Top Vikinglotto Loterie în 2023

Jocurile de loterie online sunt jucate în toată lumea. Cu toate acestea, Vikinglotto se deosebește datorită naturii sale de colaborare. Este o experiență de joc de noroc în cooperare între o serie de națiuni nordice diferite. În plus, în timp ce alte loterie de profil înalt tind să se concentreze pe pariorii de weekend, aceasta are loc miercurea. În trecut, acest joc avea mai multe nume diferite în funcție de națiune. Exemplele comune includ Onsdags Lotto, Víkingalottó și Vikingų Loto.

Pentru a evita confuzia, acum se numește uniform Vikinglotto, indiferent de locul în care locuiește jucătorul. Există numere de la 1 la 48 în piscină. Jucătorii trebuie să aleagă șase dintre acestea, precum și un „număr viking” care este extras separat. Numărul Viking este similar cu mingile bonus văzute în jocurile de la Loteria Națională din Marea Britanie.

Top Vikinglotto Loterie în 2023
Flag

No matches found, please try:

ro Country FlagCheckmark

MozzartBet

ro Country FlagCheckmark
Bonus100% până la 2022 lei + 200 rotiri gratuite

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Show less...Afișează mai multe
Cereți-vă bonusul
  • Pariuri sportive și sporturi
  • Asistență disponibilă 24/7
  • Pariuri mobile disponibile
Show less...
Afișează mai multe
  • Pariuri sportive și sporturi
  • Asistență disponibilă 24/7
  • Pariuri mobile disponibile

Când vine vorba de a găsi o modalitate convenabilă de a juca jocuri de loterie online, MozzartBet este locul în care trebuie să mergi! MozzartBet este un Loterie bine stabilit, care a fost fondat în 2015 . De atunci, a câștigat o reputație pozitivă pentru că este fiabil și demn de încredere, oferind o gamă largă de jocuri, o gamă largă de opțiuni de plată și o echipă prietenoasă de servicii pentru clienți. Veți găsi tot ce aveți nevoie pe acest site pentru a vă bucura de o experiență grozavă de joc la loterie online.

De unde să cumpărați bilete Vikinglotto
De unde să cumpărați bilete Vikinglotto

De unde să cumpărați bilete Vikinglotto

Există două opțiuni pentru a participa la acest joc. Jucătorul poate face acest lucru la modă veche, cumpărând bilete de la un comerciant cu amănuntul de cărămidă și mortar. Există numeroase magazine care sunt autorizate să le furnizeze. Mulți oameni aleg să semneze pe spatele biletului, deoarece este singura lor dovadă de câștig. Cititorii se întreabă cum să cumpere un Vikinglotto bilet de loterie online va fi încântat să afle că procesul este rapid și simplu.

Premiul în bani este plătit automat în contul lor. Notificările sunt trimise atunci când se întâmplă acest lucru. De asemenea, este posibil să utilizați un serviciu de concierge la loterie. Ei vor obține un bilet Vikinglotto în numele clientului.

De unde să cumpărați bilete Vikinglotto
Istoria Vikinglotto

Istoria Vikinglotto

Oamenii care joacă astăzi Vikinglotto online ar putea fi surprinși de cât timp există. A fost introdusă pentru prima dată în 1993 ca prima loterie care a prezentat mai multe țări diferite. Cele bine cunoscute precum EuroMillions a venit mai tarziu. De-a lungul anilor, atât popularitatea, cât și totalul jackpotului au crescut. Inițial au participat cinci națiuni. Acest lucru s-a dublat acum.

În primii ani a fost semnat un acord între diferite companii de loterie prin care se prevedea că Vikingloto va avea loc în fiecare miercuri. De-a lungul anilor 90 și 2000 au fost introduse noi formule de joc pentru a genera mai mult interes după scăderea vânzărilor anuale de bilete. În 2005, un jucător a obținut cea mai mare victorie vreodată Vikinglotto la acea vreme, cu un premiu în valoare totală de 48 de milioane de kr. Acest record a continuat să fie spulberat în următorii ani.

Istoria Vikinglotto
Cum să joci Vikinglotto

Cum să joci Vikinglotto

Oamenii care doresc să știe cum să joace Vikinglotto online vor descoperi că este mai convenabil, mai sigur și mai simplu în comparație cu cumpărarea de bilete de la un comerciant tradițional. Indiferent de metoda de joc, regulile sunt aceleași. Jucătorul alege șase numere, precum și un număr Viking.

Premiile se câștigă prin potrivirea acestora cu cele extrase oficial. Toate cele șapte trebuie să fie egalate pentru a obține jackpot-ul. Cele mai mari două premii ajung să fie împărțite între câștigători din fiecare dintre națiunile participante.

