Ghid pentru a juca și a câștiga EuroMillions

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
Fact CheckerSamuel OseiFact Checker

Loteria EuroMillions este un fenomen global și o bijuterie a coroanei industriei europene a jocurilor de noroc. Jucătorii de la această loterie la nivel european pot participa cu doar doi euro, premiul principal fiind în valoare de 190 de milioane de euro.

Chiar dacă nu câștigi jackpot-ul, EuroMillions oferă niște recompense impresionante de consolare. Dacă doriți să aflați mai multe, citiți mai departe.

Acest ghid cuprinzător de loterie va răspunde la toate întrebările pe care le puteți avea cu privire la EuroMillions, precum și la SuperDraws, jocuri bonus, premii și multe altele.

Ce este EuroMillions?

EuroMillions este o loterie transnațională care necesită șapte numere corecte pentru a câștiga jackpot-ul. Acesta a fost lansat la 7 februarie 2004 de către Francee des Jeux din Franța, Loterías y Apuestas del Estado din Spania și Camelot din Regatul Unit. În prezent, jocul este disponibil jucătorilor din Andorra, Austria, Belgia, Franța (inclusiv regiunile și colectivitățile de peste mări), Irlanda, Insula Man, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Portugalia, Spania, Elveția și Regatul Unit.

Formatul jocului este simplu: jucătorii aleg cinci numere principale de la 1 la 50 și două numere suplimentare, cunoscute sub numele de „Lucky Stars”, dintr-un grup separat de la 1 la 12. Pentru a câștiga jackpot-ul, un jucător trebuie să egaleze toate cele șapte numere. desenat. Premiul crește de fiecare dată când jackpot-ul nu este câștigat, ducând la jackpot-uri foarte mari, ajungând adesea la sute de milioane de euro.

Popularitatea EuroMillions se datorează parțial jackpot-urilor mari și a devenit una dintre cele mai faimoase loterie din Europa. Jocul a produs numeroși multimilionari și continuă să atragă jucători cu perspectiva unor victorii care vor schimba viața.

Când are EuroMillions tragerea la sorți?

Extragerea loteriei EuroMillions are loc de două ori pe săptămână, marți și vineri, la ora 20:45, ora Parisului. Rezultatele loteriei devin disponibile vineri și marți la ora 23:00 și sunt puse la dispoziție comercianților cu amănuntul și mass-media. Puteți găsi ultimele rezultate EuroMillions pe majoritatea site-urilor de loterie și puteți folosi un verificator dedicat pentru a asigura acuratețea numerelor. Această verificare va determina rapid și ușor dacă numerele pe care le-ați selectat se potrivesc cu combinația câștigătoare.

Loteriile nu mai sunt la fel de populare la televiziune precum au fost cândva, iar rezultatele loteriei EuroMillions nu mai sunt prezentate pe scară largă în programele naționale de televiziune sau pe primele pagini ale ziarelor. Cu toate acestea, datorită internetului, acestea sunt acum mai accesibile decât oricând.

Când are loc SuperDraw-ul EuroMillions?

Dintre toate desenele EuroMillions, SuperDraw este cea pe care ați dori cel mai mult să o câștigați. Să fii un câștigător EuroMillions nu este doar o chestiune de alegere, desigur, deși dacă vei încerca mai mult, acum este momentul.

Deci, ce anume deosebește SuperDraw?

 • Un avantaj este că premiul este întotdeauna de cel puțin nouă cifre. Adică minim o sută de milioane de euro.
 • Există o cantitate extraordinară de atenție și zgomot în jurul EuroMillions SuperDraw. Determină o fugă pentru a cumpăra bilete de loterie și ridică premiul la un incredibil de 100 de milioane de euro.
 • Dacă jackpot-ul EuroMillions nu este câștigat, acesta revine și cursa nebună pentru bilete continuă. Odată ce va ajunge la 190.000.000 EUR, creșterile suplimentare vor înceta.
 • SuperDraw a produs unele dintre cele mai mari câștiguri din istoria EuroMillions și, pe măsură ce loteria crește în popularitate și distribuție, aceste extrageri au loc mai frecvent.

