Top TattsLotto Loterie în 2023

TattsLotto este principalul joc de loterie săptămânal din Australia, dar se face referire la el prin nume diferite în diferite părți ale țării. În New South Wales, South Australia și Western Australia se numește Saturday Lotto. În Queensland este cunoscut sub numele de Loto de aur. Are distincția de a fi prima loterie din Australia care a folosit stilul european al jocurilor de loterie. Extragerile au loc în fiecare sâmbătă și sunt difuzate pe diverse posturi TV din toată țara, deși s-au mutat de la radiodifuzorii de masă la posturile mai mici, locale.

Cei care doresc să cumpere bilete pentru TattsLotto în persoană pot merge la unul dintre comercianții autorizați. Acestea pot fi achiziționate folosind numerar, card de debit, card de credit sau una dintre noile aplicații mobile de plată, în funcție de tipul de metodă de plată pe care o va accepta comerciantul. Alternativa este să vă înscrieți pe site-ul web TattsLotto și să cumpărați bilete online.

Top TattsLotto Loterie în 2023
De unde să cumpărați bilete pentru TattsLotto
De unde să cumpărați bilete pentru TattsLotto

De unde să cumpărați bilete pentru TattsLotto

Achiziționarea online a biletelor pentru loterie oferă cumpărătorului mai multe opțiuni când vine vorba de modul de plată. Jucătorii pot depune fonduri în contul lor online prin transfer bancar, debit sau card de credit. Jucătorii pot folosi, de asemenea, sistemul BPAY sau PayPal. Cei care locuiesc în afara Australiei trebuie să știe că unele dintre metodele de plată sunt disponibile numai pentru cei care locuiesc în Australia Australia, deși unele pot fi folosite de rezidenții din Noua Zeelandă pentru a cumpăra bilete pentru TattsLotto.

De unde să cumpărați bilete pentru TattsLotto
Istoria TattsLotto

Istoria TattsLotto

TattsLotto nu este o loterie recentă, care a început viața în 1972, când a fost televizată prima extragere. Este deținut de Tatts Group și în 2016 s-a mutat pe numele de marcă „The Lott”. Inițial a fost creat de guvernul statului Victoria, cu scopul de a strânge fonduri suplimentare pentru serviciile de sănătate. Premiul principal care a fost oferit la prima extragere a fost de 50.000 USD. De-a lungul anilor, premiile au crescut.

În anii care au urmat, loteria a crescut în popularitate și s-a răspândit în celelalte state și teritorii, deși cu variația denumirilor pe care am menționat-o deja. Desigur, versiunea loteriei online nu a apărut timp de câteva decenii.

Istoria TattsLotto
Cum să joci TattsLotto

Cum să joci TattsLotto

Jocul constă dintr-un butoi care are 45 de numere în el. Extragerea va scoate șase numere principale și alte două numere suplimentare. Jucătorul trebuie să selecteze șase numere între 1 și 45, dar are opțiunea de a-și alege propriile numere sau de a lăsa computerul de loterie să genereze aleatoriu șase numere pentru ele. Aceasta se numește intrare Quick Pick. Jucătorii au, de asemenea, opțiunea de a juca TattsLotto în blocuri de 12, 18, 24, 36 de jocuri și așa mai departe.

Există șase „diviziuni” pentru câștiguri la TattsLotto. Divizia 1 este locul în care jucătorul a prezis corect cele șase numere corecte. Acest lucru poate plăti orice între 1 și 20 de milioane de dolari australieni. Cu toate acestea, unele „megatrageri” au oferit un jackpot de 30 de milioane de dolari australieni, sau chiar mai mult.

Cum să joci TattsLotto
Care sunt șansele de a câștiga TattsLotto

Care sunt șansele de a câștiga TattsLotto

Șansele de a câștiga un premiu la TattsLotto variază enorm. Cotele primei divizii de a obține corect toate cele șase numere principale sunt 8.145.060:1. În a doua divizie, jucătorul va trebui să obțină corect cinci dintre numerele principale ale extragerii, plus unul sau două dintre numerele suplimentare. Cota unui premiu la acest nivel este de 678.755:1. A treia divizie necesită ghicirea corectă a cinci dintre numerele din tabloul principal. Șansele de a obține acest lucru corect sunt 36.689:1.

Un premiu de divizie a patra, în care jucătorul trebuie să ghicească corect patru dintre numerele care apar în extragerea principală are o cotă de 733:1. Un premiu de divizie a cincea de trei numere corecte din numerele principale plus unul sau două numere suplimentare are o cotă de 297:1. Premiul diviziei a șasea este oferit pentru 3 numere din tabloul principal și are cota de 45:1.

Care sunt șansele de a câștiga TattsLotto
Opțiuni de plată dacă câștigi TattsLotto

Opțiuni de plată dacă câștigi TattsLotto

Cei care cumpără un bilet online vor avea premiile plătite în contul lor online. Pentru premiile majore, poate dura două săptămâni pentru ca acesta să fie plătit în cont. Toate premiile mai mici sunt plătite în cont a doua zi după ce a avut loc extragerea. Jucătorul poate apoi să retragă fondurile în contul său bancar.

Dacă un jucător a cumpărat un bilet personal dintr-un magazin, poate revendica unele dintre premii la magazin. Acest lucru va varia în funcție de teritoriul în care se află jucătorul. În unele state, vânzătorul poate plăti un premiu de până la 5000 USD. Pentru premii mai mari, câștigătorul va trebui fie să revendice premiul prin poștă, fie să meargă personal la unul dintre birourile operatorului. Retailerul poate furniza un formular de revendicare pe care jucătorul îl poate lua cu el. Iată o listă a cele mai populare opțiuni de plată când joci TattsLotto.

Revendicarea unui premiu prin sediul central

Jucătorii ar trebui să fie conștienți de faptul că birourile sunt în general deschise numai de la 8:30 la 16:30 în zilele lucrătoare, dacă merg acolo în persoană. Dacă solicită prin poștă, formularul va trebui completat și trimis împreună cu biletul câștigător inițial. The operatorii de loterie online recomandăm ca aceasta să fie trimisă cu livrare recomandată pentru a putea fi urmărită.

Opțiuni de plată dacă câștigi TattsLotto
Sfaturi și trucuri pentru a juca TattsLotto

Sfaturi și trucuri pentru a juca TattsLotto

Ca la toate loteriile de această natură, este un joc de noroc. Șansele ca orice combinație de șase numere să fie extrasă sunt aceleași ca orice altă combinație. Aceasta înseamnă că nu contează cu adevărat combinația pe care o alege un jucător, șansele de a obține un premiu într-o anumită divizie rămân aceleași. Unii strategi recomandă să fii cu ochii pe numerele care sunt extrase, astfel încât să poți alege numere care nu au mai apărut de ceva vreme. Cu toate acestea, este încă pur noroc dacă tu alege numerele potrivite.

Unii jucători vor rămâne la aceleași numere pentru fiecare extragere, în timp ce alții vor alege numere diferite de fiecare dată. Ambele strategii oferă aceleași șanse de câștig, dar există câteva lucruri pe care un jucător le poate face dacă vrea să se asigure că are o selecție bună de numere.

Primul lucru este să evitați orice tipare de numere. Încercați să evitați să alegeți toate par sau toate impare. Evitați numerele care provin doar din secțiunile joase sau înalte. Într-o tragere aleatorie, numerele care ies vor fi exact așa – aleatorii.

Sfaturi și trucuri pentru a juca TattsLotto