet câștigător. Dacă premiul este sub 600 USD, persoana poate merge la comerciantul local și poate primi o plată în numerar. Alternativ, ei pot trimite prin poștă un formular de revendicare împreună cu biletul lor la sediul loteriei din Sacramento. Aceasta este, de asemenea, o opțiune pentru câștiguri de peste 600 USD.

Premiile Jackpot sunt plătite în 30 de rate anual. Este cunoscută ca anuitate. Deși aceasta este opțiunea de plată implicită, persoana ar putea revendica o alternativă la valoarea în numerar. Ei vor avea la dispoziție 60 de zile de la aprobarea unei cereri pentru a face o astfel de cerere. Cu toate acestea, va ajunge să fie mai mic decât jackpot-ul anunțat. Acest lucru se datorează faptului că valorile marelui premiu SuperLotto se bazează pe anuitățile investite în timp.

Sfaturi și trucuri atunci când jucați SuperLotto

Când alegerea numerelor pentru un bilet de loterie online unor jucători le place să combine cotele și egalele. Două pare și trei cote sunt comune cu această tactică. Există un motiv important pentru asta. Există șanse foarte mici de egalitate care se termină cu toate șansele egale. Între timp, 2 cote/3 cote sau 2 cote/3 pare poate fi combinația potrivită în 65% dintre jocurile SuperLotto.

Jucați SuperLotto online pentru a câștiga, asigurându-vă că numerele biletului se însumează între 89 și 151. Când sunt analizate extragerile anterioare, devine clar că numerele din aceste totaluri apar în marea majoritate a câștigurilor. De asemenea, jucătorilor obișnuiți de la loterie le place să aleagă atât numere mari, cât și numere scăzute.

Este obișnuit să alegeți aniversari și zile de naștere. Problema este că acest lucru va limita cel mai mare număr posibil la doar 31. Prin urmare, această opțiune ar putea să nu fie atât de norocoasă pe cât pare. Anumite numere sunt adesea alese de un număr mare de oameni. Acestea includ 7, 13 și 23. Evitarea acestora va ajuta la minimizarea șanselor de a fi nevoit să împărțiți jackpot-ul cu altcineva.

About the author
Isabella Garcia
Isabella Garcia
About

Isabella Garcia, cunoscută cu drag drept „Lucky Lotti” la LottoRanker, combină flerul ei sud-american cu expertiza profundă în loteriile globale. De pe plajele însorite din Rio, Isabella decodifică complexitatea loteriei, aducând jucătorilor cele mai bune sfaturi și trucuri.

Send email
More posts by Isabella Garcia