Cele mai bune loterie online din Slovacia 2023

Jocul la loterie poate fi foarte plin de satisfacții în ceea ce privește sentimentul bun pe care îl generează. De exemplu, participarea la Mega Millions, EuroMillions sau Powerball este în sine plină de satisfacții, deoarece acestea sunt unele dintre cele mai prestigioase jocuri din lume. În plus, jocul la loterie este unul dintre puținele moduri legitime în care poți investi doar 2 dolari și să câștigi milioane.

Da, este rar, dar posibil. În Slovacia, această formă de jocuri de noroc are o mulțime de urmăritori. Cu internetul, jocurile de noroc nu au fost niciodată mai ușoare, deoarece rezidenții slovaci se pot bucura liber de activitate de oriunde s-ar afla.

Cele mai bune loterie online din Slovacia 2023
Flag

No matches found, please try:

ro Country FlagCheckmark

MozzartBet

ro Country FlagCheckmark
Bonus100% până la 2022 lei + 200 rotiri gratuite

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Show less...Afișează mai multe
Cereți-vă bonusul
 • Pariuri sportive și sporturi
 • Asistență disponibilă 24/7
 • Pariuri mobile disponibile
Show less...
Afișează mai multe
 • Pariuri sportive și sporturi
 • Asistență disponibilă 24/7
 • Pariuri mobile disponibile

Când vine vorba de a găsi o modalitate convenabilă de a juca jocuri de loterie online, MozzartBet este locul în care trebuie să mergi! MozzartBet este un Loterie bine stabilit, care a fost fondat în 2015 . De atunci, a câștigat o reputație pozitivă pentru că este fiabil și demn de încredere, oferind o gamă largă de jocuri, o gamă largă de opțiuni de plată și o echipă prietenoasă de servicii pentru clienți. Veți găsi tot ce aveți nevoie pe acest site pentru a vă bucura de o experiență grozavă de joc la loterie online.

Totul despre cele mai bune loterie din Slovacia 2023

Totul despre cele mai bune loterie din Slovacia 2023

Internetul a făcut, de asemenea, multe site-uri de loterie ușor accesibile. Spre deosebire de trecut, unde slovacii aveau acces doar la un număr limitat de jocuri, cetățenii au astăzi răsfățat de alegere când vine vorba de ce jocuri să joace site-uri de loterie online. Majoritatea site-urilor oferă și bonusuri la loto, încurajând jucătorii să joace în mod regulat. Acest lucru face jocurile și mai populare printre slovaci.

Se consideră că Slovacia are legi pentru jocurile de noroc relativ îngăduitoare. Drept urmare, jucătorii slovaci pot lua parte la o gamă largă de jocuri oferite atât de operatori locali, cât și străini, fără a fi urmăriți penal pentru acestea.

Totul despre cele mai bune loterie din Slovacia 2023
Jocurile de loterie preferate ale jucătorilor slovaci

Jocurile de loterie preferate ale jucătorilor slovaci

Unul dintre sfaturile de top pentru a-și îmbunătăți șansele de câștig este să joci mai multe jocuri. În plus, jocul diferitelor jocuri de loto oferă jucătorilor șansa de a le testa, ajutându-i (jucătorii) să știe ce funcționează pentru ei și ce nu. Prin urmare, slovacii au toate oportunitățile să cumpere bilete și să joace cât mai multe jocuri de loto cum vor ei. Unele dintre cele mai bune jocuri pe care slovacii le place să le joace includ:

Eurojackpot

O loterie transnațională în Europa, Eurojackpot este unul dintre cele mai populare jocuri din Slovacia. De fapt, este un loto național în țară, în virtutea faptului că Slovacia este una dintre țările care participă la acest joc prestigios. Fiind unul dintre cele mai importante jocuri din Europa, Eurojackpot este cunoscut că plătește premii mai mari decât majoritatea jocurilor locale din Slovacia.

Începând cu 2022, premiul jackpot începe de la 10 milioane EUR, iar jucătorii pot câștiga chiar și un premiu mai mare dacă acesta este transferat după ce nimeni nu câștigă. De asemenea, jocul oferă jucătorilor posibilitatea de a încerca să câștige alte premii interesante dacă nu pot atinge premiul jackpot-ului.

