Top SuperStar Loterie în 2023

SuperStar se remarcă drept una dintre cele mai interesante completări la cea mai cunoscută loterie din Italia, SuperEnalotto. Oferă pariorilor șansa de a câștiga premii suplimentare, dar la o taxă suplimentară. Optând pentru opțiunea SuperStar crește numărul de premii la 15, în creștere față de cele șapte oferite pentru SuperEnalotto. Potrivirea numărului de superstar mărește și dimensiunea jackpot-ului și poate crește premiile obișnuite de până la 100 de ori.

Majoritatea jucătorilor de loto online, în special cei noi, își exprimă de obicei unele îngrijorări cu privire la cum să cumpere online un bilet de loterie SuperStar. Pentru început, pariorii rezidenți în Italia pot achiziționa bilete SuperStar de la mulți vânzători de bilete de loterie răspândiți în toată țara. Aceasta este o alternativă ușoară, dar poate fi incomod pentru mulți oameni, deoarece este nevoie de timp pentru a ajunge la vânzători și, uneori, chiar și la coadă pentru a obține biletele.

Top SuperStar Loterie în 2023
Flag

No matches found, please try:

ro Country FlagCheckmark

MozzartBet

ro Country FlagCheckmark
Bonus100% până la 2022 lei + 200 rotiri gratuite

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Show less...Afișează mai multe
Cereți-vă bonusul
  • Pariuri sportive și sporturi
  • Asistență disponibilă 24/7
  • Pariuri mobile disponibile
Show less...
Afișează mai multe
  • Pariuri sportive și sporturi
  • Asistență disponibilă 24/7
  • Pariuri mobile disponibile

Când vine vorba de a găsi o modalitate convenabilă de a juca jocuri de loterie online, MozzartBet este locul în care trebuie să mergi! MozzartBet este un Loterie bine stabilit, care a fost fondat în 2015 . De atunci, a câștigat o reputație pozitivă pentru că este fiabil și demn de încredere, oferind o gamă largă de jocuri, o gamă largă de opțiuni de plată și o echipă prietenoasă de servicii pentru clienți. Veți găsi tot ce aveți nevoie pe acest site pentru a vă bucura de o experiență grozavă de joc la loterie online.

De unde să cumpărați bilete pentru SuperStar
De unde să cumpărați bilete pentru SuperStar

De unde să cumpărați bilete pentru SuperStar

Când vine vorba de modul de a juca SuperStar online, ceea ce este util pentru nerezidenți, biletele pot fi achiziționate numai prin intermediul vânzătorilor online autorizați. O căutare rapidă online îi poate ajuta pe pariori să găsească vânzători de încredere de bilete de loterie și să cumpere bilete SuperStar. Este de remarcat faptul că unii vânzători pot percepe taxe de facilitare, iar alții pot avea taxe ascunse. Metodele de plată pot varia, de asemenea, între furnizori.

Jucătorii au, de asemenea, posibilitatea de a cumpăra bilete prin intermediul a sindicatul loteriei. Aceasta se referă la un grup de pariori care își pun banii împreună și cumpără mai multe bilete în mod colectiv, crescând șansele de a câștiga la extragerea la loterie. Paritorii trebuie să fie extrem de pretențioși atunci când se alătură unui sindicat pentru a se asigura că nu sunt înșelați.

De unde să cumpărați bilete pentru SuperStar
Istoria SuperStar

Istoria SuperStar

Loteria SuperStar și SuperEnalotto în general, este deținut și administrat de Compania SISAL. Compania SISAL a fost fondată în 1945, dar abia în 1997 a înființat SuperEnalotto. SuperEnalotto i-a succedat SuperEnalotto, care a funcționat continuu și oprit din anii 1950. Prima tragere a avut loc pe 3 decembrie 1997. SuperEnalotto a devenit rapid cea mai mare loterie din Italia și Europa. SuperStar a fost introdus pe 28 martie 2006 pentru a crește numărul câștigătorilor de premii.

Loteria SuperStar a generat entuziasm, deoarece le-a oferit pariorilor vaste oportunități de câștig, dar cei mai mulți pariori de elită rămân oarecum sceptici cu privire la „cotele nerealiste”. Cu toate acestea, abia pe 2 decembrie 2008, un bilet se potrivea cu toate cele șase numere principale de loterie și numărul SuperStar. Biletul a atras un jackpot de 45 de milioane de euro și încă 2 milioane de euro pentru egalarea numărului SuperStar. Jackpot-ul a fost câștigat de un sindicat de 30 de pariori din Cosenza.

Istoria SuperStar
Loteria SuperStar este legală?

Loteria SuperStar este legală?

Loteria SuperStar este legală. Este condus de o companie autorizată să furnizeze servicii de jocuri de noroc de către Autoritatea pentru jocuri de noroc din Malta, sub numărul de licență MGA/B2C/609/2018. Cu toate acestea, există limitări cu privire la cine poate juca la loterie din cauza problemelor jurisdicționale.

Paritorii din mai multe țări nu au voie să participe la loterie, în special cei din jurisdicții în care jocurile de noroc sunt interzise. Există, de asemenea, o limită de vârstă pentru pariorii care pot juca la loterie online. Paritorii trebuie să aibă 18 ani sau mai mult sau 21 de ani în unele țări.

Este SuperStar corect?

SuperStar este un joc de loterie corect. Toate extragerile sunt organizate în mod transparent și supravegheate de autoritățile de reglementare relevante. De asemenea, nu au fost înregistrate cazuri de fraudă sau alte astfel de probleme cu privire la loterie.