Fiți cu ochii pe ultimele povești EuroMillions pentru a determina când vor avea loc următoarele desene.

Cum funcționează EuroMillions?

Mulți oameni care nu au jucat niciodată la loteria EuroMillions sau la loterie similare ar putea găsi acest lucru confuz. S-ar putea să se întrebe despre tipul de sprijin pe care îl oferă o loterie care operează în mai multe țări europene. Ei pot avea, de asemenea, întrebări despre motivul pentru care anumite națiuni sunt eligibile pentru jocuri bonus, în timp ce altele nu sunt. În plus, dacă puteți cumpăra bilete doar de la vânzători autorizați, este posibil să nu fie clar cum pot fi accesate pe internet.

Loteria EuroMillions nu este deținută de nicio companie. În schimb, este un efort de colaborare condus de cei mai mari operatori naționali de loterie din țările participante, cum ar fi Camelot în Marea Britanie. Fiecare companie a fost aprobată de loteria de stat respectivă pentru a oferi jocuri de loterie legitime. Punând în comun resursele lor, ei au creat o loterie masivă - EuroMillions.

Când cumpărați un bilet pentru EuroMillions din Marea Britanie, Camelot, în calitate de operator, primește o parte din încasări. Acest venit este folosit pentru a finanța diverse proiecte în Marea Britanie, la fel cum se face cu Loto din Marea Britanie. În mod similar, dacă achiziționați biletul în Franța sau în orice altă țară participantă, achiziția dvs. contribuie la finanțarea proiectelor din acea țară.

Operatorii pot oferi jocuri suplimentare pentru a crește vânzările. De exemplu, Camelot poate rula un joc suplimentar pentru a genera venituri suplimentare care ar acoperi mai mult decât cheltuielile suplimentare. Acesta este o modalitate prin care jocurile bonus sunt determinate și oferite țărilor eligibile.

Evenimente suplimentare EuroMillions în Regatul Unit

Irlanda, Franța, Spania, Portugalia, Austria, Belgia, Luxemburg și Elveția se numără printre celelalte țări care oferă loteria EuroMillions. Următoarele jocuri, însă, sunt exclusiv pentru Regatul Unit.

Marea Britanie Millionaire Maker

Dacă achiziționați un bilet la EuroMillions în Marea Britanie, veți fi înscris automat la extragerea UK Millionaire Maker. Pentru a participa, tot ce trebuie să faceți este să plătiți o mică taxă de 2,50 GBP.

Fiecare linie de numere de pe bilet are propriul cod unic din nouă cifre, pe care îl puteți găsi în partea de jos a biletului.

Pentru a verifica rezultatele dvs. Millionaire Maker, vă puteți duce biletul la funcționarul magazinului sau puteți utiliza verificatorul EuroMillions. Dacă joci online, vei primi o notificare prin e-mail dacă câștigi.

Pentru a vă revendica premiul de 1.000.000 GBP, trebuie să introduceți corect cele nouă caractere în secvența specificată.

EuroMillions HotPicks

EuroMillions HotPicks este un joc de loterie care poate fi jucat independent. Cu toate acestea, rezultatele sale se bazează pe cele ale EuroMillions. Puteți selecta unul până la cinci numere primare și puteți încerca să le asociați cu numerele câștigătoare. Fiecare intrare costă 1,50 GBP. Este esențial să potriviți toate numerele selectate cu numerele câștigătoare pentru a câștiga jocul.

Dacă doriți să cumpărați bilete în persoană, trebuie să le cumpărați de la un vânzător autorizat situat într-una dintre țările eligibile. În consecință, organizația greacă de loterie nu participă, nu poate beneficia și nu are interes să vândă bilete în Grecia.

