Top SuperStar Loterie în 2024

SuperStar este o completare interesantă la faimosul joc de loterie din Italia, SuperEnalotto. Oferă jucătorilor șansa de a câștiga mai multe premii pentru o taxă suplimentară. Optând pentru opțiunea SuperStar, jucătorii pot crește numărul de premii la 15, față de cele șapte oferite în SuperEnalotto. Potrivirea numărului de superstar mărește și dimensiunea jackpot-ului și poate multiplica premiile obișnuite de până la 100 de ori.

Cu toate acestea, mulți jucători de loto online, în special cei noi, sunt adesea nesiguri despre cum să cumpere un bilet de loterie SuperStar online. În timp ce pariorii care locuiesc în Italia pot cumpăra bilete SuperStar de la mai mulți vânzători de bilete de loterie răspândiți în toată țara, poate fi incomod pentru mulți oameni să călătorească la vânzători și, uneori, chiar să facă coadă pentru a obține biletele.

Top SuperStar Loterie în 2024
Evelyn Thompson
ExpertEvelyn ThompsonExpert
ResearcherAishwarya NairResearcher

Ce este SuperStar Lotto?

SuperStar Lotto este o completare plină de entuziasm la binecunoscutul joc de loterie italian, SuperEnalotto. Lansat ca o extensie a jocului principal, oferă jucătorilor o șansă suplimentară de a câștiga premii mai mari. Conceptul este simplu: atunci când joci SuperEnalotto, pentru o mică taxă suplimentară, poți alege și un număr SuperStar. Acest număr vă sporește potențialul de câștig prin deblocarea unor categorii de premii suplimentare.

Originar din Italia, SuperStar Lotto a câștigat rapid popularitate datorită transformării sale simple, dar de impact asupra formatelor tradiționale de loterie. Acest joc este reglementat de guvernul italian, asigurând un proces corect și transparent. Aderă la standarde legale stricte, garantând integritatea fiecărei trageri și securitatea participării jucătorilor.

Emoția SuperStar Lotto constă în amestecul său de tradiție și inovație. Adăugând un strat suplimentar deja popularului SuperEnalotto, creează noi oportunități de câștiguri și sporește experiența generală de joc.

De unde să cumpărați bilete pentru SuperStar

Când vine vorba de modul de a juca SuperStar online, ceea ce este util pentru nerezidenți, biletele pot fi achiziționate numai prin intermediul vânzătorilor online autorizați. O căutare rapidă online îi poate ajuta pe pariori să găsească vânzători de încredere de bilete de loterie și să cumpere bilete SuperStar. Este demn de remarcat faptul că unii vânzători pot percepe taxe de facilitare, iar alții pot avea taxe ascunse. Metodele de plată pot varia, de asemenea, între furnizori.

Jucătorii au, de asemenea, posibilitatea de a cumpăra bilete prin intermediul a sindicatul loteriei. Aceasta se referă la un grup de pariori care își pun banii împreună și cumpără mai multe bilete în mod colectiv, crescând șansele de a câștiga la extragerea la loterie. Paritorii trebuie să fie extrem de pretențioși atunci când se alătură unui sindicat pentru a se asigura că nu sunt înșelați.

Istoria SuperStar

Loteria SuperStar și SuperEnalotto sunt deținute și administrate de Compania SISAL. Compania SISAL a fost fondată în 1945, dar abia în 1997 a înființat SuperEnalotto. SuperEnalotto i-a succedat SuperEnalotto, care a funcționat continuu și oprit din anii 1950. Prima tragere a avut loc pe 3 decembrie 1997. SuperEnalotto a devenit destul de rapid cea mai mare loterie din Italia și Europa. SuperStar a fost introdus pe 28 martie 2006, pentru a crește numărul câștigătorilor de premii.

Loteria SuperStar a creat entuziasm în rândul pariorilor, oferind oportunități vaste de câștig, dar mulți pariori de elită rămân sceptici din cauza cotelor nerealiste. Cu toate acestea, pe 2 decembrie 2008, un bilet se potrivea cu toate cele șase numere principale de loterie și numărul SuperStar. Biletul a câștigat un jackpot de 45 de milioane de euro și încă 2 milioane de euro pentru egalarea numărului SuperStar. Jackpot-ul a fost câștigat de un sindicat de 30 de pariori din Cosenza.

Loteria SuperStar este legală?

Loteria SuperStar este legală. Este condus de o companie autorizată să furnizeze servicii de jocuri de noroc de către Autoritatea pentru jocuri de noroc din Malta, sub numărul de licență MGA/B2C/609/2018. Cu toate acestea, există limitări cu privire la cine poate juca la loterie din cauza problemelor jurisdicționale.

Paritorii din mai multe țări nu au voie să participe la loterie, în special cei din jurisdicții în care jocurile de noroc sunt interzise. Există, de asemenea, o limită de vârstă pentru pariorii care pot juca la loterie online. Paritorii trebuie să aibă 18 ani sau mai mult sau 21 de ani în unele țări.