Pentru a juca Eurojackpot, jucătorul trebuie să înregistreze mai întâi un cont online și să cumpere bilete cât de des poate. Cu cât o persoană participă mai mult, cu atât sunt mai mari șansele de câștig. Cu toate acestea, deoarece toate rezultatele la loto se bazează pe șansă, eșecul de a câștiga nu este ieșit din comun. De fapt, câștigul este rar.

GG World Million

Acest joc cu jackpot permite jucătorilor să prezică câștigul alegând două numere speciale și cinci numere principale. Jucătorii trebuie să potrivească corect cele șapte numere pentru a atinge jackpot-ul. Dar există și alte premii în bani care trebuie câștigate dacă un jucător se potrivește cu unele numere.

Având în vedere că GG World Million este un joc cu jackpot, ne-am aștepta ca câștigurile să fie relativ mai mari decât majoritatea jocurilor obișnuite de loto.

GG World Keno

GG World Keno este, de asemenea, unul dintre cele mai jucate jocuri din Slovacia. Vine cu diverse câștiguri pe care jucătorii le pot obține în drum spre nivelul superior. Pentru a juca acest joc, jucătorii trebuie să aleagă de la unu la 10 numere dintr-un interval de la unu la 70.

Jucătorii care doresc să mărească suma de bani pe care o pot câștiga își pot multiplica mizele cu până la 10 ori. O caracteristică interesantă a acestui joc este că extragerile au loc la fiecare patru minute. Aceasta înseamnă că jucătorii pot juca cât doresc.

Alte jocuri populare în Slovacia:

 • Mega Milioane
 • EuroMillions
Jocurile de loterie preferate ale jucătorilor slovaci
Metode de plată la loterie în Slovacia

Metode de plată la loterie în Slovacia

Operatorii din Slovacia oferă jucătorilor mai multe modalități de a depune și de a retrage bani. Desigur, cele mai bune site-uri de loto online vor accepta doar optiuni de plata care oferă tranzacții rapide și sigure. În consecință, următoarele soluții de plată sunt de preferat pentru mulți jucători din Slovacia.

VISA și Mastercard

Aceste carduri sunt de obicei disponibile la orice site de loterie din țară. Mulți jucători slovaci consideră aceste cărți preferatele lor, deoarece garantează tranzacții financiare sigure. Utilizarea acestor carduri este, de asemenea, foarte ușoară, deoarece jucătorii trebuie să furnizeze doar numărul cardului și Valoarea de verificare a cardului 2 (CVV2), un cod din trei cifre imprimat pe spatele fiecărui card.

Portofele electronice

Portofelele electronice, cunoscute și ca portofele electronice, sunt probabil cele mai preferate soluții de plată online pentru jucătorii slovaci mai puțin conservatori. Aceste plăți oferă tranzacții mai rapide și tind să fie mai sigure decât cardurile menționate mai sus. De ce?

Deoarece portofelele electronice nu vor solicita informațiile financiare ale jucătorului - sunt doar procesatori de plăți terți. Un alt lucru bun la ei este că pot fi conectați la contul bancar al utilizatorului, permițându-le să trimită bani înainte și înapoi între portofele și conturi. Portofelele electronice comune în Slovacia includ;

 • Neteller
 • Skrill
 • PayPal

Alte metode includ transferuri bancare și carduri preplătite.

Metode de plată la loterie în Slovacia
Sunt loteriile legale în Slovacia?

Sunt loteriile legale în Slovacia?

Loteria este legală în Slovacia din 1993. Cu toate acestea, a fost monopolul TIPOS, o companie deținută în totalitate de stat, până în 2019.

Legislația loteriei în Slovacia

După cum s-a menționat mai sus, loteria a fost, prin lege, un monopol de stat până la modificarea legii jocurilor de noroc în 2019. Cu alte cuvinte, nicio altă companie sau persoană nu avea voie să conducă o astfel de afacere în Slovacia până atunci. Doar TIPOS având licența de a oferi această formă de jocuri de noroc, jucătorii slovaci nu aveau altă opțiune decât să joace jocurile oferite de companie.