Unde se potrivesc magazinele de loterie online?

Specificul modului în care funcționează acești furnizori de servicii va varia în funcție de locație. Loteriile de stat dețin sau sunt responsabile pentru mai multe cazinouri pe internet. Pe de altă parte, unele site-uri vă permit să „pariți pe rezultatul” loteriei în același mod în care ați putea paria pe rezultatul unui meci de fotbal.

Pariurile funcționează la fel ca cumpărarea unui bilet la concert. În plus, oferă recompense care corespund cu premiile diviziei EuroMillions. Totul pare exact așa cum ar fi de la un vânzător legitim.

Regulile EuroMillions

Jucătorii aleg cinci numere majore de la 1 la 50 și două numere Lucky Star de la 1 la 12. Pentru a câștiga, trebuie să potriviți numerele norocoase alese de dvs. cu cele extrase. Dacă potriviți toate cele șapte numere, veți câștiga o parte din jackpot, care începe de la 17 milioane de euro (aproximativ 14 milioane de lire sterline) și se reportează dacă nu este revendicat.

În plus față de jackpot, există 12 niveluri de recompensă mai mici, așa că poți câștiga chiar dacă potriviți doar două dintre numerele principale.

Iată premiile și cotele la loterie EuroMillions.

Numere potriviteCota fondului de premiiCoteValoarea medie a premiului/extragere
5 + 2 stele norocoase50%1 din 139.838.16057.977.286,83 GBP
5 + 1 Steaua Norocoasă2,61%1 din 6.991.908268.955,13 GBP
50,61%1 din 3.107.514,6729.307,58 GBP
4 + 2 stele norocoase0,19%1 din 621.502,931.655,22 GBP
4 + 1 Steaua Norocoasă0,35%1 din 31.075,1597,43 GBP
3 + 2 stele norocoase0,37%1 în 14.125,0756,55 GBP
40,26%1 din 13.811,1833,16 GBP
2 + 2 stele norocoase1,30%1 în 985,4711,29 GBP
3 + 1 Steaua norocoasă1,45%1 din 706,258,52 GBP
32,70%1 în 313,897,07 GBP
1 + 2 stele norocoase3,27%1 în 187,715,76 GBP
2 + 1 Steaua Norocoasă10,30%1 în 49,274,47 GBP
216,59%1 în 21.92,71 GBP

Combinațiile posibile de numere rămân aceleași indiferent de numărul total de jucători. Când mai mult de o persoană alege numerele câștigătoare, potul este împărțit egal între ele.

Prin urmare, dacă jucați pentru jackpot, a strategia bazată pe selectarea mai puține numere comune vă poate crește șansele de câștig.

Ai putea de asemenea puneți computerul să vă aleagă numerele la întâmplare. EuroMillions se referă la această alegere ca Lucky Dip.

Revendicarea premiilor EuroMillion

Trebuie să prezentați biletul câștigător pentru a ridica premiul. Premiile câștigate în EuroMillions sunt revendicate în mai multe moduri, în funcție de țară. Acest tabel detaliază când câștigătorii trebuie să pretindă o recompensă și consecințele pentru nerespectarea acesteia până la data specificată.

ȚarăPerioada de revendicareCe se întâmplă cu premiile nerevendicate
Austria3 aniFondurile au fost returnate la loterie timp de trei ani înainte de a fi utilizate pentru a plăti sumele majorate ale premiilor.
Belgia20 de săptămâniAdus înapoi la Loteria Națională Belgiană.
Franţa60 de zileFolosit pentru a susține promoții speciale, creând o mână de milionari într-o săptămână.
Irlanda90 de zileSe dă înapoi Loteriei Naționale Irlandeze pentru a fi folosită în publicitate pentru jocurile sale, care beneficiază de caritate.
Luxemburg60 de zileÎntors la fondul de rezervă al loteriei.
Portugalia90 de zileDonat organizației caritabile Santa Casa da Misericórdia din Lisabona, care operează spitale și sprijină alte cauze bune.
Spania3 luniDonat vistieriei guvernului.
Elveţia26 de săptămâniDonat înapoi la loterie pentru viitoare cadouri caritabile.
Regatul Unit180 de zileDonat Fondului Cauze Bune al Loteriei Naționale.