Cum să joci la loteria SuperStar

Jocul la loteria SuperStar este un proces simplu care presupune achiziționarea unui bilet SuperEnalotto prin oricare dintre metodele disponibile. Pentru a juca, trebuie să selectați șase numere norocoase dintr-un interval de la 1 la 90. Dacă toate cele șase numere se potrivesc cu numerele câștigătoare, câștigați premiul jackpot-ului.

Cu toate acestea, pentru o taxă suplimentară de 0,50 EUR per intrare, puteți participa la loteria SuperStar. Acest lucru vă permite să selectați un număr suplimentar dintr-un set diferit de numere, de la 1 la 90. Puteți alege același număr atât pentru selecția inițială, cât și pentru selecția SuperStar. Există mai multe instrumente de selecție rapidă și generatoare de numere aleatorii disponibile pentru a vă ajuta să vă alegeți numerele.

După ce ați selectat numerele, trebuie să așteptați extragerea relevantă. Extragerile loteriei SuperStar au loc de trei ori pe săptămână în zilele de marți, joi și sâmbătă. În timpul tragerilor la sorți se stabilesc numerele câștigătoare.
Dacă toate numerele pe care le-ați selectat se potrivesc cu numerele câștigătoare, câștigați jackpot-ul și încă 2 milioane de euro pentru numărul superstar. Există, de asemenea, câteva alte niveluri de premii pentru loterie, ceea ce înseamnă că puteți câștiga potrivind doar trei dintre numerele principale și numărul SuperStar.

Care sunt șansele de a câștiga SuperStar?

Şansele de a câştiga la loteria SuperStar depind de cele de a câştiga extragerea principală SuperEnalotto. Cota de potrivire a tuturor celor șase numere principale și a numărului SuperStar este 1:56,035,316,700. Premiul pentru asta este jackpot-ul plus 2 milioane de euro. Potrivirea a cinci numere principale, vesel, și numărul SuperStar are o cotă de 1:9,339,219,450.

Potrivirea a cinci numere plus numărul SuperStar are o cotă de 1:112,520,716. Nivelurile de premii ajung până la un nivel minim, cum se potrivesc doar cu numărul SuperStar, care are o cotă de 1:138. Cota totală ca un parior să câștige un premiu de superstar este de 1:90.

Premii

Premiile pentru potrivirea numărului SuperStar variază în funcție de numărul celor șase numere principale potrivite pentru loteria SuperEnalotto. Potrivirea tuturor celor șase numere câștigă premiul jackpot și încă 2 milioane de euro. Potrivirea a cinci numere, a numărului vesel și a numărului SuperStar câștigă câștigătorul de 25 de ori premiul Match 5.

Patru și trei numere potrivite plus numărul SuperStar au de 100 de ori premiul Match 4 și, respectiv, Match. Paritorii care se potrivesc numai cu numărul SuperStar și niciunul dintre numerele principale câștigă un premiu de 5 EUR.

Opțiuni de plată

Opțiunile de plată depind de suma câștigată și de metoda de plată utilizată pentru achiziționarea biletului de loterie. Ceva de remarcat este că pariorii trebuie să își revendice premiile în termen de 90 de zile de la extragerea biletelor, după care renunță la premiu. În plus, toate premiile de peste 500 EUR sunt supuse unei taxe de 20%.

Jucătorii pot revendica oricând premii mai mici de 520 EUR de la vânzătorii de bilete sau de la cei 39.000 de retaileri peste Italia. Paritorii pot primi suma în numerar sau cec. Premiile între 521 € și 5.200 € pot fi revendicate doar de la magazinul respectiv de unde a fost achiziționat biletul sau de la oficiile SISAL. În cele din urmă, premiile care depășesc 52.000 de euro pot fi revendicate doar de la birourile SISAL, iar plățile sunt efectuate prin transfer bancar.

Sfaturi și trucuri pentru a juca la Loteria SuperStar

Nu există sfaturi sau trucuri speciale pe care pariorii le pot folosi care să garanteze câștigarea la loteria SuperStar. Cu toate acestea, unele pot crește semnificativ șansele de câștig, dintre care câteva sunt evidențiate mai jos.

Cumpărați mai multe intrări

În mod ideal, pariorii care joacă SuperStar online își măresc șansele de câștig, cumpărând mai multe bilete. Cu toate acestea, numerele norocoase alese pe orice dat bilet de loterie online pentru aceeași remiză ar trebui să fie diferită.

Costul cumpărării prea multor bilete pentru o loterie online poate fi copleșitor pentru mulți pariori. Aderarea la sindicatele de loterie este o modalitate ușoară de a reduce costurile, sporind în același timp șansele de câștig, deși premiul în bani va trebui să fie împărțit între toți membrii sindicatului.

Joacă des

În mod ideal, pariorii care nu cumpără un bilet de loterie online pentru o extragere nu au nicio șansă de a câștiga la loterie. Astfel, jocul des oferă pariorilor mai multe șanse de câștig, în ciuda faptului că șansele de câștig rămân aceleași pentru fiecare remiză.