Când vine vorba de legislația loteriei online, situația a fost aceeași. Cu toate acestea, TIPOS a fost singura companie autorizată de lege să ofere jocuri online. Acest lucru a venit în urma legalizării lotteriilor online în 2005. Inițial, legea jocurilor de noroc din Slovacia nu a avut în vedere jocurile de noroc online.

Când internetul a luat cu asalt întreaga lume în noul mileniu, fiecare țară s-a grăbit să adopte legi care să reglementeze jocurile de noroc online, iar Slovacia nu a vrut să rămână în urmă. Drept urmare, drepturile exclusive ale TIPOS ar fi extinse la internet.

TIPOS oferă diverse jocuri, inclusiv EuroMillions și Eurojackpot. Sunt disponibile, de asemenea, cărți de răzuit și jocuri instant, la fel și jocurile Keno. Prin urmare, jucătorii slovaci pot juca în mod legal aceste jocuri online sau offline, fără a încălca nicio lege.

Furnizori offshore în Slovacia

Legea jocurilor de noroc în limba slovacă a fost modificată în 2019 pentru a pune capăt monopolului statului. Cu toate acestea, în Slovacia nu există un furnizor de loterie privat autorizat. Acest lucru îi obligă pe jucătorii slovaci să participe la jocurile oferite de site-uri străine.

Cu toate acestea, slovacii trebuie să înțeleagă că unele site-uri pot să nu fie platforme de jocuri autentice. Pentru a evita căderea în mâinile fraudatorilor online, jucătorii trebuie să facă diligență atunci când aleg unde să joace.

Sunt loteriile legale în Slovacia?
Acte de loterie în Slovacia

Acte de loterie în Slovacia

Legea nr. 171/2005: Această lege a fost adoptată în 2005 pentru a permite loteriile online. Actul a acordat TIPOS drepturi exclusive de a oferi jocuri online, perpetuând monopolul de stat asupra jocurilor de noroc. Conform acestui act, era ilegal ca orice slovac să se joace cu site-uri fără licență. De fapt, legea a dat guvernului Slovaciei autoritate expresă de a bloca orice site-uri de jocuri fără licență care se dovedesc a oferi servicii în Slovacia.

Legea nr. 30/2019: Acest act a urmărit să pună capăt monopolului TIPOS. A fost implementat în iunie 2019, permițând companiilor private să solicite licențe de jocuri și să ofere servicii în Slovacia. Cu toate acestea, din 2022, există încă o lipsă de companii private de jocuri de noroc licențiate în țară. Acest lucru îi obligă pe jucători să apeleze la site-uri străine, care aparent oferă avantaje mai bune, inclusiv bonusuri la loto.

Acte de loterie în Slovacia
Istoria loteriilor în Slovacia

Istoria loteriilor în Slovacia

Istoria loteriei slovace poate fi urmărită încă din secolul al XIX-lea, când țara era încă sub stăpânire comunistă. De fapt, dovezile istorice indică faptul că locuitorii au început să joace la loterie încă din 1874. La acea vreme, regiunea făcea încă parte din Imperiul Austro-Ungar. Prin urmare, loteria slovacă a evoluat de-a lungul anilor prin multiple schimbări politice.

Când s-a format statul cehoslovac în 1918, a fost creată și prima loterie națională, permițând localnicilor să participe la diferite jocuri de noroc. Jucătorii aveau nevoie de 3 coroane pentru a juca, iar jackpot-ul a fost stabilit la 90.000 de coroane (aproximativ echivalentul celor 2000 USD actuali). În 1953, Cehoslovacia a căzut sub controlul Blocului de Est, care a interzis toate formele de jocuri de noroc.

Cu jocurile de noroc deja în ADN-ul cehoslovacilor, locuitorilor devine dificil să-și controleze apetitul. Prin urmare, au trebuit să-și găsească drumul în această situație.