Loteria SuperStar este legală?
Cum să joci la loteria SuperStar

Cum să joci la loteria SuperStar

Jocul la loteria SuperStar este destul de simplu. Paritorii trebuie să înceapă prin achiziționarea unui bilet SuperEnalotto prin oricare dintre metodele evidențiate mai sus. Apoi trebuie să selecteze șase numere norocoase de la 1 la 90. Potrivirea tuturor celor șase numere câștigă jackpot-ul.

Cu toate acestea, ei pot plăti o taxă suplimentară de 0,50 EUR per intrare pentru a avea șansa de a participa la loteria SuperStar. Acest lucru le permite să aleagă un număr suplimentar dintr-un set diferit de numere, de la 1 la 90. Asta înseamnă că pariorii pot selecta același număr pentru selecția lor inițială și pentru selecția SuperStar. Paritorii pot folosi, de asemenea, o varietate de instrumente de selecție rapidă sau generatoare de numere aleatorii.

După selectarea numerelor, pariorii trebuie să aștepte extragerea respectivă. Extragerile loteriei SuperStar au loc de obicei de trei ori pe săptămână, marți, joi și sâmbătă. Extragerile determină numerele câștigătoare.

Dacă toate numerele extragerii se potrivesc cu ceea ce a ales pariorul la cumpărarea biletului, pariorul câștigă jackpot-ul și încă 2 milioane de euro pentru numărul superstar. Există, de asemenea, câteva alte niveluri de premii pentru loterie, ceea ce înseamnă că pariorii pot câștiga potrivind doar trei dintre numerele principale și numărul SuperStar.

Cum să joci la loteria SuperStar
Care sunt șansele de a câștiga SuperStar?

Care sunt șansele de a câștiga SuperStar?

Şansele de a câştiga la loteria SuperStar depind de cele de a câştiga extragerea principală SuperEnalotto. Cota de potrivire a tuturor celor șase numere principale și a numărului SuperStar este 1:56,035,316,700. Premiul pentru asta este jackpot-ul plus 2 milioane de euro. Potrivirea a cinci numere principale, vesel, și numărul SuperStar are o cotă de 1:9,339,219,450.

Potrivirea a cinci numere plus numărul SuperStar are o cotă de 1:112.520.716. Nivelurile de premii ajung până la un nivel minim, cu potrivirea doar cu numărul SuperStar, care are cota de 1:138. Cota totală ca un parior să câștige un premiu de superstar este de 1:90.

Premii

Premiile pentru potrivirea numărului SuperStar variază în funcție de numărul celor șase numere principale potrivite pentru loteria SuperEnalotto. Potrivirea tuturor celor șase numere câștigă premiul jackpot și încă 2 milioane EUR. Potrivirea a cinci numere, a numărului vesel și a numărului SuperStar câștigă câștigătorul de 25 de ori premiul Match 5.

Patru și trei numere potrivite plus numărul SuperStar au de 100 de ori premiul Match 4 și, respectiv, Match. Paritorii care se potrivesc numai cu numărul SuperStar și niciunul dintre numerele principale câștigă un premiu de 5 EUR.

Care sunt șansele de a câștiga SuperStar?
Opțiuni de plată

Opțiuni de plată

Opțiunile de plată depind de suma câștigată și de metoda de plată utilizată pentru achiziționarea biletului de loterie. Ceva de remarcat este că pariorii trebuie să își revendice premiile în termen de 90 de zile de la extragerea biletelor, după care renunță la premiu. În plus, toate premiile de peste 500 EUR sunt supuse unei taxe de 20%.

Jucătorii pot revendica oricând premii mai mici de 520 EUR de la vânzătorii de bilete sau de la cei 39.000 de retaileri peste Italia. Paritorii pot primi suma în numerar sau cec. Premiile între 521 € și 5.200 € pot fi revendicate doar de la magazinul respectiv de unde a fost achiziționat biletul sau de la oficiile SISAL. În cele din urmă, premiile care depășesc 52.000 de euro pot fi revendicate doar de la birourile SISAL, iar plățile sunt efectuate prin transfer bancar.

Opțiuni de plată
Sfaturi și trucuri pentru a juca la loteria SuperStar

Sfaturi și trucuri pentru a juca la loteria SuperStar

Nu există sfaturi sau trucuri speciale pe care pariorii le pot folosi care să garanteze câștigarea la loteria SuperStar. Cu toate acestea, unele pot crește semnificativ șansele de câștig, dintre care câteva sunt evidențiate mai jos.

Cumpărați mai multe intrări

În mod ideal, pariorii care joacă SuperStar online își măresc șansele de câștig, cumpărând mai multe bilete. Cu toate acestea, numerele norocoase alese pe orice dat bilet de loterie online pentru aceeași remiză ar trebui să fie diferită.

Costul de a cumpăra prea multe bilete pentru o loterie online poate fi copleșitor pentru mulți pariori. Aderarea la sindicatele de loterie este o modalitate ușoară de a menține costurile scăzute, sporind în același timp șansele de câștig, deși premiul în bani va trebui să fie împărțit între toți membrii sindicatului.

Joacă des

În mod ideal, pariorii care nu cumpără un bilet de loterie online pentru o extragere nu au nicio șansă de a câștiga la loterie. Astfel, jocul des oferă pariorilor mai multe șanse de a câștiga, în ciuda faptului că șansele de câștig rămân aceleași pentru fiecare remiză.

Utilizați o strategie eficientă pentru a alege numerele norocoase

Există numeroase strategii pe care pariorii le pot folosi pentru a alege numerele norocoase. Majoritatea strategiilor sunt concepute pentru a distribui numerele astfel încât pariorii să aibă cele mai mari șanse de a potrivi numerele extrase. Strategiile sunt mai eficiente pentru pariorii care cumpără online mai multe bilete SuperStar pentru o tragere la sorți.

Sfaturi și trucuri pentru a juca la loteria SuperStar