Cum să-ți alegi strategia de loterie EuroMillions

La extragerea EuroMillions, fiecare combinație posibilă de numere are șanse egale de a fi selectată. Deși poate părea puțin probabil, un bilet cu șapte numere alese aleatoriu separate uniform are aceleași șanse de câștig ca și un bilet cu șapte numere consecutive.

Șansele de a câștiga EuroMillions sunt aceleași indiferent dacă folosiți un Lucky Dip sau un ghid online de loterie EuroMillions pentru a vă alege numerele.

Care sunt numerele desenate cel mai des?

EuroMillions și alte expresii de căutare de top la loterie se concentrează adesea pe numerele extrase cel mai des. Interogările obișnuite pe Google, Bing și celelalte motoare de căutare includ „cele mai bune numere EuroMillions” și „care sunt cele mai frecvente numere EuroMillions”.

Mai jos, vom analiza câteva EuroMillions numere calde și reci pentru a vă ajuta să determinați pe care să le jucați. Dar iată problema: puțin din asta ajută deloc.

Nu există nicio corelație între rezultatele anterioare ale EuroMillions și rezultatele viitoare. Faptul că un anumit bilet EuroMillions a fost extras de mai multe ori în trecut nu este o garanție că va fi ales din nou în curând.

Dacă vă întrebați de ce șansele dvs. sunt identice pentru fiecare set de numere, este pentru că, așa cum am arătat deja, este. Cu toate acestea, este o lectură bună și există câteva perspective fascinante de adunat cu privire la cele mai tari și mai reci cifre EuroMillions.

Numere calde și reci de euromilion

Este ușor de observat că cele mai frecvente și mai puțin comune numere EuroMillions sunt foarte diferite în primii șapte ani de extragere.

 • În ciuda a peste 370 de desene, numărul „28” a apărut doar de 26 de ori, în timp ce numărul „50” a fost desenat de 54 de ori.
 • Cinci ani mai târziu, „28” și „50” au devenit alegeri populare, cu 67 și, respectiv, 60 de remize.
 • Între mai 2011 și septembrie 2016, cifra 10 a fost cea mai frecventă apariție - de 70 de ori! Numărul „41” a fost cel mai rar, apărând doar de 38 de ori.
 • La cea de-a 1.225-a extragere a EuroMillions în 2019, numărul „46” a fost cel mai puțin popular, apărând de mai puțin de 100 de ori, în timp ce numărul „50” a fost cel mai popular, apărând de 145 de ori.
 • Statisticile „toate timp” de mai sus arată că cel mai mic număr a avut loc în 7,8% din timp, în timp ce cel mai mare număr a avut loc în 11,8% din timp.
 • Cifrele oficiale au relevat că numărul „46” a fost cel mai puțin selectat în cea de-a 1.225-a extragere a EuroMillions, urmat de numărul „33”, al doilea cel mai rece număr. Acest lucru sugerează că jucătorii se uită la rezultatele EuroMillions anterioare pentru a determina ce numere să joace.

Începând cu iunie 2024 , cele mai frecvente numere extrase la loteria EuroMillions sunt:

 • Mingea numărul 21, extrasă de 194 de ori.
 • Mingea numărul 23, extrasă de 193 de ori.
 • Mingea numărul 44, extrasă de 191 de ori.
 • Mingea numărul 19, extrasă de 190 de ori.
 • Mingea numărul 50, extrasă de 189 de ori.

Aceste numere au fost cele mai comune pentru perioada dintre prima extragere din 2004 și ultima extragere din iunie 2024

Numerele stele norocoase ale EuroMillions calde și reci

Există doar 12 stele norocoase. O privire înapoi la extragerile anterioare ale EuroMillions dezvăluie tipul de tendință la care se poate aștepta.