Istoria loteriilor în Slovacia
Urgența pariurilor subterane și divizarea Cehoslovaciei

Urgența pariurilor subterane și divizarea Cehoslovaciei

Odată cu interzicerea jocurilor de noroc în Blocul de Est, pariurile subterane au devenit atât de răspândite în Cehoslovacia încât au înlocuit loteria oficială. Acest lucru a persistat până la înființarea Loteriei de stat a Cehoslovaciei în 1957.

Noua platformă a oferit multe oportunități de joc, primul joc fiind Sportka. Operațiunea sa a avut loc în 1993, când Cehoslovacia s-a împărțit în două teritorii politice independente, inclusiv Cehia și Slovacia.

Formarea TIPOS

În urma divizării, Slovacia a înregistrat TIPOS, singura companie care avea voie să furnizeze jocuri de loto în țară. Monopolul de stat a continuat până în 2019, când a fost adoptată o nouă lege care să permită altor operatori licențiați să ofere jocuri în țară.

Urgența pariurilor subterane și divizarea Cehoslovaciei
Loteria în zilele noastre în Slovacia

Loteria în zilele noastre în Slovacia

Cele mai semnificative evoluții din istoria jocurilor de noroc din Slovacia au venit probabil în 1992, când țara a devenit independentă în 1992. Și în timp ce Slovacia are o loterie națională, țara aparține și zonei euro, ceea ce înseamnă că slovacii pot accesa site-uri de jocuri online care acceptă euro și pot juca jocuri. ei vor.

În plus, orice operator licențiat are voie să ofere jocuri în țară conform Legii nr. 30/2019. Țara pune pe lista neagră domeniile neautorizate și blochează tranzacțiile cu bani cu furnizori fără licență.

Loteria în zilele noastre în Slovacia
Viitorul Loteriilor în Slovacia

Viitorul Loteriilor în Slovacia

Având în vedere că legea slovacă a jocurilor de noroc nu permite operatorilor privați licențiați, este de așteptat ca în țară să fie mai mulți operatori, ușurând povara de pe umerii TIPOS. Din 2017, criptomonedele au cunoscut o dezvoltare rapidă, în special în lumea jocurilor de noroc, datorită naturii lor anonime. Este de așteptat ca tot mai mulți slovaci să joace jocuri de loto online folosind aceste monede digitale.

Viitorul Loteriilor în Slovacia
Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Este legal să joci la loterie în Slovacia?

Da. Slovacii au două opțiuni pentru a juca jocurile online. O modalitate este de a juca cu site-uri licențiate la nivel local, care pot fi fie deținute private, fie de stat. În timp ce loteriile erau monopol de stat în trecut, acest lucru s-a schimbat în 2019 odată cu implementarea Legii nr. 30/2019.

Ce jocuri de loto se poate juca în Slovacia?

Nu există limită la ce jocuri se poate juca în Slovacia. Cu toate acestea, cele mai populare includ Eurojackpot, EuroMillions, Mega Millions, GG World Million și GG World Keno.

Cum se pot găsi cele mai bune loterii online din Slovacia?

În timp ce cea mai bună loterie online poate fi o chestiune de preferință, jucătorii trebuie să verifice loteria pentru premiu (cât de mare este?), asistență pentru clienți și portofoliul de jocuri (câte jocuri sunt oferite?).

Cum pot jucătorii la loto din Slovacia să depună și să retragă bani când joacă jocuri?

Slovacii au o gamă largă de metode de plată pe care le folosesc atunci când fac jocuri de noroc online. Aceasta acoperă cardurile de credit și de debit precum VISA și Mastercard, portofelele electronice precum PayPal și Neteller și transferurile bancare.

Operatorii de loto au nevoie de o licență de jocuri de noroc pentru a opera în Slovacia?

Da. Noua lege a jocurilor de noroc din Slovacia permite operatorilor privați să solicite o licență de jocuri de noroc. Cu toate acestea, astfel de operatori sunt puțini din 2022, ceea ce înseamnă că TIPOS este singurul operator de încredere cu licență din țară. Alternativ, slovacii joacă pe site-uri offshore.

Întrebări frecvente