Vânzarea biletelor se încheie la ora 18:00 CET în aceeași zi cu extragerea. Cu toate acestea, unele țări pot ajunge să se închidă puțin mai devreme. Dacă este prima dată când joacă, atunci jucătorul are opțiunea de a se înregistra pentru propria carte de loto. În Suedia și Norvegia acest lucru este obligatoriu. Fiecare țară solicită persoanei să furnizeze dovada identității sale și detaliile bancare.

Perioada de revendicare a unui premiu poate varia. În unele cazuri, va dura chiar și o lună. Din acest motiv, este important să faceți o reclamație cât mai curând posibil. Din fericire, jucătorii care se bucură de Vikinglotto online tind să li se trimită fondurile în conturile lor fără a fi nevoie să-l solicite manual.

Cum să joci Vikinglotto
Șansele de a câștiga Vikinglotto

Șansele de a câștiga Vikinglotto

Jucătorii pot cumpăra bilete la Vikinglotto online în mod regulat și nu pot câștiga niciodată jackpot-ul. Şansele sunt şi mai îngreunate de faptul că participă mai multe naţiuni. Acest lucru duce la creșterea numărului de persoane care participă. Șansele de a câștiga cel mai mare premiu tind să fie de aproximativ 1 la 98.000.000.

Cu toate acestea, șansele de a obține cel de-al doilea cel mai mare nivel sunt mult mai bune, cu o probabilitate de 1 la 14.000.000. Între timp, potrivirea a două numere principale și a unui Viking poate avea cote la fel de bune ca 1 la 58. Pe de altă parte, plata va fi mult mai mică.

În ultimul deceniu, mai mult de o duzină de jucători au câștigat jackpot-ul major. Când jucătorii iau în considerare câți oameni participă în fiecare miercuri, șansele nemăgulitoare pentru Vikinglotto devin mai evidente. În ciuda acestui fapt, este mai ușor să câștigi această loterie decât EuroJackpot sau Euromilioane.

Șansele de a câștiga Vikinglotto
Opțiuni de plată

Opțiuni de plată

Suma de bani câștigată va afecta metoda de plată. Dacă este un loterie online bilet, atunci fondurile vor fi de obicei trimise automat. Cu toate acestea, jucătorii vor trebui să facă o cerere personal dacă biletul a fost cumpărat de la un comerciant. Premiile mai mici pot fi colectate în numerar în acest scenariu. Dacă retailerul nu are suficienți bani disponibili, jucătorul va fi îndrumat către o bancă sau un broker.

Fiecare țară diferită va avea propriile sale reglementări legate de plățile Vikinglotto. În majoritatea țărilor, jucătorul trebuie să colecteze jackpot-uri de nivel superior direct de la sediul lor loteriei. Excepție este Danemarca, unde fondurile pot fi trimise în conturi bancare după ce au fost validate de retailer. Deoarece aceasta este o loterie nordică, câștigurile pot fi încasate sub formă de euro sau coroane.

Opțiuni de plată
Sfaturi și trucuri pentru a juca Vikinglotto

Sfaturi și trucuri pentru a juca Vikinglotto

Chiar dacă ar putea suna consumator de timp, este important să înveți toate regulile Vikinglotto înainte de a cumpăra un bilet. Iau parte mai multe organizații. În consecință, termenii și condițiile pot fi diferite în funcție de locul în care locuiește jucătorul.

Nu există o limitare a numărului de bilete pe care o persoană le poate cumpăra. Dacă doresc să-și mărească cotele, ar putea lua în considerare achiziționarea mai multor cote pentru o singură remiză. Cu toate acestea, dacă acesta este planul lor, ar trebui să joace doar cu bani pe care nu îi deranjează să-i piardă.

Când obțin un bilet de loterie online, multor oameni le place să se joace cu numerele lor norocoase. Procedând astfel, nu le va oferi niciun avantaj tactic real. Vikinglotto este un joc de noroc. Cotele nu vor fi afectate de optarea pentru anumite numere sau o scădere norocoasă.

Pe de altă parte, o strategie viabilă este să vă alăturați unui grup de loterie. Jucătorul ar putea juca Vikinglotto cu prietenii, familia sau colegii lor. Dacă unul dintre ei ajunge să câștige, atunci premiul va fi împărțit între toți cei din bazin. Această practică începe să crească în popularitate. Ajută la creșterea cotelor fără a fi nevoie ca persoanele fizice să cheltuiască mai mulți bani pe bilete de loterie.

Sfaturi și trucuri pentru a juca Vikinglotto