 • Deoarece nu a fost prezentat în EuroMillions până în septembrie 2016, numărul 12 a făcut cele mai puține apariții.
 • Următoarele cele mai mici sunt 10 și 11, dar nu au apărut până în mai 2011. Prin urmare, nu sunt considerate numere „scăzute”.

În momentul scrierii acestui articol, Lucky Star extrasă cel mai des a fost doar de trei ori mai des decât a doua Lucky Star extrasă cel mai frecvent și de 47 de ori mai des decât Lucky Star extrasă cel mai puțin frecvent.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Ce este EuroMillions?

EuroMillions este un joc de loterie transnațional popular în Europa. Jucătorii aleg cinci numere principale de la 1 la 50 și două numere „Lucky Stars” dintr-un grup separat de la 1 la 12. Potrivirea tuturor celor șapte numere câștigă jackpot-ul. Jocul a fost lansat în 2004 și este disponibil în mai multe țări europene.

Cum joci EuroMillions?

Pentru a juca EuroMillions, selectezi cinci numere principale de la 1 la 50 și două stele norocoase de la 1 la 12. Dacă numerele alese de tine se potrivesc cu numerele extrase la loterie, vei câștiga premii. Cu cât potriviți mai multe numere, cu atât premiul este mai mare.

Care sunt șansele de a câștiga în EuroMillions?

Șansele de a câștiga orice premiu în EuroMillions sunt de aproximativ 1 din 13. Cu toate acestea, șansele de a câștiga jackpot-ul, care necesită potrivirea tuturor celor cinci numere principale și două stele norocoase, sunt de aproximativ 1 la 139 de milioane.

Puteți juca EuroMillions online?

Da, EuroMillions poate fi jucat online. Multe site-uri web autorizate vă permit să cumpărați bilete și să verificați rezultatele. Asigurați-vă că utilizați un site web legitim și sigur.

Ce este EuroMillions SuperDraw?

EuroMillions SuperDraw este un eveniment special în care jackpot-ul este setat la o sumă masivă, indiferent de rezultatul extragerii anterioare. Jackpotul începe de la aproximativ 100 de milioane de euro și se poate transfera la maximum 190 de milioane de euro.

Cum trece jackpot-ul EuroMillions?

Dacă niciun jucător nu câștigă jackpot-ul într-o tragere la sorți, premiul trece la următoarea extragere, mărind mărimea jackpot-ului. Aceasta continuă până când un jucător câștigă sau jackpot-ul atinge limita maximă.

Ce se întâmplă cu premiile EuroMillions nerevendicate?

Premiile EuroMillions nerevendicate sunt gestionate diferit de fiecare țară participantă. În general, după o perioadă stabilită, premiile nerevendicate sunt returnate la fondul loteriei pentru extrageri viitoare sau folosite pentru promoții speciale sau cauze caritabile.

Există jocuri suplimentare în EuroMillions?

Da, unele țări oferă jocuri suplimentare alături de EuroMillions. De exemplu, în Marea Britanie, jucătorii pot intra în UK Millionaire Maker și EuroMillions HotPicks, care oferă șanse suplimentare de a câștiga premii.

Ce este UK Millionaire Maker?

UK Millionaire Maker este un joc suplimentar pentru jucătorii de la EuroMillions din Marea Britanie. Fiecare bilet EuroMillions din Marea Britanie vine cu un cod unic, iar dacă codul tău se potrivește cu cel extras, câștigi 1 milion de lire sterline.

Cum se plătesc premiile EuroMillions?

Premiile EuroMillions sunt de obicei plătite ca sumă forfetară și sunt scutite de impozite în majoritatea țărilor participante. Cu toate acestea, metoda de plată și implicațiile fiscale pot varia, așa că este esențial să verificați regulile specifice din țara dvs.