Utilizați o strategie eficientă pentru a alege numerele norocoase

Există numeroase strategii pe care pariorii le pot folosi pentru a alege numerele norocoase. Majoritatea strategiilor sunt concepute pentru a distribui numerele astfel încât pariorii să aibă cele mai mari șanse de a potrivi numerele extrase. Strategiile sunt mai eficiente pentru pariorii care cumpără online mai multe bilete SuperStar pentru o tragere la sorți.

About the author
Evelyn Thompson
Evelyn ThompsonAreas of Expertise:
Loterie
About

Evelyn Thompson, sau „Lucky Evie”, așa cum este cunoscută la LottoRanker, combină mentalitatea ei analitică britanică cu pasiunea pentru numere pentru a aduce cititorilor cele mai bune strategii de loterie. De pe străzile fermecătoare ale Londrei, ea cercetează datele de la loterie, asigurându-se că jucătorii au tot ce le trebuie pentru a lua decizii informate.

Send email
More posts by Evelyn Thompson

Faq

Tot ce trebuie să știți despre cazinouri

Ce este SuperStar Lotto?

SuperStar Lotto este o extragere suplimentară la jocul italian SuperEnalotto, oferind jucătorilor șansa de a câștiga premii mai mari. Pentru o mică taxă suplimentară, participanții pot alege un număr SuperStar care deschide mai multe categorii de premii. Originar din Italia, este cunoscut pentru amestecul său de atracție tradițională a loteriei și răsturnări inovatoare.

De unde pot cumpăra bilete SuperStar Lotto?

Puteți cumpăra bilete SuperStar Lotto de la vânzătorii online autorizați. Acești furnizori pot avea taxe și metode de plată diferite. Fiți atenți la taxele ascunse și utilizați întotdeauna surse de renume. Pentru cei care preferă jocul în grup, aderarea la un sindicat de loterie este o opțiune, dar asigurați-vă că este un grup de încredere pentru a evita înșelătoriile.

Care este istoria SuperStar Lotto?

SuperStar Lotto, administrat de compania SISAL, a început pe 28 martie 2006. A urmat SuperEnalotto, care a început în 1997 și a evoluat dintr-o versiune mai veche care datează din anii 1950. A devenit rapid o loterie populară în Italia și Europa, cunoscută pentru jackpot-urile mari și oportunitățile suplimentare de câștig.

Este SuperStar Lotto legal?

Da, SuperStar Lotto este legal și reglementat de Autoritatea de Jocuri din Malta. Cu toate acestea, participarea este restricționată în unele țări, iar jucătorii trebuie să aibă de obicei 18 ani sau mai mult, deși unele jurisdicții impun ca jucătorii să aibă 21 de ani.

Cum joc SuperStar Lotto?

Pentru a juca, selectați șase numere de la 1 la 90 pentru extragerea SuperEnalotto. Pentru o taxă suplimentară, puteți alege un număr SuperStar din aceeași gamă. Extragerile au loc de trei ori pe săptămână, iar potrivirea numerelor dvs. cu cele extrase vă poate câștiga jackpot-ul și premii suplimentare.

Care sunt șansele de a câștiga SuperStar Lotto?

Șansele de câștig variază în funcție de categoria de premii. Potrivirea tuturor celor șase numere și a numărului SuperStar are o cotă de 1:56,035,316,700. Cel mai mic premiu poate fi câștigat prin potrivirea doar a numărului SuperStar, cu cotă de 1:138. Cota totală pentru orice premiu este de 1:90.

Ce fel de premii pot câștiga la SuperStar Lotto?

Premiile variază de la 5 EUR pentru potrivirea numai a numărului SuperStar la jackpot plus 2 milioane EUR pentru potrivirea tuturor numerelor și a SuperStar. Alte premii multiplică câștigurile standard SuperEnalotto, făcând meciuri și mai mici profitabile.

Care sunt opțiunile de plată pentru SuperStar Lotto?

Premiile pot fi revendicate de la vânzătorii de bilete sau de la birourile SISAL, în funcție de sumă. Câștigurile sub 520 EUR pot fi colectate în numerar sau cec, în timp ce sumele mai mari sunt plătite de obicei prin transfer bancar. Premiile trebuie revendicate în termen de 90 de zile de la extragere.

Cum îmi pot crește șansele de câștig?

Cumpărarea mai multor bilete vă poate crește șansele, dar este important să vă gestionați bugetul în mod responsabil. Aderarea la un sindicat poate, de asemenea, să îmbunătățească șansele în timp ce partajați costurile. Participarea consecventă și utilizarea diferitelor strategii de alegere a numerelor ar putea ajuta, deși nu există nicio garanție de câștig.

Există taxe pe câștigurile SuperStar Lotto?

Da, câștigurile de peste 500 EUR sunt supuse unei taxe de 20%. Este important să fiți conștienți de aceste taxe atunci când calculați potențialele câștiguri nete. Verificați întotdeauna cele mai recente reglementări fiscale, deoarece acestea se pot schimba.